Всичко за дамските чанти – 5

• 66 399
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
От дълго време следя темата и плакна очи в красотите, които показвате. Ето, че дойде време, след много търпение от моя страна и събиране на средства да си взема и първата ми Polene. Обаче сега идвa килебанието коя.. като цяло се колебая между MOKKI и Numero Dix.
Ще се радвам за съвети и мнения на кой от двата модела да заложа?

# 571
Едно съвсем лично мнение, че Мокки е много по-удобна като модел чанта с това отваряне, плюс че може да се носи в ръка и на рамо или кросбоди.
Такива с ципове искам се отварят хубаво, широко, за да не ми задират по пръстени и маникюр

# 572
  • София
Здравейте!
От дълго време следя темата и плакна очи в красотите, които показвате. Ето, че дойде време, след много търпение от моя страна и събиране на средства да си взема и първата ми Polene. Обаче сега идвa килебанието коя.. като цяло се колебая между MOKKI и Numero Dix.
Ще се радвам за съвети и мнения на кой от двата модела да заложа?
Здравейте! Аз лично харесва повече MOKKI и една в кошницата чака 🫣
Чантите са страхотни, която и да изберете, няма да сгрешите. Успех в избора и ще чакаме снимки на живо. ☘

# 573
Аз малко пристрастно писах, защото и на мен Мокки ми е фаворит от моделите на марката Heart

# 574
Глас и от мен за Mokki, разкошен модел!

# 575
  • HH
Мокки, но голямото. Малкото побира телефон, балсам за устни и кутийка тик так.
Ходих до магазина на Polene скоро, истината е че всички чанти изглеждат много добре, но повечето са страшно нефункциални. Харесах модела Numero Neuf, пак по-голямата, но я няма в хубавото тъмно зелено което скоро въведоха. Мокки го има 🧡

# 576
  • София
Аз в момента разхождам Numero un nano на Polene на Сейшелите и трябва да отбележа, че си ревизирах критиките към обема ѝ. За толкова деликатно бижу от моя гледна точка е впечатляващо, че освен телефон, слънчеви очила и картхолдер, побира и шише с вода от 330 мл. Харесва ми и че стои много изящно както на рамо, така и в ръка, и ако се носи кросбоди също. Изобщо, първоначално имах някакви резерви към нея, но сега съм доволна.
Имам mokki mini и според мен също не е никак зле като обем. Портмоне, очила, ключове, телефон, вода, кърпички, даже лента за глава бях напъхала вътре преди няколко седмици. За мен по-скоро дръжката ѝ е малко къса за кросбоди, поне за гиганти като моя милост.
Заглеждам чантите от рафия на Стратбъри и се чудя коя да си купя.

# 577
Здравейте, дайте ми идея за подобна чанта

Искам да е багета, черна и интересна, нестандартна. Трябва ми за точно един път ( не би ми била удобна в ежедневието след това ), затова нещо бюджетно. Дайте идеи, предложения .
Ако не харесам , ще взема тази в краен случай, но ще ме яд да изсипя едни пари и после пак да не я нося. Че вече имам такива заблудени инвестиции и само си стоят.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 23:40 от sparkling eyes

# 578
Hия, чантата е страхотна!
Изключителен цвят!
Със здраве да си я носиш!
Начи в Рим ще се оглеждам за такава чанта, така ще те позная. (То и в другите мегаполиси ще се оглеждам де.)
Сега момичета да ив разправям, миналата неделя се прибирам от България и в самолета за Франкфурт до мен - един пич с чанта на Ботега Венета.
Тази, андиамо но малката:

Тъй като седяхме на първата редица седалки и пред нас нямаше други, стюардесите ни взеха чантите да ги слагат в горното подразделение. Начии, като видях как я размятват, лошо ми стана направо. Смятах, че е някъде 2-3К. После като се разрових - тя била 7К. Пипнах я, щото като ставахме, аз бях по-напред от него и взех моята чанта и неговата. Мека, направо като кадифе.
Така и не го попитах кви ги върши в София... Беше с халка и диамантен пръстен на лявата ръка - значи, зает... Simple Smile и очевидно гей.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 17:21 от Melany99

# 579
Sparkling eyes, в intrend e пълно- https://it.intrend.it/scarpe-e-accessori/borse?isRefineSearch=tr … :colorFilter:nero
Melany, всички Андиамо са мекички като масло. Великолепна кожа, слабото ми място и абсолютен разкош.

# 580
Ох, да.
Разкошна на пипане. Дано ми изпадне някъде на добра цена. Щотоооуу за 7К ще трябва в сейф да я държа. Simple Smile

# 581
Във Вестиер се намират по 3-3500

# 582
  • София
И според мен малкото Mokki побира учудващо много неща.

От днес нов модел от Polene - Numero Neuf East West:

https://euro.polene-paris.com/products/numero-neuf-east-west-tau … YASAAEgImVPD_BwE.

# 583
Новият модел изглежда много функционален 🙂

Сутринта ме питаха дали искам дядо Коледа да почва да ми шие една зелена бизнес чанта на Патриция Пепе.
Казах по-добре черна 🖤

# 584
Момичета, помагайте. Furla или Coccinelle? Ще опитам да приложа снимки между какво се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт