Всичко за дамските чанти – 5

• 41 915
  • 481
  •   1
Отговори
# 435
Изчетох с удоволствие мнението ти 🙂

Mosaic видимо е много практична чанта, такива кутиести форми много обичам, защото ми събират слънчевите очила с все калъфката и ръцете са свободни.

Mokki мини е прелест, видях я на съфорумка.

Досаждам сигурно, но тия двете са ми в кошницата за пазаруване 🙃

# 436
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, hatred,  разсмя ме.

Аз пък в момента съм в рая на ментетата, то Гучита, Диори, дори марки като Longchamp, Coach, North face раници...

# 437
Здравейте.
Има ли някоя  група за тези красиви чанти,но втора употреба???
Че на мен възможностите ми са за употребявана 😀

# 438
Във Фейсбук има една група "IN & OUT", там има разни попадения - не само чанти, а и обувки и дрехи.

# 439
hatred, love you! Много ми беше приятно да прочета мнението! Аз съм върл фен на picotin, 22 е доста по-удобен, сега гоня 26. Но не събира две кисели и Добруджа- абсолютният факт. Ви ар нот хиър фор мамас, ви ар хиър фор бюти. В този ред на мисли, аутфит на деня, с прическа цвръкно, съм soccer mum и отивам на пазар с чаве 2 преди да вземем чаве 1 от цигулка. Ето тази чанта е за майки. Ще събера света!
Абстрахирайте се от мърлявия килим на детето, скоро се местим и е адец у нас.

# 440
  • HH
NaiV,
определено имаме сходен вкус 😍 на този ysl му се чудя от доста време, но не искам още един велур. Труден ми идва за поддържане в дъждовното време по моите географски ширини. Джакито същото го заглеждам от доста време и не мога да се реша финално за него.
В понеделник имам работа на центъра и ще погледна този модел на живо.
и ако пред Polene няма опашка ще хвърля един поглед. Може пък нещо да ми грабне погледа.

# 441
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз вчера случайно виждам една табелка пред някакъв магазин, мъжът ми веднага решава, че се отнася за мен и трябва да ме снима.

Съответно аз пък загледах магазина, че е за чанти. Местна марка, чантите са от естествена кожа и си взех ето тази:

Става и на клъч:

Имаше още 2, които харесах много, но вече нямам място в багажа:

Тази последната е ню-ню размер, страшно сладка и стоеше много яка. Щях да взема нея, но моделът го няма в черно.

# 442
Модела на Yuzefi го видях на витрина ♥️ от същата кожа имаше и Oyster чантата.
И двете много ми допаднаха, но голямата повече. Красива е, практична е.
ММ каза че много му харесва.

Гледах на & Other Stoties чанти, но не знам как им е качеството и дали няма да изглежда пластмасово....
edit: видях ги на голям екран, не ми харесва кожата и изработката.
Strathberry only 🙃
Скрит текст:

Gadamer, честита чантичка!
Шик е.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 13:41 от Al Georgieva

# 443
Gadamer, това с клъча е великолепно! Много е красива, честита! И другия път- с по-голям куфар!

# 444
  • София
Влизам да похваля едно попадение на работна чанта, марка Burkely, от кожа за страшната сума от 75 евро. Търся от дълго време работна чанта, с по-дълги дръжки, с цип, да побира лаптоп и разбира се на поносима цена.
https://www.wardow.com/en/burkely-always-alyx-tote-bag-1001110-65-10-en.html

# 445
Тези само минават транзит през мен, но ги показвам защото какво повече му трябва на човек за зимата, освен да оплакне око.

# 446
Тези само минават транзит през мен, но ги показвам защото какво повече му трябва на човек за зимата, освен да оплакне око.

Ах, черната Birkin! Страхотна е тази чанта, не мога да посоча друг модел на който е да бранд, който така да харесвам и така да покрива всички изисквания за дамска чанта за мен!

# 447
Божеее, добре че нямам страст за Birkin 🤣

Чакайте да ви покажа вчера как се влюбих в китайците

за съжаление цвят Ebony е sold out 🫤

и се колебая за зеленикаво сивата

как гледате на тъмен аутфит плюс светла чанта?

аз харесвам много ❤️

и сега видях че Elleme ще имат серия плат плюс кожа, имах такава преди, много лека и удобна за работа и пътувания

# 448
Ох, тази Сонгмонт и на мен ми намига🥰🥰🥰

# 449
  • По широкия бял свят
Някой поръчвал ли от Сонгмонт? Вероятно ще се наложи освобождаване от митница?

Общи условия

Активация на акаунт