Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 205
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Най-много ми харесва как изглежда София, много младежко изглеждащ панталон и сако, с леко вдигнатите ръкави. На нея този стил много ѝ подхожда, за разлика от на майка ѝ, която се губи в орърсайза. Но е имала и по-лоши откъм размер, този е сравнително ОК, но ми е много мрачен за лято.
Леонор - радвам се че е цивилна, и дотам.
Довечера ще има по-официални облекла, предполагам.

# 1 141
  • Някъде там
Да тази вечер ще са по официални, мисля.
Ето така бяха миналата година.
Дано тази година избере друг стил Леонор.

А така през деня.

И на мен така, София ми харесва. На Леонор ми хареса първоначално, защото мислех, че е до коляното дължината, но сега твърдо не. Не е за дълга рокля за дневен ангажимент тя.
Летисия ми е много обикновена.
Миналата година и с двете визии е супер.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 22:40 от daviz

# 1 142
Алилуя, Леонор с нормални дрехи и пуснати коси!
Летисия твърдо не с тоя костюм, ужасно седи. Ще чакам снимки на момичетата, на София със сигурност не ми харесват детските обувки дето пак е обула.

# 1 143
  • Някъде там

https://www.youtube.com/live/93Xtxac8OYA?si=BluPhLllv7U-Lr4m

# 1 144
Разочарование са за вечерното събитие, целите в черно.. На Леонор костюма е и блестящ и панталона не седи добре.. Единственото похвално, че е на токчета.

София има много изгърбена стойка и тази прическа е за деца, а не за голяма девойка.
Трябва голяма промяна в косата при нея.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 21:38 от Chonsi

# 1 145
И мен ме разочароваха испанките. Зле ушит костюм на толкова красивата Леонор,прегърбена,но иначе сладка София,нахлузила някакво недоразумение на краката. Дано се поправят на следващото събитие,грехота е хубави млади момичета да бъдат смачкани от лошо подбрани дрехи.

# 1 146
Много добре са си испанците. Официално и строго облечени като за подобно тържествено събитие. Не е вечеря, не е бал, нито градинско парти за ярки цветове или шаренко?
Обувките на София сме обсъждали неведнъж. Ръстовито е девойчето, притеснява се от високи токове. Все още.

# 1 147
Официалното облекло не е задължително да е черно,  между шарено и черно има безброй възможности. Момичетата могат да поработят със стилист,  за да изградят свой стил, хубави са, но се загрозяват с тези недобре подбрани дрехи. Те са принцеси, дрехите им могат да се коригират спрямо фигурата, не пазаруват конфекция.

# 1 148
  • София
То е видно, че освен Летисия никой не е в чисто черно. На Леонор сакото е една идея по-дълго сякаш, но от тези снимки не се вижда добре. Едни сребристи  обувки и щеше да е чудесна. При София също обувките са проблем. Днешните бежовите през деня изглеждаха много по-добре. С този гащеризон едни сандали в златно/сребърно с 5см блок ток (за да не е много висока) и нещата се получават. Тези черни обувки е време да ги изхвърли. Дори и при ниските обувки има елегантни и красиви модели, още повече в Испания.

# 1 149
  • Някъде там
Много добре са си испанците. Официално и строго облечени като за подобно тържествено събитие. Не е вечеря, не е бал, нито градинско парти за ярки цветове или шаренко?
Обувките на София сме обсъждали неведнъж. Ръстовито е девойчето, притеснява се от високи токове. Все още.
София е носила малко по високи токове като беше по ниска да.
Но съм забелязала че еспадрили носи високи, явно не обича високи токове.

Единствено Летисия е в черно.
Доста повече ми харесва в костюм отколкото в роклята от предходната година и тази от наградите на Астурия. Съвсем за възрастни жени бяха.
Жакардов е на Леонор костюма в синьо.
София също е в син гащеризон.
https://www.the-are.com/en/products/olivia-jumpsuit-navy-blue
https://www.bleismadrid.com/products/blazer-jacquard-navy

# 1 150
  • София
На мен много ми харесват всички - празнични и красиви.
Леонор е чудна с това сако, много и отива. София също е добре, прекрасен цвят.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 17:35 от jasmin tisane

# 1 151
И на мен през деня повече ми хареса Леонор, беше с далеч по-свежа рокля и прическа.
Снощи и прическата ѝ допринасяше за кофти аутфита.

Миналата година беше чудна с роклята на Self-Portrait.

# 1 152
  • София
На мен тоалетът на София ми харесва доста. Младежко, разчупено, екстра ѝ е. Косата и е такава, тя си я харесва. Ще я промени някога сигурно. В Леонор има нещо, което не е както трябва. Стойката ѝ ли е, позицията на краката ли или самата кройкана панталона, но нещо трябва да се пипне. Иначе тя е много красива, с много свежо излъчване, малко трябва да я шлифоват само.

# 1 153
На мен само София ми хареса през деня, доста по-добре и младежки беше облечена в сравнение с преди няколко дни. На Летисия костюма беше прекалено голям, на Леонор бялата рокля я разширяваше. Обаче вечерта никак не ми харесва нито една, тъмни и скучни тоалети. На Леонор не ми харесва, че костюма е и лъскав. С прическите също никак не се бяха постарали.

# 1 154
Ще се окаже, че тук пусканата информация за почивката на Уелс в Гърция изобщо не е вярна.
Гръцките медии са сменили вида на яхтата дето уж почиват семейството. Един ден грамадна и можела да се проследи, сега вече е по-малка, до утре може и на ферибот да са. 😄 Или май изобщо не са на почивка там и просто медиите спекулират.

В неделя ще се проведе кралски финал между женските отбори по футбол на Испания и Обединеното кралство.
Британското кралско семейство вече потвърди, че принцът на Уелс ще присъства на събитието. Да видим дали и Летисия ще присъства.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 12:44 от Chonsi

Общи условия

Активация на акаунт