Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 446
  • 434
  •   1
Отговори
# 420
Нямам такава опция.

И искам да се изтрият всички мнения в темата, не едно конкретно, не зная дали в възможно.

# 421
Нямам такава опция.

И искам да се изтрият всички мнения в темата, не едно конкретно, не зная дали в възможно.
Пишете на админ/модератор, кои мнения искате да се изтрият, с линкове.
Мненията ще бъдат прегледани.

# 422
  • София
Здравейте, една съфорумка ми писа, че има проблем с влизането в сайта. Излиза и това:
дали има и друг с този проблем или е нещо при нея?

# 423
  • София
Точно същото се случи и при мен. Не мога да вляза от телефона.

# 424
Да, и при мен оттелефона..ама не ми се пишеше тук, защото така и не отговориха на предното такова запитване...
От компютър го няма, или аз поне успях да вляза.

# 425
И при мен беше така. Влязох през фейсбук страницата.

# 426
И при мен има такъв проблем в мобилната версия. Затова реших да си преинсталирам приложението. Обаче след като го изтрих, не мога да намеря от къде да го сваля пак. Моля за насоки в тази връзка.

# 427
Това не е приложение, а пряк път към страницата. Бг мама няма приложение.

# 428
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На предната страница има два поста по темата с апликацията за БГ-Мамма. При клик върху цитирания пост на Татти виждате и края на предишна дискусия пак за тази апликация.

# 429
От менюто на браузъра (трите точки вдясно), може да се наложи да скролнеш надолу и цъкваш на Add to Home Screen:

# 430
Благодаря на всички, и аз установих това за мобилната версия, но уви, все още не се зарежда при мен.

# 431
И при мен допреди малко излизаше това и абсолютно нищо не ми се зареждаше:

# 432

Тази потребителка не я познавам и не съм говорила с нея

# 433
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това е някакъв мултиакаунтинг, защото се е пръкнала като потребител по-малко от 20 минути преди да прати това ЛС.

# 434
  • на острова на мечтите
Модератор2, аз не се опасявам, че е приложението е вредно, но имам толкова много неща инсталирани на телефона, които са ми належащи в ежедневието и от тях не мога да се лиша, че още едно няма къде. Не ми е наложително да имам Бг.мама на лично място за бърза връзка. Но понеже някой писа, че няма апликация, веднага щом излезе предложението го принтирай. Благодаря за отговора!

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 23:28 от danilu

Общи условия

Активация на акаунт