Въпроси към модераторите и администраторите

• 76 646
  • 860
  •   1
Отговори
# 645
Aз почти никога не използвaм търсачката във форума, предпочитам Гугъл (знаете защо😂). Но преди няколко дни пробвах да потърся нещо през мобилната версия и показа по-горното...
ДХЗ, и аз, но си е такава.☺️

Последна редакция: нд, 19 апр 2026, 13:38 от dolce miele

# 646
Момичета, проблемът с качването на снимки е отстранен, поне при мен е така Grinning Благодаря Heart

# 647
Сега проверих и аз. При мен също е отстранен и вече мога да качвам снимки. Като от моя страна не съм правила нищо.

# 648

Да, наистина Simple Smile
Много благодаря!

# 649
  • Sofia
И при мен проблемът с качването на снимки е разрешен, отново се върнах на мобилната версия на форума. Благодаря на модераторите! Hands Clap

# 650
  • Варна
Благодаря!
И снимки мога да качвам и търсачката работи.

# 651
  • Berlin
Благодарете на девелопърите, модераторите могат само да предадат оплакванията ви, както в случая.

# 652
И при мен работи без проблем качването на снимки. Благодаря!

# 653
  • Варна
Може ли някой да ми съдейства да си сменя имейла, с който съм регистрирана?

Благодаря, справих се!
Благодаря за помощта на лични!

Последна редакция: нд, 19 апр 2026, 16:29 от Стейси Грей

# 654
# 655
Моля заключете темата:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1870920

Не желая повече да поддържам това пространство и считам мисията му за приключена. Нека последният ми пост бъде финал на дискусията.
Благодаря!

# 656
Моля заключете темата:
Принципно когато искаш заключване на дадена тема, не е нужно да молиш за това тук, а просто на въпросната тема, кликваш на триъгълничето с удивителния знак на последното (твое) мнение, "информирай модератор" и се отварят доста опции, кликваш на "Заключване на тема", в празното поле, ако искаш, може да посочиш и причината.

# 657
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте.
Искам да попитам защо ми е изтрито мнението в темата за Тунис тема  4,благодаря.

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 22:37 от redemi

# 658
Моля, направете нещо с цитатите.
Омръзна ми всеки път да местя ръчно цитирано мнение, което винаги излиза под моя отговор.
На телефон, на лаптоп, няма значение. Винаги под коментара ми се позиционира, дори да си поставя курсора в началото на полето за отговор.

# 659
Моля, направете нещо с цитатите.
Омръзна ми всеки път да местя ръчно цитирано мнение, което винаги излиза под моя отговор.
На телефон, на лаптоп, няма значение. Винаги под коментара ми се позиционира, дори да си поставя курсора в началото на полето за отговор.
Ако натиснеш "Цитирай" и така започнеш да отговаряш, си се намества отгоре. Да не би да цъкаш първо "отговори" и после от коментарите долу да избираш този, който искаш да цитираш с "Вмъкни цитат"? Така застава отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт