Всичко за дамските чанти – 5

• 66 409
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Работа от вкъщи- разпродадох половин къща😀 Много добре се чувствам. Бездруго април сменяме поредно жилище, само мене си трябва да взема. Следващата седмица ще разнасям Strathberry в слънчева Ница, че при мен започнаха дъждовете.

# 541
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много красив цвят на невърфула, Ния 😍

Аз за емнайсти път заложих на черното, пусто да отива на всичко:

# 542
  • София
Demellier дойде изключително бързо и наистина  цветът на живо е още по-хубав.

# 543
Gadamer, разкоооооошна е! YSL тази година са със скандално добра колекция. Вчера се видях с познат, който менажира мърчъндайзинга им за Италия и ми предложи -23%. Аз (май) ще си държа на обещанието, но ако някой желае да ползва намаление- моля, пишете.
Сън не съм спала, отивам!
beach please, писах подробно за Ермес назад, може да прочетете ако Ви е интересно.
Стиснете палци моля! 😘

# 544
Успех с избора днес, Ния!
Не е лесна и твоята Simple Smile
Ако няма вече друг желаещ за намалението в YSL, aз бих се възползвала. Каня се на една велурена торба, това може да е повода Simple Smile...

# 545
Не е единично намаление, просто вече ще ползваме такова. Ще ти пиша след Храма на Чантите. 😁

# 546
YSL-то е прелест ❤️
Честита!

Ния, чакаме

# 547
Nia, прочетох статията! Това е абсолютно различен свят! Simple Smile
Ще чакам с нетърпение да видя избора от днес, успех! Аз лично съм ужасно нерешителна. Сега поръчваме мебели за нов апартамент, сто пъти си смених мнението, а за чанта от този клас дори не ми се мисли Grinning

# 548
  • София
Разкошни YSL и Demellier, искам ги! Нямате милост!

# 549
  • Велико Търново
Тази сутрин писах в темата за стила 40+, че чакам "моята чанта" и след това прочетох Ния.Значи "моята чанта" се намери.За Коледа и още пет празника, или пъ ще я пиша "фалшива"./четете с широка усмивка/

# 550
Привет, дами! Готова съм и днес беше наистина страхотен ден! Първо, имах среща пред бутика с другата дама, която канят за Special Order и се оказа че ми е приятелка. Денят започна с доста смях, друго си е да те насърчава някой.
В крайна сметка, аз (уж) бях решила коя ще е чантата и отидох за това:

След два часа налагане на кожа, метални части и конци, си тръгнах с това:

Моята дружка избра черно мини Кели с бял шев и синя подплата/кожа вътре.
Денят беше чудесен, пристигна ми и зимният уишлист- Birkin Shadow в Kraft- абсолютно неочаквано, защото на нея ѝ казаха, че няма шанс за чанта щом прави поръчка и като цяло- боговете на чантите бяха милостиви към мен. Здравей, зима на солети! Малко снимки от днес, както винаги- форумът убива цветовете:

# 551
  • София
Тази комбинация е просто убийствена, зеленото е страхотен нюанс, просто автоматично заковава погледите върху себе си. Уникален акцент за всеки сезон. Заклевам те, да ни я демонстрираш наживо на някоя форумна среща Simple Smile И е толкова хубаво, че това бебе-чанта е заченато в такъв приповдигнат ден и емоционална атмосфера.

# 552
NiaV Честито и за двете чанти и благодаря за интересния разказ и снимковия материал! Лично за мен тази shoulder Birkin, с която си на снимките, е най-хубавият модел и цвят Birkin Heart Eyes Знаеш ли вече какво ще сложиш в wishlist-a за догодина? Това с отстъпката за YSL е много готино, предполагам обаче важи само за бутиците в Италия...

И една идея за костюм за Хелоуин по темата:

# 553
Много благодаря, чудесни!
Hatred, заклета съм и нямам търпение!
Непорочно зачатие на щастлива любов бе, да! Много сладко шалче също купих, ще ви го покажа тези дни.
 Sereiadomar, само за тукашните бутици е, но не ми пречи да споделя любовта и да донеса ако някой желае нещо.
Костюмът за Хелоуин е безумно як, ако малката ми дъщеря още се събираше в раницата щях, 100% щях! И щях да я заведа trick or treating в бутика. За шолдър Бъркина- не си ми виждала в екшън другите цветове 😁. Но ми е най-любимият модел. Догодина ще пусна спешъл Ордър за мини Кели, но ще видим първо какви цветове ще пуснат. Днес си говорих с дамите в бутика, ще изчакам да дойдат новите модели чанти за SS/26, очакват се към средата на Ноември. Няма нещо конкретно, което да желая истински сега.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:55 от NiaV

# 554
Страхотни чанти, Ния Heart Eyes вълнувам се за special order-а все едно е за мен. Следя с интерес.
Ysl намалението е супер! Само за чанти ли се предлага или и за аксесоари?

Общи условия

Активация на акаунт