Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 065
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 1 245
Принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едоардо Мапели Моци бяха видени с децата си Сиена, Атина и Кристофър, присъединявайки се към феновете, чакащи да поздравят лъвиците.

Кралският колекционен тръст обяви, че миналата година е регистрирал най-голям брой посетители на лятното откриване на Бъкингамския дворец, откакто той отвори врати за публиката през 1993 г. Това са 646 389 души за 73 дни.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 15:26 от Tinо

# 1 246
Браво на Беатрис как възпитава децата си да бъдат нормални, тя може да е принцеса, отраснала в дворци, мъжа ѝ милионер, но цялото семейство са при тълпите, за да посрещнат отбора. И не че не може да отидат да ги поздравят при приема им при краля, където ще е много по спокойно.
Сиена колко голяма е станала, копие на майка си е.

# 1 247
За тълпата,към която се е присъединила,Беа е супер. Ако беше отпред,в комитета по посрещането, щеше да е зле,но не е там.

# 1 248
Това не е официално събитие и тя там присъства като обикновена жена и майка. Не е работещ роял, просто Беа.

# 1 249
Аз съм впечатлена от тълпите, излезли да посрещнат футболистките, браво, отдавна не съм виждала толкова хора там.

Беа си е излязла както би си излязла на разходка, Моци и той не се е нахласил. Виж бебето, вързано напред, не ми хареса Simple Smile

# 1 250
Много са им хубави децата на Беа и Моци. Сиена какво сладко сламенорусо бонбонче е.

Относно Мерината рокля още вчера като видях снимките си помислих че много ми напомня на стила на Софи, а то се оказа и че роклята е на една от любимите модни марки на Софи. Роклята на дъщерята на Мери не ми допада, доста ежедневна и обикновена е за този повод.

# 1 251
Всъщност на колко е бебето на Беа? Сигурно кърми още. Важното е,че са повели и трите деца.Улфи явно е при тях през повечето време.

# 1 252
Шалът е талисман за София, след като го е носела и предния път, когато са спечелили. Спортните фенове често ги правят тия неща.

# 1 253
20C e в последните няколко дни, ветровито и не особено приятно в Лондон. Съвсем Ок си е пуловера на Беа, особено ако са стояли без да се движат, докато чакат. Комбинацията с полата не ми допада, ама хич, макар да е красива сама по себе си.
Една снимка от Таволино преди няколко дни.

# 1 254
# 1 255
Ето и на тази снимка колко по-руса е косата на Шарлът. Нейната лятото винаги много изсветлява от слънцето.

Добре, че беше тя, че им донесе късмет на англичанките.

Съвсем добре си беше облечена София и шалът й си беше на място.

# 1 256
  • София
Поглеждам какво ново тук?!

# 1 257
Косата на Шарлот зимата. 😄 И да изсветлява, то не е до степен на балеаж.

Случаят с Мариус е все по-близо до разрешаване: съобщение, изпратено до NTB, разкрива, че държавният прокурор може да има съдебно решение „до средата на август“. Делото се обръща срещу сина на норвежката престолонаследница: десет жени са признати за жертви в разследването срещу Мариус Борг, който е обвинен и в заплаха за убийство на мъж на двадесет години.

Въпреки това синът на принцесата продължава да води луксозен живот. Наскоро той беше забелязан с новата си партньорка на почивка в Монако, на борда на яхта на стойност 20 милиона евро.

Въпреки че е признал някои грешки, една от тях се откроява особено: предполагаемо сексуално посегателство. Мариус твърди, че не си спомня какво се е случило; полицията обаче, според съобщенията, разполага с видеозапис, който самият той е записал, на който жената уж не е могла да се обясни.

# 1 258
  • Някъде там

Испанците въвеждат промени в летния прием, който дават в двореца Маривент. Тази година приемът ще се състои на 4-ти август от 20:00 часа. Очаква се както обикновено на приема да присъства и кралица София. Все още не е потвърдено дали ще присъстват Леонор и София.

Потвърдили са, че ще присъстват.
Скрит текст:
🇪🇸 Крал Фелипе VI и кралица Летисия ще бъдат звездите на приема за властите на Балеарските острови, придружени от принцеса Леонор и принцеса София, които ще присъстват на срещата с балеарското общество за първи път, както е планирано.
© Н.В. кралското семейство.
Вече са в Майорка.
Испанското кралско семейство пристигна в Майорка за традиционното си лято. Ще останат там до 6 август, след което ще заминат и те на частна почивка. Семейството ще се върне в Мадрид в края на август, когато Леонор ще замине на обучение във военновъздушните сили, а София ще замине за Лисабон.
Да видим ще има ли фотосесия тази година.

И още една новина.
Фелипе и Летисия
ще направят държавно посещение в Египет от 16 до 19 септември в отговор на покана от президента на Египет, както съобщава La Vanguardia.
Целта на посещението е да се реформират двустранните отношения между Испания и Египет.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:10 от daviz

# 1 259
Колко различна е Летисия със светлата коса! Харесва ми ваканционния стил на испанците. Цветни и усмихнати.

Общи условия

Активация на акаунт