НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 11 421
  • 165
  •   4
Отговори
# 150
  • София
Санака, чакам те с удоволствие в Клуба на бабите Simple Smile Леко и безпроблемно да е чакането.
При нас с младежа - всичко е още лятно и лежерно. Опитвам се да не се притеснявам с това всемирно спокойствие.

# 151
Нашия трябва да е почнал, но оставя за сега назад ходенето до унито, иначе има работа доста. Прекарахме ние лятото някои неприятности и сега сме във вихъра на първокласните емоции.

# 152
  • София
Успешна нова учебна година на всички.
Младежът от първия ден ги метнали в дълбокото...а аз си мислех, че само ще откриват.
Честито, Санака, лека и безпроблемна да е бременността.
Страхотна причина да закъснее девойката за началото.

# 153
  • София
Сега се сетих, че е добре да уточня, че голямата ми дъщеря е бременна, да не си помисли някой, че е наборката.

# 154
  • София
Ха-ха, Санака, добро уточнение, всяка по реда си, още нямаме набор родител или сватосан, да видим кой ще поведе щафетата Smiley, а може и някой да не се е поФалил.
Аз да почерпя днес за рожденик Birthday Wine GlassTadaCake наборът вече е пълнолетен по всички известни ми законодателства. Утре тръгваме за Букурещ да го навестим, че още стажува и да полеем на място, малко да го разнообразим, че човекът вече се чуди какво да прави вечер след работа и уикендите.
Хубави есенни дни на всички!

# 155
  • София
Честит да е наборът, Bora! Стажовете и следването да му вървят с лекота, студентският живот да е пълен само с щастливи моменти и много любов!🥳
Ние решихме да направим едно финално тридневно море по празниците. Тъкмо се успокоих, че съм зазимила всички купища бански и морски артикули и няма да ми се пречкат повече и сега започвам да ги изваждам наново😎.

# 156
  • В светлината на слънцето
bora, честит да е наборът! Уверено да върви по пътя си! Да е здрав и обичан! Heart

# 157
  • Варна
Бора, честит да е рожденикът! Здраве, щастие, любов, успехи, от всичко по много да има!

# 158
Bora, честит да бъде рожденикът! Здраве, щастие, много успехи и верни приятели!

# 159
  • София
Честит да е наборът, Bora! Да мечтае и да сбъдва! Жив и здрав да е!
п.с. ако ти трябва хубава кръчма в Букурещ - насреща съм.

# 160
  • София
Бора, да е здрав и щастлив младежът! С каквото и да го сблъска живота - да му е лесно и интересно!
Много хубаво сте решили да го посетите и да отпразнувате пълнолението.
Аз прецаках всички идеи за почивните дни, защото утре съм на концерт на Енрике Иглесиас People Dancer Малко и аз не знам защо ще ходя, ама...какво пък. Чакам си по-голямото събитие, концерта на Роби Уилямс другата седмица.
Наборът най-накрая кара шофьорски курс, ама то едно лежерно и протяжно се случва - по едно кормуване седмично горе-долу. На първото кормуване инструкторът (малко по-голям от него бил) му казал - ооо, ма ти шофираш, айде карай ме към къщи, че бързам. Ама моят не се поддава на такива и казал - а, не, имам си час, трябва да въртя тук по тоя "полигон" (паркинга на някакъв магазин), ще паркирам, тръвам, спирам, ама час ще си карам. А вчера си тръгвам от работа, качвам се в метрото, отварям ФБ и си гледам отрочето на снимка в пост на Денков - с плакат с едно задраскано Д, на поредния протест. Прекара лятото в протести, шествия, плакати и мачове. Започвам да се замислям, че така, както го влекат политическите събития по света и у нас (залива ме с новини постоянно, сутрин са отвъд-океанските, следобед минава на европейски и "домашни") много си е объркал професията...едни такива мисли ме терзаят.
Да е успешна и новата учебна година на ноборите! (някой не са запиочнали, де, чакат си я Simple Smile )

# 161
Еха, влизам и кво да видя ?! Дамска ще става баба - добре дошла в редиците на готините баби! Супер , леко да е до края на мама !
   Бора, честит празник на младежа! Все така амбициозен и устремен да бъде, здрав и много щастлив!
   Наборът почна. Трудничко ще е тази година, но пък и терени предмети имат.Точно по специалността, което той чакаше с нетърпение.Цяло лято работи на две места, на основната му работа върви нагоре. Справя се , доста добре с живота, хаха. Миналата седмица имаше имен ден, кани ми на гости.Ходихме и беше супер.Разходи ни , обгрижваха  ни, много гостоприемни. И много спокойно и е хармония си живупкат с гаджето, което всъщност ми е важно.Да е добре детето ми.
   Спокойно почивни дни и успешна академична година на децата.Тъй както гледам, може и аз да съм първата освекървила се в темата, хахахаха.

# 162
  • София
Мандаринке, адмирации и респект към твоя син. 🤗 Мисля, че видях тази снимка (ако той е със зелена тениска и слънчеви очила). Ако всички младежи бяха като него, до сега нещата да са тръгнали в по-добра посока.
Докато всеки си гледа в паничката и се прави, че това което се случва наоколо не го интересува, че има по-важни неща от това да се бори за справедливост, законност, свобода на словото и т.н., ще си тънем в “блатото”…И по-дълбоко ще става. Никой не е застрахован от такива брутални разправи на “държавата” с хора, които им пречат. Диктатура с главно “Д” се задава и от младите хора зависи тази реална заплаха да се спре. И наборът се разсейва, разбира се, че има по-приятни занимания от протестите, но аз му напомням, че свободата и демокрацията не са даденост, за съжаление и трябва да се бориш ежедневно за тях. 97 г. с баща му бяхме по-млади от него, когато в най-големия студ през зимата не пропускахме протест и стояхме на улицата до посиняване. После се прибирахме по нощите премръзнали и не можехме да се стоплим даже, заради режима на тока…Какво знаят те…Говорете им, разказвайте им. Дано се събудят и излязат от зоната на комфорта и безразличието!

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 13:47 от Skiorche

# 163
  • София
Joy Санака, аз малко в телеграфен стил писах и като те прочетох се амислих, че не е ясно за коя девойка поздравявам (#1) Joy
За закъснението имах пред вид мястото (върна ми спомени от нашето презокеански приключение), на което сте и че двойката (#2) е изпуснала първия учебен ден - 15ти.

Бора, поздравления за рожденика. Успехи и щастие му пожелавам.

Мандарина, поздравления и за твоя младеж .... Трябват ни такива, мнооого ... Гледах без звук един "откъс" от близките дни и да и движещата се картинка ми се повръщаше ... потресена съм... нямах сили да чувам думите. Стоя настрани от новини, но последната седмица от няколко изказвания от трибуната на НС съм без думи (различни поводи), не вярвах, че арогантността може да достигне такива висини.

Скиорче, адмирации.

# 164
  • Варна
Честит да е набора!

Общи условия

Активация на акаунт