Звездни Компромати - август'25

• 363 097
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 105

“Селото се оказа у града.” Кралицата на Абдовица в чалга заведение с фалшиви пластмасови цветя. Изключително ромско изпълнение, ни вкус, ни класа, ни акъл, просто Атанаска.
Вече дори не прикрива колко й е досаден Даниел, само за пари говори и пресметлива, любов май само от Дани към нея,

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:41 от помбер

# 3 106
Шукаритетна работа Атанаска, нищо не разбирате вий Grinning
Много кич, много чудо - таман Мария се ожени, айде после Стораро пък се сгоди, сега Атанаска нещо празнува - то блясък, то стил, то чудо Simple Smile

# 3 107
  • Пловдив
Нищо по-ужасно не виждам тук в сравнение с хиляди други сладникави и лъскави видеа във Фейса.

# 3 108
Какво очаквате от Атанаска? Тя е обикновена, няма кой знае какво образование, кой знае от кое село е излязла и изведнъж се видяла в много пари - не знае кое е ок, кое е кич. Тя културата се възпитава от ранни години, а тук малко като "сляпото прогледнало".

# 3 109
  • София
Мен ме забавляват снимките на Атанасия, които пускате тук, съвсем си е в правилната стилистика жената - нито е професор, нито идва от Париж, кат за това съпружие и аристократичната бохема на Абдовица си е тамън.
Ай пепел ви на клавиатурите, че Зейнеб ще се връща в друго предаване, тва скърцане беше живо мъчение за зрителите.

# 3 110
Ахахаа, Зейнеп днес задаваше въпроси на медицинско светило, лекар по детска неврохирургия. Една квази журналистка, завършила Нов Български университет, некомпетентна в областта на медицината, се прави на д-р Неделя Щонова.  Толкова да не и отива. Явно е забравила, кое я направи известна и как ни се натрапи пред очите!

# 3 111

Едно време толкова плюха Камелия за лепенки на циците, на някакъв пайнер концерт,
а туй девойче с тия лепенки е артистична, пък физиономията й, ми прилича на една друга чалгарка - Джена.

# 3 112
Гледам Инстаграм профила на Благо Джизъса, освен отново влюбен е и още по - слаб. Над 20 кг. Вече е свалил.
От къде има сили и енергия за новата си любов чак се чудя.
Поредното момиче"негов типаж", която се надява да го промени и задържи.
Дизайнерката Мария-Луйза за миналото на голямата ѝ любов Джизъса-"Beроято търси жената ,която ще го накара да спре да търси"и за това,че освен влюбена е готова да му роди дете.
Голяма част от БГ звездите изглеждат много по -различно и не приличат на себе си.

# 3 113
Тази невеста е с толкова силна обработка на снимката, че не е ясно как изглежда и на коя друга прилича. Тоя фейс ап май слага едно и също лице на всички 😃

# 3 114
И като стана дума за нелепи водещи с неприятен тембър...

Сменят водещата на едно предаване на БТВ за познаване на възраст. Вярно самото предаване не е нищо особено, но Флорина Иванова се справяше много добре и беше доста свежа. Сега на нейно място ще е Боряна Братоева.
Флорина беше много готина и свежа. Предаването няма да е същото без нея. Поредният нон сенс на медията.

# 3 115
Мария Луиза в подкаст за бг дизайнерите..
https://www.youtube.com/watch?v=KeR6Y_b3Bzk

# 3 116
  • Враца
Гледам Инстаграм профила на Благо Джизъса, освен отново влюбен е и още по - слаб. Над 20 кг. Вече е свалил.
От къде има сили и енергия за новата си любов чак се чудя.
Поредното момиче"негов типаж", която се надява да го промени и задържи.
Дизайнерката Мария-Луйза за миналото на голямата ѝ любов Джизъса-"Beроято търси жената ,която ще го накара да спре да търси"и за това,че освен влюбена е готова да му роди дете.
Голяма част от БГ звездите изглеждат много по -различно и не приличат на себе си.

И тази е една "естествена и без корекции" (както самият Благо твърдеше, че са жените негов типаж) Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 3 117
  • Телиш/Плевен
Joy

# 3 118
Булката на Емрах, не ми изглежда на 15 годишна..
Скрит текст:

# 3 119
Ох, мале, цял индийски сериал тия Стораро.
Булката на мен не ми прилича на 15-годишна, както се писа тук.

Благо е останал сал едни зъби, а това девойче е толкова замазано, че и то не може да се познае, горкото.

Общи условия

Активация на акаунт