Всичко за дамските чанти – 5

• 34 644
  • 415
  •   1
Отговори
# 405
Малко съм скептична към плетени, вълнени и т.н. чанти.

NiaV, измисли ли чантата?

# 406
Измислих 2 варианта, обаче няма да ви занимавам, че ще напиша ферман. Радини вълнения. Ще е Кели (някакъв размер), поне това със сигурност.
Аз харесвам плетени и вълнени, но тези дни мисля повече велур и khaite.

# 407
Много харесвам чанти и ботуши/обувки от велур ❤️
Khaite е много тачена от младите 🙂

# 408
  • София
И аз съм на вълна велур Heart

Днес две нови колекции - на Strathberry и на Polene. От Polene много харесах един от новите цветове - Red Clay. Особено при Mokki.

# 409
Малко съм скептична към плетени, вълнени и т.н. чанти.

Много са издържливи чантите и портфейлите на Harris Tweed, но са доста обикновени и ежедневни като стил.

И аз имам нова велурена чанта в цвят карамел (Vanessa Bruno), но още не съм я слагала, последни летни дни са тук. Загледах и един Toteme T Lock clutch в шоколадов велур, обаче ревютата за този модел са много зле..

Някой може ли да сподели мнение за Celine, по-специално линията 16 Soft с гладката кожа?

NiaV Разкажи ни като я поръчаш, честито!

# 410
Момичета, мисля за рождения ми ден, да изневеря на любимата ми марка Coach и да си поръчам Polene. Може ли да споделите доволни ли сте от специално от модела Cyme?
Благодаря

# 411
  • HH
Момичета, мисля за рождения ми ден, да изневеря на любимата ми марка Coach и да си поръчам Polene. Може ли да споделите доволни ли сте от специално от модела Cyme?
Благодаря
Писала съм поне три пъти за чантата, върни се назад и прочети.
ПП: Избрала си си хубав подарък.

# 412
Благодаря
Писала съм поне три пъти за чантата, върни се назад и прочети.
ПП: Избрала си си хубав подарък.

Аз имам Cyme Mini и за мен този размер е добър. Не бих купила по-голямата, но това е лично предпочитание. В момента има нови цветове, които са още по-интересни и интригуващи.

Това, което ми липсва за моята чантичка е нещо като вътрешен несесер с джобове. Не зная дали правилно се изразих какво точно ми трябва - т.нар. insert . Дали някоя дама си е купувала точно за този модел и имате ли препоръки?

# 413
Ужасно съм разочарована от Полене и в яда си им писах с молба да канселирам поръчката.
В началото на септември поръчах 2 чанти - за мен и дъщеря ми. Доставка - 5 дни. След 7 дни пълно мълчания получих писмо, че имат затруднения с доставчика си и да очаквам скоро хабер от тях. Писах си със съпорта - до 2-3 дни ще я пуснели. Детето заминава на 20 за Италия, простихме се с идеята, че ще си я вземе... Днес получавам ново писмо, за съжаление най-рано след 8 работни дни ще можем да пуснем поръчката, още 5 работни дни за доставка - ами то си отиде месец... Та така, като отида в Париж и си харесам нещо на живо, може  и да си купя, но опитът ми с онлайн поръчка не е ОК.

# 414
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да не те разочаровам, но магазинът им в Париж е много зле. Всъщност не ми се беше случвало на тегля така майна на никой магазин. Имаше огромна опашка (абсолютно ненужно, нарочно задържаха хората отвън, вътре имаше 5 човека), след като чаках половин час, за да вляза, набелязах един модел от рафтовете и питах за него в конкретен цвят. Не, няма го. Питах за друг - не, няма го. Питах за трети - само онлайн! Кипнах направо и си тръгнах. Ще каже човек, че са Hermes!

# 415
Много интересно какви затруднения имат Polene  с доставчика си ако се правят във Франция и Испания. Joy

Общи условия

Активация на акаунт