Всичко за дамските чанти – 5

• 66 390
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Ралф не е ок за чанти. На тази цена ще се намерят много по-добри. По-добре инвестирай в YSL, или тази на PP, ако ти е мерак за скорошна придобивка. Показаният RL ще се скапе много бързо, а и не изглежда нито практичен, нито удобен модел. От мен е голямо не Simple Smile
П.П Ако ти е влязла мухата за YSL... Ще купиш 5 чанти за "утеха", нооо ще си вземеш и нея в крайна сметка Stuck Out Tongue

Дъщеря ми има чанти на Ралф Лорън/тя същност друга марка не носи де/ и чантите, които тя има  са ок.
Просто 8 000 -10 000 лв. в момента няма да са разумна постъпка, а пък аз имам претенции за уж умна жена.Да платим колежа пък чанта ще има.Пък и винаги мога да го върна, ако не ми хареса.

# 601
Ния, аз таз твойта торба съм я заплюла, само че в кожа и в цвят Raisin. Ама не знам ще ме огрее ли, че вече изчерпах лимита за празници и поводи...
Похвалвам се тихо, брат ми днес ми е напазарил това, чакам след 2 седмици да видя на живо.

Скрит текст:

# 602
BoeL Аааа, не може така без разказ Wink Честито, чантата е разкош!

# 603
Браво! Дай Боже всекиму такъв брат! Любим цвят и модел!
Elle, много як този бейби шарк! Много красив цвят, прави чантата много носима.
Siska, абсолютно си права. Само те поправям за цената- недей така с лошо, що да са 8-10? До към 3, таван 3600 евро, с отстъпката ще са под 3, а новият bucket модел пада под 2. Но отново- никъде няма да ходят.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:57 от NiaV

# 604
Честити придобивки, с кеф да си ги ползвате!
Мисля, че Сиска ги смята в лв, което си е 7К грубо.
С голямо закъснение да ти благодаря, Ния за снимката на YSL, абсолютно разкошна е, но и малко се успокоих, защото аз с такъв размер чанти изглеждам нелепо, меко казано. Но на теб ти заспива Smiley
Видях, че Спарклинг се е похвалила с багетата, супер е, в края на краищата и аз бих я взела.
Мъчи ме една Фурла сега, като токсичен бивш, ама съм си казала, че ако ще и на 100 Е да я пуснат, няма да се дам и ще събирам за нещо по-интересно.

# 605
Тъй, тъй, чувалът на дядо Коледа е към горна граница на сегашната колекция, та с намаление нормална човешка чанта ще е около 4. Което пак е отвратително, категорично.

# 606
Не ме изкушават намаленията в момента, чакам търпеливо за Стратбери на ЧП, миналата година си взех така Лана-та

YSL имат фантастично красиви модели, но не са за моя лайфстайл.

# 607
  • София
BoeL, уникални красоти, без думи съм! Къде ги тези мъже като брат ти, да се разхождат с такива подаръци...

# 608
  • Отвъд алеята зад шкафа
О, Boel, много хубави. Аз също си взех прекрасни чехльоци (благодарение на любима съфорумка) много мекички, но си нямат чантичка за съжаление 🥲

Иначе да ви разсмея колко съм изтрещяла вече с тия чанти. Тръгвам да влизам в офиса, посягам да отворя вратата и си викам "Ох, много се е надрал хардуерът!"

# 609
Тези чанти Зарена,хубави и здрави ли са?
Имат макар,че излизат колкото една Фурла в намаление 🤔

# 610
Зарена от дълги години преди да направят собствен бранд шият за Фурла, та ако Ви се струва, че си приличат, не си внушавате. 😁

Супер са чантите, отлична изработка, издръжливи (а аз не пазя). Някои модели са направо 1:1, има такива с голяма разлика в цената с Фурла, има и с по-малка.

Имам само една, от която не съм доволна - просто се позахабява лесно, но тя е багетоподобна, чисто бяло и с напълно гладка кожа - знаех, че ще е така, още като я взех.

Към кой модел сте се насочили?

# 611
Ето тази.
Виждам се удобна и практична.
Само ме притеснява,че е рак,но кожената е изчерпана.
https://zarenabags.com/products/dany-chanta-ot-cheren-lak-s-visu … nt=55861826519419

# 612
Ето тази.
Виждам се удобна и практична.
Само ме притеснява,че е рак,но кожената е изчерпана.
https://zarenabags.com/products/dany-chanta-ot-cheren-lak-s-visu … nt=55861826519419
Имам я в тъмно цикламено, без пискюла, кожа, с много малка разлика от показаната. Стар модел е на Фурла, но съм доволна. Не е мръднала, а е доста експлоатирана.

# 613
Незнам другите,коя е удобна среден размер .....Все са или малки или огромни 🤔

# 614
Има в момента 20% отстъпка на Стратбъри.
Може ли да се очаква повече на Черен петък?

Общи условия

Активация на акаунт