Звездни Компромати - август'25

• 363 169
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 120
  • Sofia

Не е вярно. Предвид броя на имащите право на обезщетение (членовете на семейството, които вероятно са не само родителите, но и баби и дядовци; братя и сестри май няма, но ако има, и те ще имат право) дори е по-ниска като общ сбор в сравнение с присъжданите от съда. Което е обичайно при доброволно плащане от застраховател, разбира се.

Доколкото прочетох, изплатена е сума само на родителите. Другите не са признати за имащи право на обещетение.
Само дядото е получил допълнителна сума за своите травми.

И аз съжалявам за Флорина, тя е родена за телевизия. Като спортна журналистка се справяше блестящо също, никакво притеснение наживо.

# 3 121
Мария-Луиза го докарва на зъби и тен, пасват си перфектно с Блажко Laughing
Скрит текст:

# 3 122
Флорина е много харизматична и предаването няма да е същото без нея..Преди старта съвсем в началото на предаването тя беше коментирала, че с големи агитации от страна на БТВ се е съгласила, тъй като имала други планове за реализация и сега явно е отказала за новият сезон за съжаление.

# 3 123
Гери Малкоданска водеше времето по Нова тази вечер. За пръв път я засичам.

# 3 124
Да ви оправя вкуса след поредния киборг на Благо 🤣.
Стилияна в Бразилия,много сладка и естествена,усмивката и е заразителна 🥰.
Скрит текст:

# 3 125
  • София
Готвачката Роу си има други качества, какво се прави на клоун, на млада, тепърва гаджета ли ще върти? Още в МШ ми изглеждаше не с акъла си и всеки ден го потвърждава.

# 3 126
Готвачката Роу си има други качества, какво се прави на клоун, на млада, тепърва гаджета ли ще върти? Още в МШ ми изглеждаше не с акъла си и всеки ден го потвърждава.
преди години бяхме гости в МШ. Ужасно високомерно се държа, аз нямам добри впечатления от нея. Нищо общо няма на живо с това, което публикува.
Ако сега наистина изглежда така, явно е имало бая кръцни/срежи.

# 3 127
С госпожа Роу съм пътувала в самолет за Дубай. Аз я харесвах в първите тв изяви.
Не че се държа лошо, но поведението ѝ беше доста нахакано, някак не се опитваше да не се набива на очи.

# 3 128
Стилияна е ниска и дребна, но е феномен в гимнастиката. Няма слабо място - скокове, пируети, ръце, колена, стъпала, работа с тяло, работа с уред, всичко и е като по учебник. Нисичка е, да, но със страхотни пропорции.
Разкошна, млада жена и можем само да и благодарим, че е избрала да се състезава за България.

# 3 129
Чудесно е за мен, че махнаха Флорина - беше мъчение да я слушам, има и някакъв говорен дефект ли, що ли, за мен определено не става за водеща.

# 3 130
Елит ли бе да го опишеш.

# 3 131
Правилно предположих 25 години назад е била модата с качулки на роклятаЗ.
Е, можеше да е 52 Joy
Атанасейша пак е предобрила.

А мъжът ѝ изглежда мега отчаян на този рожден ден, пак са се карали
Скрит текст:

# 3 132
Видели сте я вече сигурно, но ще я кача за да я видят всички 😀
Много хубаво момиче, ама с тези нагласени сватби не е ли много остаряла тази традиция
Скрит текст:

# 3 133
  • София
То момичето е хубаво, ама горкото какво ще прави с този келеш и пройдоха. Що нещо е овършал, ама иначе си търи девстена булка. Чак ме е жал за момичето.

# 3 134
  • Berlin
Тя Насето откъде да знае, че леля й Кайли Миноуг е открила преди 25г. роклите с качулка, била е на 2г. тогава. Едва ли прехвърля стари клипове за вдъхновение, а може би да?🙃

Общи условия

Активация на акаунт