НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 10 912
  • 160
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Санака, чакам те с удоволствие в Клуба на бабите Simple Smile Леко и безпроблемно да е чакането.
При нас с младежа - всичко е още лятно и лежерно. Опитвам се да не се притеснявам с това всемирно спокойствие.

# 151
Нашия трябва да е почнал, но оставя за сега назад ходенето до унито, иначе има работа доста. Прекарахме ние лятото някои неприятности и сега сме във вихъра на първокласните емоции.

# 152
  • София
Успешна нова учебна година на всички.
Младежът от първия ден ги метнали в дълбокото...а аз си мислех, че само ще откриват.
Честито, Санака, лека и безпроблемна да е бременността.
Страхотна причина да закъснее девойката за началото.

# 153
  • София
Сега се сетих, че е добре да уточня, че голямата ми дъщеря е бременна, да не си помисли някой, че е наборката.

# 154
  • София
Ха-ха, Санака, добро уточнение, всяка по реда си, още нямаме набор родител или сватосан, да видим кой ще поведе щафетата Smiley, а може и някой да не се е поФалил.
Аз да почерпя днес за рожденик Birthday Wine GlassTadaCake наборът вече е пълнолетен по всички известни ми законодателства. Утре тръгваме за Букурещ да го навестим, че още стажува и да полеем на място, малко да го разнообразим, че човекът вече се чуди какво да прави вечер след работа и уикендите.
Хубави есенни дни на всички!

# 155
  • София
Честит да е наборът, Bora! Стажовете и следването да му вървят с лекота, студентският живот да е пълен само с щастливи моменти и много любов!🥳
Ние решихме да направим едно финално тридневно море по празниците. Тъкмо се успокоих, че съм зазимила всички купища бански и морски артикули и няма да ми се пречкат повече и сега започвам да ги изваждам наново😎.

# 156
  • В светлината на слънцето
bora, честит да е наборът! Уверено да върви по пътя си! Да е здрав и обичан! Heart

# 157
  • Варна
Бора, честит да е рожденикът! Здраве, щастие, любов, успехи, от всичко по много да има!

# 158
Bora, честит да бъде рожденикът! Здраве, щастие, много успехи и верни приятели!

# 159
  • София
Честит да е наборът, Bora! Да мечтае и да сбъдва! Жив и здрав да е!
п.с. ако ти трябва хубава кръчма в Букурещ - насреща съм.

# 160
  • София
Бора, да е здрав и щастлив младежът! С каквото и да го сблъска живота - да му е лесно и интересно!
Много хубаво сте решили да го посетите и да отпразнувате пълнолението.
Аз прецаках всички идеи за почивните дни, защото утре съм на концерт на Енрике Иглесиас People Dancer Малко и аз не знам защо ще ходя, ама...какво пък. Чакам си по-голямото събитие, концерта на Роби Уилямс другата седмица.
Наборът най-накрая кара шофьорски курс, ама то едно лежерно и протяжно се случва - по едно кормуване седмично горе-долу. На първото кормуване инструкторът (малко по-голям от него бил) му казал - ооо, ма ти шофираш, айде карай ме към къщи, че бързам. Ама моят не се поддава на такива и казал - а, не, имам си час, трябва да въртя тук по тоя "полигон" (паркинга на някакъв магазин), ще паркирам, тръвам, спирам, ама час ще си карам. А вчера си тръгвам от работа, качвам се в метрото, отварям ФБ и си гледам отрочето на снимка в пост на Денков - с плакат с едно задраскано Д, на поредния протест. Прекара лятото в протести, шествия, плакати и мачове. Започвам да се замислям, че така, както го влекат политическите събития по света и у нас (залива ме с новини постоянно, сутрин са отвъд-океанските, следобед минава на европейски и "домашни") много си е объркал професията...едни такива мисли ме терзаят.
Да е успешна и новата учебна година на ноборите! (някой не са запиочнали, де, чакат си я Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт