Всичко за дамските чанти – 5

• 35 882
  • 425
  •   5
Отговори
# 165
Слагам снимки, но имайте предвид, че приза най-лош фотограф е измислен за мен.

# 166
Етомира, права си, но малко ни съдят всякакви хора, та да започваме и тук. Бясна! Торбичките извън гардероба за съхранение са доста странни и нечестни- признавам. Ако има втори път- кажи ѝ да я извади, че това на нищо не прилича. 
Маминка, много, много подобен е на Пикотена, само че се ‘сгъват/събират в противоположната страна. ХП отваря страни в посоката на дръжките и там пада ключалката, която всъщност го държи затворен. Много са близки обаче, двете чанти биха ми били излишни, освен ако не са в различни цветове.

# 167
Ралф лоръна има възможност да се събира и на другата страна с една карабинка. Просто на мен така ми е по удобно да я нося. Ще де опитам да снимам и другия вариант, както и събрана от двете страни, което е идеално за градския транспорт, когато се налага 🤣

Приличен заместител, но Пикотин си е друго😍

# 168
Честно казано, като го гледам така малко съжалявам, че и Пикотинестото не се събира така. Преди малко четох за жена в моя район, на която са ѝ разбили къщата докато е била на море и треска ме тресе. Имам сейф, но не знам дали не би било лесно да се разбие и той. Къде си държите чантите по време на почивка? Да катеря ли кутиите в колата?

# 169
  • Манчестър
Честно казано, като го гледам така малко съжалявам, че и Пикотинестото не се събира така. Преди малко четох за жена в моя район, на която са ѝ разбили къщата докато е била на море и треска ме тресе. Имам сейф, но не знам дали не би било лесно да се разбие и той. Къде си държите чантите по време на почивка? Да катеря ли кутиите в колата?

И сейф не е достатъчно…..трябва солидна застраховка на тази чанти….

# 170
Чантите на Ермес са сериозна инвестиция, проблема със съхранението си е съвсем резонен, банков трезор за период на почивка може би е вариант. А и не само по време на почивка, но ще затрудни ежедневието, ще трябва да се планира кой ден коя чанта ще се носи…. Но все пак сезонно може да се носят в трезор.

# 171
Застраховани са, всяка добавям в home insurance на къщата, обаче е на база сумата на касовата бележка, а не на сумата, на която се оценяват когато ги извадя от магазина.
Маминка, чудесна идея! Ще мина през банката да отворя сейф и ще завлека покъщината още днес. Дано не струва колкото един Бъркин. На почивка ходя по джапанки и бански, ленено рокле, с 1 или 2 чанти макс. Не мога да планирам и аутфити.

# 172
В една предишна тема бях питала за мнение за чантите на Зарена и си взех и обещах да пиша впечатления. Е, стигнах да напиша Simple Smile.
За цената си - става. Понеже за пролет и лято обичам бежовия цвят, взех си бежова и много ми харесва, че супер лесно се почиства.

# 173
В една предишна тема бях питала за мнение за чантите на Зарена и си взех и обещах да пиша впечатления. Е, стигнах да напиша Simple Smile.
За цената си - става. Понеже за пролет и лято обичам бежовия цвят, взех си бежова и много ми харесва, че супер лесно се почиства.
Зарена съм имала няколко, една си спомням върнах, не ми допадна на живо. Носих си ги с удоволствие, продадох ги лесно когато ми поомръзнаха. Определено кожата е хубава, изработката не е лоша. Моето мнение е, че на намаление около 40 %  или 50% цената отговаря на качеството. Хубавото е, че почти постоянно са в намаление. Иначе леко ме дразни копирането на други марки, но май това е популярен спорт в момента. Фурла особено, а това лято и един модел на YSL. Чак се чудя как не носят последици.
Имам едно туили от тях, сладко е, коприна. Дойде в найлонова опаковка, небрандирано. След ден получих едно, поръчано от алиексперс, пак копринено. Същата опаковка, едно към едно. Само цената е пет съм едно. От тогава  съм леко предубедена. Но ако някой модел ме грабне, бих си купила.

# 174
Да, наистина страшно много копират Фурла и аз се чудя как няма санкции.

# 175
Зарена шият за световни марки и затова им дават да копират явно. За Фурла шият много.

# 176
Зарена шият за световни марки и затова им дават да копират явно. За Фурла шият много.
Така е, шият, и за мен това прави ситуацията още по-абсурдна.

# 177
И точно това е причината, поради която няма да купя Зарена Simple Smile Нещо като имитациите ми е, които коментирахме наскоро.

Предпочитам Фурла на намаление ако щете, отколкото Зарена 🙄 Миналия черен петък от ФД страхотна фурла за 350лв взех

# 178
Точно така съм и аз. Не купих Зарена и няма и да купя. Фурлите са ми екстра.

# 179
Като казахте Фурла, в момента имат до -50% намаление на официалния сайт.
Аз съм се замислила да си подаря една Polene Cyme, но хвърлих око на 1-2 фурли и ся съм в дилема 🤣
Между другото някои от чантите в Etsy линковете също много наподобяват Polene/Yuzefi.

Общи условия

Активация на акаунт