Кралски работи и клюки - юли 2025

• 89 575
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 1 305

Грейс Кели и Каролина. Снимка: Getty Images

Грейс Кели, Рение, Албер и Каролина. Снимка: Getty Images

# 1 306
Като сте се разговорили за сватби Кралицата на Швеция  е единствената , която се омъжва за крал и става в деня на сватбата си кралица .

Обаче и нейната рокля  не е нещо уау, да не кажа и по- силни думи . Но на Маргрете Датска и е много" вечна " роклята.

# 1 307
Широчка е нещо. Да не е била от бременните булки 🙂
Шарлийн се е омъжила направо за крал. Е, принц, де, ама то си е крал при тях.

# 1 308
Всичко ми харесва, особено тия обувки, страхотен цвят! 🩵

# 1 309
  • Някъде там
Силвия не е единствената от съвремените кралици.  Може да се каже, че е единствената в Европа.
Джетсун Пема се омъжва за Джигме Кхесар Намгиел Вангчук на 13 октомври 2011-та. Той вече е крал от 2006-та и тя става кралица в деня на сватбата си.

Много рокли на кралски особи харесвам, нямам една любима, но от най-новите булки Иман ми се откроява.

А да и Шарлийн се омъжва за Алберт когато вече е монарх.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 16:34 от daviz

# 1 310
Широчка е нещо. Да не е била от бременните булки 🙂
Шарлийн се е омъжила направо за крал. Е, принц, де, ама то си е крал при тях.
Едва ли е била бременна , модата вероятно е била такава .
Силвия не е единствената от съвремените кралици.  Може да се каже, че е единствената в Европа.
Джетсун Пема се омъжва за Джигме Кхесар Намгиел Вангчук на 13 октомври 2011-та. Той вече е крал от 2006-та и тя става кралица в деня на сватбата си.
............................
А да и Шарлийн се омъжва за Алберт когато вече е монарх.
Единствената съвременна кралица в Европа визирах . А на Монако монарха си е принц , не крал.

# 1 311
  • София
Оркестърът при смяната на караула в Бъкингам е отдал почит на Принца  на мрака, вчера.
https://www.instagram.com/reel/DMu1VrVNiO0/

# 1 312
Оркестърът при смяната на караула в Бъкингам е отдал почит на Принца  на мрака, вчера.
https://www.instagram.com/reel/DMu1VrVNiO0/
Между Чарлз и Ози е имало приятелство.

# 1 313
Ози е имал дългогодишна връзка с кралското семейство, особено с Чарлз.
Двамата, родени само с няколко седмици разлика един от друг през 1948 г., бяха снимани да се смеят през 2006 г. на прием в Кларънс Хаус в Лондон за тези, които подкрепиха концерта по случай 30-ия рожден ден на The Prince's Trust .
Този забавен разговор обаче не беше първото известно взаимодействие на дуото; Кралят изпрати на родения в Бирмингам подарък за бързо оздравяване след катастрофата му с АТВ-то през 2003 г.
Той изпратил на певеца, бутилка уиски - и макар жестът да бил високо оценен, не рокерът се е насладил на напитката, разкри по-късно през 2004 г. съпругата му Шарън Осбърн.

Преди коронацията на краля, Ози каза пред New York Post през 2022 г.: „Той е много, много мил човек. Винаги се е отнасял с мен с най-голямо уважение.“ Той добави: „Всъщност, когато имах инцидент с АТВ, той ми изпрати бутилка скоч… Пожелавам му всичко най-добро.“

Бившата съдийка от X Factor, Шарън, също говори открито за любезния жест на Негово Величество, казвайки по-рано пред Talk TV: „Когато съпругът ми се разболя, той му писа.“

„Той е на същата възраст като Ози, така че го разбира. И той каза, знаете ли, „Досега се справихме много добре и това е само едно малко препятствие.“

През 2004 г. Шарън разкри кралския подарък на краля на Ози  в предварително записано издание на своето американско телевизионно токшоу по това време.

Тя каза на публиката си: „Чухме от принц Чарлз и - никога не позволявайте на никого да казва, че е лош човек, защото той е добре дошъл от семейство Озбърн.“

„Той изпрати на съпруга ми бутилка скоч, която, разбира се, той няма да пие“, разкри тя.

През 2002 г. звездата на Black Sabbath беше неочаквана част от звездния състав на концерта по случай златния юбилей на покойната кралица в Бъкингамския дворец, където изпълни Paranoid, една от най-известните песни на групата.

Ози, който някога според съобщенията е смятал принцовете Уилям и Хари за свои фенове, бил шокиран от поканата да се появи.
Не мога да повярвам. Развълнуван съм до смърт. Толкова съм развълнуван“, разкри рокаджията от Brummie.

Настоявайки, че ще се държи възможно най-добре, той добави: „ Едва ли ще отида и ще започна да късам главите на разни неща и да пикая по стената.“

# 1 314
Ози и Шарън са известни монархисти, не съм изненадана от приятелската им връзка с Чарлз.
Много ми е тъжно за Ози, още повече за Шарън. Предполагам, че и Чарлз го изживява, имайки предвид че е известен със сантименталната си душа...

# 1 315
На мен повечето булчински рокли показани на предишните страници ми харесват, никоя не бих нарекла грозна.

На сватбата на Кейт впечатляваща беше не толкова роклята на Пипа,  тя е семпла, а ханшът, облечен в нея. Наистина остави незабравимо впечатление. Снимките също добре го открояват Simple Smile

# 1 316
Племенницата на принцеса Даяна, лейди Елиза Спенсър, разкри на 31 юли в Instagram, че ще се омъжи за дългогодишния си приятел Чанинг Милърд.
Предложението за брак се е състояло в Санторини, Гърция, с спираща дъха гледка към водата, маса със свещи и цветя.

# 1 317
Летисия, Леонор и София са били на кино. Гледали са документалния филм 'En un lugar de la mente', част от програмата на Atlàntida Mallorca Film Fest. Документалният филм говори за ползите от театъра върху психичното здраве. „Хосе Корбачо и Каталина Соливелас се запознават преди тридесет години, споделяйки сцени, гримьорни, смях и дори мъка. Именно там те започват да осъзнават колко терапевтичен може да бъде театърът. Години по-късно, вдъхновени от поставянето на свободна версия на „Дон Кихот“, те решават да работят заедно с актьори и актриси аматьори от Майорка, които имат диагнози за психични заболявания“.

Доня София все още не е пристигнала в Майорка. Може и да не пътува до там, тъй като състоянието на сестра ѝ се е влошило през последните месеци.

Скрит текст:

# 1 318
Много ми харесват момичетата, само на Летисия роклята- не много. И трите май са с еднакви сандали? Само на Леонор са в друг цвят. Хех, готино трио са.

# 1 319

Общи условия

Активация на акаунт