Всичко за дамските чанти – 5

• 35 344
  • 422
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! 

Поръчах си раница на МК от Бест Сикрет, но подплатата не е като на снимката и се съмнявам дали е оригинална. Може ли някоя от вас, която има тази раница, да ми снима или потвърди как изглежда нейната подплата?

Предварително благодаря!

# 301
  • София
Здравейте! 

Поръчах си раница на МК от Бест Сикрет, но подплатата не е като на снимката и се съмнявам дали е оригинална. Може ли някоя от вас, която има тази раница, да ми снима или потвърди как изглежда нейната подплата?

Предварително благодаря!
Привет! Аз я имам, но ми е на доста години вече. Моделът е доста стар. Подплатата вътре е точно като на снимката. На вашата каква е?

# 302
Здравейте, от къде препоръчвате да се вземе чанта Pinko , за да е оригинална ? И за Фурла ако може насоки ?

# 303
  • На планетата Земя
Много полезни неща споделяте в темата, уютно местенце, ще ви навестявам по-често.

От Вера и аз съм доволна. Имам тази тяхна тъмнозелена чанта (на живо цветът е много хубав).

Последната ми покупка е тази чанта от ССС.

# 304
Фурла съм си вземала от сайта им или от МДЛ. Много изгодни чанти има по аутлетите из Европа, ако пътувате. На майка ми бях купила от аутлета до Барселона за 90 евро чудна.
Последната ми покупка е едно малко бижу, на което се канех отдавна за лятото.

# 305
  • София
Дами, ако някоя от вас се интересува - в Outnet са качили 1 бр. Toteme T-lock croco-embossed top handle black за 833 евро, а иначе е 1190. https://www.theoutnet.com/shop/product/toteme/top-handle/top-han … 46376663162915889

# 306
  • Отвъд алеята зад шкафа
Boel, честита! Много е хубава 😍

Аз имам ето тази, доста е мека кожата и чантата придобива един смачкан вид, но не ми пречи:

# 307
  • София
Аз имам тази на YSL и бях забравила за нея Simple Smile Ще си я извадя за есента, с кожени якета стои много шик-рок Stuck Out Tongue

# 308
Здравейте! 

Предварително благодаря!
Имам и аз такава раница. Купувана от Фешън дейс 2021г. Точно като на снимките е.

# 309
Здравейте, от къде препоръчвате да се вземе чанта Pinko , за да е оригинална ? И за Фурла ако може насоки ?
На официалният сайт на Фурла в момента има 50 % отстъпка на някои модели.

# 310
Здравейте! 

Предварително благодаря!
Привет! Аз я имам, но ми е на доста години вече. Моделът е доста стар. Подплатата вътре е точно като на снимката. На вашата каква е?

Подплатата в цялата на квадратчета, на които и четирите страни се състоят от надпис  Michael KORS. На снимката на сайта едната страна на квадрата е надпис Michael KORS, а другите са като синджир. Затова реших, че нещо не е като трябва. А и доста беше намалена на сайта. Затова сега умувам дали да я върна.

# 311
  • София
Rhea backpack е сигурно един от най-продаваните артикули на марката и те си я пускат регулярно. Предполагам, че може да има някакви разлики между различните издания, но е и факт, че е пълно с нейни ментета Sad
Ако ще ви гложди, по-добре я върнете и си изберете нещо друго.

# 312
Eто я с подплата, както я описвате: https://www.michaelkors.com/rhea-medium-pebbled-leather-backpack/35S5GRAB2L.html, от официалния сайт (аутлет).

# 313
  • София
На мен честно казано тази раница не ми е удобна и изобщо не я нося. Циповете се отварят само едностранно и кожата на предното джобче се бърчи неприятно. А и моделът е вече бая стар и страшно изтъркан. На ваше място бих я върнала Simple Smile

# 314
Здравейте, харесала съм си тази чанта https://www.coccinelle.com/us_en/e1ssl180201-h14.html
но много се чудя кой размер - small или mini. По принцип нося по-малки чанти, но много се дразня на по-малките ми, които не ми побират почти нищо /например очила, два телефона и тн./, та по-скоро мисля за средния размер /small/, но пък се чудя да не ми дойде голяма, тъй като искам да я нося и като cross-body. Някой има ли я, за да каже как е наживо?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт