Звездни Компромати - август'25

• 372 076
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Sofia
Любимите “ядки” на Светлето 😏
Скрит текст:

# 3 151
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Знам, че всяка година се обяснява тук, и аз все пак всеки път се чудя какво аджеба прави Хайди Клум на всички възможни филмови фестивали
Може да е на трудов договор? За красота там, нещо... Grinning

# 3 152
Едно тяло имаше Хайди, но с това стягащо бельо+ парцалче за пола никак не е ок. Менопаузата е за всички. Дори за Хайди
Кейт Бланшет и Тилда винаги са стилни и запомнящи се. И двете не са красавици, не са даже мой тип, но са различни без да са клонинги на пластичната хирургия. И адски талантливи

# 3 153
  • Glasgow
Може да е от тези, забравих 'професията' дето са там да запълват мястото, когато звездите ходят до тоалетна по време на церемонията Simple Smile

# 3 154
Възкликвам: за бога, сестри, изглеждайте като Кейт Бланшет! Неповторима е!

Хайди е качила килограми, иначе си е същата. Нея си я влече кича, но пък има вид на жизнерадостна непукистка.

# 3 155
Разкошна Кейт Бланшет - винаги!🥰
Карлос е сладък и така, но се сещам как аз издивявах, когато мъжът ми се изявяваше като фризьор на сина ни - "абее нещо се обърка", и детето ходеше като от ТВУ 🙄🙄🙄
Стили е бонбон невероятен и гигантски талант.

Аз пък се учудвам на Шарлопова, които иначе много харесвам - в момента е в Африка, жестока дестинация, евала, че ходи на такива места, завела е и единия си син, но защо и там е с очна линия????

# 3 156
И че карал приятелите им да ѝ купуват злато.
Вие като каните гости, просите ли си подаръците? Да знам, ако е тренд, да почвам и аз.
И мен това ме втрещи. Явно гледа да закъта де какво има, че не се знае утрешния ден какво ще предложи. Струва ми се сякаш бая да ѝ е писнало от Даниел и да го търпи само заради парите. Дори в онова стори, което споделихте си личеше презрението ѝ към него.

# 3 157
  • София
Под новината за смяната на Флорина в официалната страница много хора писаха, че е бременна и пишеха, че ще им липсва. Не е потвърдила, така че може и да е само клюка.

# 3 158
Според мен това е някаква нескопосана шега за златото. Но какво толкова, както някои хора казват, че искат пари… то е същото.

# 3 159
  • София
Джордж Клуни
Скрит текст:
Меган Трейнър
Скрит текст:
Орландо Блум
Скрит текст:
Джулия Робъртс
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Адам Сандлър
Скрит текст:
Ванеса Паради за списание Le Monde
Скрит текст:

# 3 160
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен това е някаква нескопосана шега за златото. Но какво толкова, както някои хора казват, че искат пари… то е същото.
Атанейша ми изглежда като жена, която директно си иска, каквото там иска.
Може и да не е шега...

# 3 161
Не е шега. Той се е побъркал да купува инвестиционно злато, да агитира хората да купуват и рекламира освен това продавача.
Въпросът е кога на него ще му писне циганията на Атанаска.

# 3 162
Атанейша ми изглежда като жена, която директно си иска, каквото там иска.
Може и да не е шега...

Щом са занесли злато гостите, не е шега.

Не се чудете какъв кич е, Бачорите гледат все с възможно най-малко пари да направят нещо, че да ги обсъждат. И дрехите, и украсата, всичко е евтинджос, както винаги. Сигурно са на сериозен плюс от гостите. Струва ми се, че той здраво държи кесията или кесията хич не е толкова пълна, за колкото се иска да се представят, и тя прави каквото може с някакви оскъдни за целта финанси с неща от Китай и Турция, крадейки идеи и копирайки от интернет.

# 3 163
Аа не знаех, не ги следя. Вероятно и рекламира някого. Ами значи просто са си поискали. Те са парвенюта, няма да уплашат приятелите си с това искане.

# 3 164
  • Sofia
Бруклин прави сладко от 🍓🍓🍓
https://www.instagram.com/reel/DN3YjVX0p_G/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Общи условия

Активация на акаунт