Всичко за дамските чанти – 5

• 66 401
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Току що писах на човека да питам може ли и за парфюми 😂. Stay tuned!

# 556
О, Ния HeartHeartHeart
Боже, колко ти се радвам Kissing Heart
Много красива чанта се получава, аз малко бях залитнала в едни традиционни и консервативни представи като си давах мнението

А тази с която си и на мен ми е любимия модел на марката

За парфюмите ще кажеш - това лято спахме сред една градина с цъфнали портокалови, лимонови дръвчета и жасмин и в търсене на този аромат стигнах до Сахариен Heart

# 557
Може отстъпката и за парфюми, ура, ура!
Ал, благодаря! Аз бях залитнала в тъч- но не можело да смесвам кожа (крок на коланчето например). На живо виненото ми клонеше към лилаво, беше студено и просто не ми хареса толкова. Познатата ми си направи далеч по-класи и консервативна чанта, гледах и аз да има неутрално. Но като наложих двата суоча в кожа и permabrass метала (между златно и сребърно, точно цвят шампанско) реших, че ще стане супер готина чанта. Плюс това за последно има това зелено в селекцията, FOMO-то не мори, а мъчи.

# 558
  • София
Честити красоти на всички Heart Пожелавам ви само хубави моменти и емоции с тях!
На мен най-много ми допада това, че могат така да се персонализират. Хем си имаш хубава и скъпа, както се казва доживотна Stuck Out Tongue Winking Eye чанта, хем си знаеш, че баш такава няма никой друг. Аз съм голям индивидуалист и хич не обичам масовките и все се стремя да съм в тренда и едновременно с това, да съм различна и със собствен стил и почерк.

# 559
Не знам, трудно е да не си в тренда освен ако сама не си скроиш дрехите и чантата.
Което ме сеща, че от години имам няколко идеи за чанти и е време да ушия поне едната.

Ния, нямам търпение да се появиш Heart Eyes

# 560
Разкошна чанта, честито!! Това зелено е просто мечта Heart Eyes

# 561
Прекрасна чанта, браво!

# 562
Много сърцетупва това декадентско зелено. Суперско, естетско, кокетско.

# 563
Ах, permabrass обковът е най-красивия! Чак сега загледах детайлите на избора ти. И кожата е топ Heart

# 564
Много благодаря на всички за вашите окуражения, мнения и терзания с мен! Преспах и втори ден съм доволна с избора си, надявам се така да остане.
Permabrass е прекрасен, тази кожа на живо- не е. От всички чудесни материали на бранда, тази ми прилича на пластмасова, на Michael Kors, но в другата за модела не си харесах два цвята. Но ще я преживея, определено, цветовете много ме радват 🩷

# 565
Бейби, супер ти е чантата, ще я относищ, после и дъщерите.
Показвах вчера на мъжа ми и той плахо “може ли така да те поканят, теб примерно?”, викам “никога” и той отдъхна и каза, че чантата е върхът, но стекът ти на последното стори най!😜😄

# 566
Хаххахаах! Облекчен е човекът, Денси.

Момичета, не пиша тук, не съм пораснала още за вашите чанти, но чета с удоволствие и ми се прииска да се включа Relaxed

Стекът верно беше брутален! Heart Eyes Smiley Ния, страхотен ден е било, усетихме емоцията пред екрана! Поздравления и за избора на цвят - това зелено е много любопитно изключение от правилото за мен. Хем беше адски тренд - според Гугъл през пролет-лято 2025 (но ми се струва, че беше през 2024, когато буквално всичко по магазините беше в точно този нюанс), хем е... евъргрийн, хехе. Майка ми има костюм на Дика отпреди поне 10 години и изглежда еднакво актуално всеки път, когато го облече.

И ще си позволя един страничен коментар, дано да съумея да си изразя впечатлението добре: очевидно двете сте в позиция да бъдете поканени на това място и ме кефи колко сте нормални, лъчезарни, усмихнати. Супернормално облечени, с някое готино аксесоарче, без перфектни фризури, никакви чупки и стойки. Някоя от родните кифли, която идея си няма къде се намира, статусът й пряко зависи от мъжа до нея, с обща култура под нулата и никакви постижения зад гърба си, щеше да се държи сякаш е центърът на Вселената и да е trying too hard. А при вас - кефски дамски следобед с изразена във всички аспекти класа. Purple Heart

Мацката с Демелие-то на предната страница: разкошно! Абсолютно уау цвят! Студен и многократно по-красив и благороден ми стои отколкото е в сайта (нали е Mocha?)

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 11:08 от Ironfeather

# 567
Денс, рева! Поздрави на мъжа ти, кажи му че стекът се усеща най-добре след разходка по магазините. Минахме и през Кампо Марцио след Ермес- там вече ще олекнеш, ще пиша какво намерих, че тази есен нямам слаби попадения.

Ironfeather, цветът ми хареса, просто мога да го нося с почти всичко, а и на дънки ще стои чудесно, пък нека му е минал хайпът.
Относно страничния коментар- нали сме наясно, че не всичко в соц мрежи е реалност? И не живея така по принцип. Относно аутфита- Ермес все пак е магазин. Вариантът да мина на коса и грим преди да пазарувам в 10.30 сутринта клони към отрицателно число. Да сложа токчета за да пазарувам по Римските павета- още по-неприемливо. Знам, че е страст за всички ни, но е просто чанта. И все пак- наясно сме и двете какви сме късметлийки и не водим чак такава долче вита, че и ние да не сме очаровани от наистина прекрасния вторник, който ни организираха. Прилагам доказателства.

# 568
Ния, явно дар словото ми никакво го няма днес и не съм изразила топлата емоция правилно. Беше симпатия и възхищение към комбинацията от земното присъствие и искрената радост, удоволствие от изживяването. Relaxed

Очарователен римайндър за реалния живот иначе Joy

(Тъкмо гледах някакво участие на Кийра Найтли в подкаст, в което казваше как като прясна и вечно недоспала майка е четяла статии колко е важен сънят и им е викала fuck you Smile И на the other half не са им спестени проблемите на простосмъртните Grinning)

# 569
Правилно си е изразена емоцията, а дар словото е на място. Приемам комплимента, благодарна съм за подкрепата и просто обяснявам защо аз не бих отишла там във фул глам. Има доста хора, които го правят и тук, но ми се вижда сложно да живее така човек. А Кийра ги разбира нещата.

Общи условия

Активация на акаунт