Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 752
  • 419
  •   5
Отговори
# 390
Защо при изглед на категория под темите с повече от една страница са изброени първите, а не последните страници? Няма ли да е по-удобно да са изброени първата и последните, предвид, че обикновено края на големите теми е от по-голям интерес за повечето от участници, аналогично на автор и дата на последно мнение?

# 391
Този профил - самото му потребителско име е реклама, а и в мненията си дава становище, все едно е професионално лице, а не обикновен портребител. Допустими ли са такива потребителски имена, и мнения тип "професионална консултация"?

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=749305;sa=showPosts

# 392
Здравейте,

Как мога да спра да получавам нотификации за теми, които не следя, но в които имам предишни отговори?

# 393
Всичко си пише, само трябва да се прочете https://bg-mam.ma/p/1068343/37497478

# 394
Пак да попитам - защо се появяват огромни рекламни карета, които правят невъзможно ползването на мобилната версия и защо постовете ми са изтрити, след като отразяват реален проблем?

# 395
  • София
Продължаващ проблем, не съм автор на последното мнение.

# 396
  • SF
И на мене много често ми се появява този проблем. Понякога така се накъсва разговора, защото не ми позволява да отговоря на последното мнение, което не е мое. Чак след време ме пуска, тогава трябва да цитирам или пък потребителят, задал въпроса,  вече не се интересува.

# 397
  • Пловдив
Много моля да оправите една правописна грешка. Има една тема в Лични и семейни отношения -  "Незнам какво да правя." Моля, разделете "не знам". Побърквам се от дни.

Благодаря.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 18:43 от Янтра

# 398
Не знам дали става дума за някаква измама в полученото от мен съобщение. Звучи ми странно, затова го поствам тук, да не би да е вид измама и други да са получили същото. Не съм писала подобна публикация.

# 399
Благодарим за сигнала.

# 400
Имам предложение да се направи раздел "Политика", в който да се преместят всички теми свързани с политика. С този раздел ще е много по-подредено.

# 401
Понеже видях, че модератор е отговорил, пак подбутвам въпроса за големите рекламни карета, които закриват текста и правят четенето невъзможно. Такъв проблем имаше и преди и беше отстранен. Няма ли да бъде отстранен и сега? Не мога да разбера - ако някой ме докладва, модераторът се намесва ба секундата. От седмици апелирам някой да обърне внимание на проблема - глас в пустиня! Модераторите само наказателни функции ли имат?

# 402
  • Бургас
Моля да заключите тази тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1780951.new#new

# 403
  • на острова на мечтите
Честита да е новата година 🌲 Имам питане, забелязвам промяна при отваряне на форума през камбанката. Излиза ми съобщение, че няма публикации. Случва ми се за първи път, откакто съм във форума.  Излиза ми само в следена  тема, в която е публикувани ново съобщение. Възможно ли е защото не съм свалила апликацията на бг мама? Напоследък не съм много активна във форума, за съжаление. Благодаря!

# 404
бг-мамма няма апликация.

Общи условия

Активация на акаунт