Кралски работи и клюки - юли 2025

• 90 997
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 75
Монохромите са съвсем актуални. Интензивен цвят е,  но за мен не е прекалено. Мери ми харесва.
Соня очаквано е с "бабешки" обувки, но след трамвата е разбираемо. Изглежда свежа.
Това е Силвия.
Мери е страхотна. Всичко ми харесва.
За Силвия си мислех, Соня написах...

# 76
  • Някъде там
Лана много хубава гледка от моста.
Харесва ми Мери.
Оранжевото/кораловото явно е от цветовете на сезона, а Мери винаги много умело вплита модерните тенденции в гардероба си.

Тоя мост е много известен Simple Smile
Корал e цвета да. На  австралийската марка Scanlan Theodore. Купи го като бяха в Австралия през 2021- 2 не помня точно коя, имаше я снимана да излиза от бутика и след това се появи с него.
Носен е няколко пъти. А Мери от много години носи монохрам, не само че сега е модерно.

Монограма на новият велик херцог.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 15:42 от daviz

# 77
  • София
Да, ето с белия потник стои чудесно, дори и в другия вариант също. Значи по-скоро затворената блуза не ми харесва.

# 78
  • Пловдив
А къде е Виктория? Пише, че тя и Фредерик, докато е бил принц са открили моста, сега липсва.

# 79
  • Някъде там
А къде е Виктория? Пише, че тя и Фредерик, докато е бил принц са открили моста, сега липсва.
При завършването на последната част през август 1999 са се срещнали, тогава са били само двамата престолонаследници.

При откриването 2000-ната на моста са били само двете кралски двойки.
Тогава с Маргрете и Хенрик.

Много смешна шапка 😁

# 80
  • София
Обаче на Силвия костюмът е жесток цвят. Само да не бяха тия обувки и чанта.
А пък Маргрете колко в висока! Сега сякаш не ми изглежда така.
И всички колко са млади...

# 81
Костюмът на Мери ми харесва, цветът е много хубав, но също бих съчетала с друг цвят блуза.

# 82
Силвия и Карл Густаф как приятно и ненатрапчиво са се съчетали Simple Smile

# 83
Принцът на Уелс поздравява ученици по време на посещение в средното училище „Медоухед“.

# 84
Монохромното е наистина модерно, но сякаш когато са по-убити цветовете, не толкова ярки. Предишната комбинация с бялата блуза седи много по-добре и стилно.
Това нещо на главата е много странно - пера, панделки, тюл.

# 85
  • Някъде там
И Матилде онзи ден в подобни цветове.

На мен ми направи впечатление че и Маргрете е в една гама тогава..

Красива снимка

# 86
Сега виждам, че Уилям е стартирал проекта за борба с бездомността на годишнина от рождения ден на Даяна. Тази кауза е била много близка до Даяна, през годините принцът на Уелс многократно е говорил как тя го е вдъхновила.

Интересно съвпадение на дати е, че именно днес Мегън Маркъл стартира продажбата на така промотираното вино в сайта си.

# 87

Даяна Уелска - 01.07.1961

# 88
Струва ми се като вид шнола това на главата на Мери, не панделка. Свеж цвят, но определено е имала и по-добри визии.

Много харесах снимките на нидерландците, обаче Алексия е уаууу красавица! То очи, то мигли, то осанка. Ще разбива сърца това момиче.
Амалия ми е любимка, но първата ми асоциация за блузата беше, че прилича на броколи. Много красива, но не знам защо на това ми заприлича. Joy Да не я подхванете сега, моля! Просто мои асоциации.

Роклята и бижутата на Максима вземам веднага. Ариане не я бяха уцелили с визия, определено.
Тези райета още повече я удължават оптически, така или иначе стърчеше над другите.

Но по настроение и топлота са ненадминати като семейство. Heart Eyes

Daviz, първата публикувана снимка от теб на Даяна е от знаменитата й фотосесия за Воуг. Фотограф е Патрик Демаршелие, фризьор Сам Макнайт, а за гримът се е погрижила Мери Грийнуел. Мери беше разказвала история за този ден и последвалото им приятелство с Ди във видео на Лиза Елдридж. Мисля, че беше показала и инспириран грим. Много интересно е да се види. https://www.youtube.com/watch?v=N-QAxZizSic

# 89
На 64 е щяла да стане днес Даяна.

Никога не съм я намирала за красива, но определено е неповторима.
А като махна обема от косата наистина се разхубави.

Хаха, броколито ми хареса Grinning много добро съчетание с белия панталон обаче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт