НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 22 441
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Много мили моменти, Санака! И ти като един опитен многодетен коуч помагаш къде телом, къде със съвети, дай Боже всекиму такава радост и благодат!
При набора много тежка сесия, много, голям зор, пет изпита почти всеки ден в рамките на една седмица, няма хич оптимистични прогнози. Чакам го да си дойде тия дни, да събере малко сили у дома, здраве да е, какво такова.
И аз си имам друга вълна
Скрит текст:
но не толкова романтична като Скиорче, радвай се на тези мигове на младежка любов. Малката се мори (засега плахо се опитва) с някаква нетипична за мен досега (като време) подготовка по биология и химия, към две години зор явно ще е. Пробни изпити почнаха от сега, неприятно ми се вижда такова кандидатстване, а и с доста несигурен резултат за момичетата особено, още повече, че се лута между курсове и частни учители и нещо не можем да намерим подходящото и ефективното. Оплаках се!

# 301
  • София
Бора, аз лично съм фен на индивидуалните уроци, но както тя си го усети е най-добре. Двете в комбинация ми се виждат излишно много. Особено по биология където си е повече самостоятелно учене. Пробните изпити малко ме изненадват. Това от курсовете ли е? Наборката беше само с индивидуални уроци и май не съм чувала за пробни изпити.

# 302
  • София
И аз мисля така Санака, но преминахме от идея за самоподготовка към курсове, после вместо единия курс уроци и малко каша стана в рамките на няколко месеца, без още да е ясна стратегията. Пробните всъщност са като проверка за минатия материал, правят ги в школите. В 7 клас бях по наясно с намиране на добра подготовка, а тук съм дилетант, въпреки че доста хора, включително и ти, и Десем от нашата тема, ми споделихте инфо.

Общи условия

Активация на акаунт