Звездни Компромати - август'25

• 372 073
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Glasgow
Егати рекламата. Аз от Мас очаквам да коригира, не да е barely there

# 3 181
Убийте ме с камъни, но Памела в момента ми е не анти секси, а прилича на една запусната леля след критическата. Изобщо не ми харесва.

# 3 182
Семинарите на гжа Шоколад ще се провеждат и в Америка...просто съм покъртена от глупостта и наивността на хората, които им плащат луди пари за глупостите, които говорят.

# 3 183
MAC окончателно ме изгубиха като клиент.

Лято, и аз съм на твоето мнение.

По повод шоколадовото аджарение- не е луд този, който яде баницата.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 11:14 от TuЛи

# 3 184
Аз харесвам превъплъщението на Памела, само като вземе да си придърпва джуката нагоре, ми е адски ретро и не й отива.

# 3 185
  • Glasgow
То това май е AI, не излиза такава кампания, изненадах се, че са оставили косата ѝ така и потърсих в гугъл имиджис

# 3 186
За Памела четох, че единият ѝ син измислил и ръководел този имидж.

# 3 187
Никога не съм била фенка на Памела, но на снимката за MAC кожата й изглежда фантастично като за близо 60-годишна.

# 3 188
Шоколадовата дама май се е заела сериозно с маркетинг, защото непрекъснато ми излизат групи и страници тип “психологично консултиране”, а като погледна таговете - аджар и т.н. Иначе в заглавието и материалите формално няма директни препратки.

# 3 189
Аз писах тук преди време за все по-агресивната реклама на тия двамцата Той е много семпъл, да го кажа мило, но тя ...  хиена е и й сече пипето, двигателят на машината за пари. Жалко обаче, че търгува с болката и несигурността на хората, вместо да търгува с шоколади.

# 3 190
Скрит текст:
Разбирам че са трудни времена и всеки се опитва да оцелява и живее по най добрият за него начин. Но как така се получава при някои личности да преминават от сфера в сфера на дейност и все да са най- добрите, най - знаещи и можещи.
Психо - енергийна система. Аджарение и подобни теорий от Госпожа 1 метър шоколад и съпругът й, който ми напомня на фолкпевец от 90те.
И те са от тези с платените курсове и обучения за успех и просперитет.
Заболя ме глава чак от измишльотините им. И те с фенове и последователи. Найвност ли е, мода ли е или глупост да си част от "звездното" общество.Но пък цените са обявени според закона в лева и евро.🙃

Добре и аз искам да питам за тези мошенници?
Как е възможно такава наглост и да печелят на гърба на слабо грамотни хора, които по неизвестни за мен причини, имат и им дават пари? Егати простотията!

# 3 191
  • Пловдив
Никога не съм била фенка на Памела, но на снимката за MAC кожата й изглежда фантастично като за близо 60-годишна.
И аз мисля така. Запусната лелка друг път.

# 3 192
Гери си е цементирала лицето. Загубила е чарът си.

# 3 193
Най-вероятно и шоколадът й е като психологичното й консултиране, т.е. гола вОда.
По тази причина може и да е позамряла търговията с него.
Хрумна ми идея - Нела Хиксела ги топи в ледените води, после Шоколадка ги консултира.

# 3 194
И нови зъби сякаш има Гери, твърде големи. Поредната загрозила се.

Шоколадовата и ново име си е измислила, след като измисли на него Joy

Общи условия

Активация на акаунт