НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 21 316
  • 286
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Честит празник на студентите - настоящи, бивши и бъдещи.

# 241
  • София
Честит празник на студентите ни, да се учат и да се радват пълноценно на тези хубави години! Да се веселят и всичко да цъфти, както се пее в студентския химн! А ние да си припомняме с радост и малко тъга, нашата студентска младост. Ходехме на Мелник навремето, сега май хитът е Банско.
Наборът си беше за малко тук, после го чакам за Коледа. Този квартил му беше по труден, заради късното включване след стажа, на ръба, но все пак май е закърпил, гледа към следващия, който също е скоро - януари. Колко ходи на лекции , колко си седи в стаята пред компютъра, той си знае. За магистратура още не е решил какво и къде, има време до пролетта за мислене, всичко е по линията на най-малкото съпротивление Laughing Хващам се, че го ръчкам да е по деен и инициативен в начинанията, ама той си е голям човек, ех, трудно се губи този родителски навик по дуднене Simple Smile.
Санака ти и леля стана (честито), с участие на братовчедката (ценен стаж), скоро и баба!

# 242
  • София
Честити да са студентите! И аз се кефя да отбележим празника, нищо че сме бивши Wink Това си е общност

# 243
Здрасти,здрасти! Санчо, толкова бебенца, прекрасно!
   Всички ме радвате с това, което споделяте!
  При нас наборът си учи и си бачка. Когато има почивен петък забягват нанякъде, сега са в Пловдив.

# 244
  • София
Много се смях днес с цирковете в Парламента. ИТН изглеждали като излезли от колоноскопия, направена във ветеринарна клиника от лекар-пакистанец с 500 лв. заплата. Joy

# 245
Joy,да. Този път много хора излязоха. Дори и в нашето градче имаше много хора, затворени улици,ограничение в движението.

# 246
От два дни си имам нидерландче у дома.Много съм щастлива.Остана и един последен проект и стаж.Стажът е приет вече от Хагския университет.Не е решила за магистратурата нищо.Иска и се да бъде в Испания, но още мисли.
За протестите... наистина имаше много хора.Ние живеем на Дондуков.На първия голям протест брат и се беше опитал да се прибере за по спокойно през Врабча😀
След работа бързам да разходя овчарката докато не се е събрал народ.Колата сутрин преди протест си я издирваме, защото разчистват малките улички.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 06:34 от Stanislavovamarina

# 247
  • София
Здравейте, банда, как сте? Завърнаха ли се децата, които са по чужбина? У нас едната е тук от 15.12, а другата я чакаме утре. Нямам търпение. Малката приключи с у-щето и до 05.01 е life is live. 🤣
Днес купихме елха и ще я украсяваме дружно. Готови сме с подаръците. ИнДженерката се спуква да готви и пече, откакто е дома - питки с квас, мъфини, браунита, чийзкейкове. За Бъдни вечер съм аутсорснала постните манЖи на мама и свеки, защото у нас готвенето се предава през поколение. 😎 Днес бяхме семейно на спорт, че иначе ще почнем да се  търкаляме. Оф, обичам ги тези празници!

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 13:55 от bibi

# 248
  • София
Моето момиче в момента лети от Мароко, нямам търпение да я видя след четири месеца толкова далеч.
Весели празници на всички!

# 249
  • тук-там
Вале, изпуснала съм. От къде се прибира принцесата?
И моята си идва тази вечер.
Весели празници!

# 250
  • София
Вале, изпуснала съм. От къде се прибира принцесата?

Този семестър беше на обмен в Американския университет в Ифран, Мароко.

# 251
И ние сме пълна къща от 18.12. Хубаво е когато са си тук децата.

# 252
И при нас вече е е пълна къщата. Обичам:)

# 253
  • София
И наборът от два дни е вкъщи, къщата пълна, шумна, къде смях, къде спорове, но този уют и това събиране под един покрив е незаменимо, да живеят коледните празници! А и с годините сякаш някак се нагласям да се стресирам все по малко покрай празничното суетене, дори и да не съм взела подаръците, дори и да не съм украсила, дори и в последния момент всичко да се приготвя и даже да не е приготвено, изчистено, подредено, много важно (ставам минималист). Няма нужда от много: присъствие, музика, чаша чай или вино, шоколад и нещата тръгват Smiley.  Хубави празници на наборите и семействата!

# 254
Bora..прекрасно написано!
Девойката ми е тъжна и болна.
Разделиха се с гажето и страда физически, преживява го.

Общи условия

Активация на акаунт