Всичко за дамските чанти – 5

• 35 699
  • 424
  •   5
Отговори
# 420
  • Бургас
на Фурла купих 3 чанти вторник от летището в Милано. Едната подарък за РД на майка ми. Другите 2 за мен. Много са ми удобни един определен модел крос боди. Довечера ще ги снимам и покажа. На мен ми харесват и моите нямат проблем с качеството, особено като се има предвид, че грам не ги пазя.

Показвам ги, почти еднакви са като размер, отгоре са с цип, много леки, уж малки, а събират много неща:
Скрит текст:
Скрит текст:

А ето го и черния Пикотин 22, който здраво подносих и верно е уникално удобна ежедневна чанта.
Скрит текст:

От Амазон си купих органайзер и направо е чудно така.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 08:59 от LaDiDa

# 421
Детето се разболя от Ковид, за нещастие, и остана у дома 1 седмица, през която Полен ни изпратиха чантетата. Върнаха ми без да ги тормозя парите са доставка и ми се извиниха за забавянето. Малкият Полен отпътува тази вечер за Милано Simple Smile
И двете сме много доволни. Точно същият цвят палто съм си купила за тази зима и ми заспа!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 20:17 от BoeL

# 422
Честита! Полен тук не са чак толкова популярни, продължават много да ми харесват.

# 423
  • На планетата Земя
Да се похваля с една чудесна фурла, цвят sage. Мил подарък и съвсем неочаквана изненада за голям юбилей 🥰

Мисля да я нося точно така на къса дръжка като за начало.

# 424
Честити чанти дами!

Фурлата е страхотен модел, много удобна за ежедневна чанта. Цвета е Уау.

А цветовете на Polene са страхотни

Общи условия

Активация на акаунт