Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 015
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Смарти благодаря за интересната информация. Страхотно видео.
Даяна не ми е от любимките като цяло но има снимки на които изглежда магично.
А това с грима много ми хареса. Прегледах набързо но ще го гледам пак.

Шнола с цветя е  това на Мери.

Леонор на борда на фрегатата на която в момента се обучава.

# 91
Лейди Роуз Гилман, дъщеря на херцога и херцогинята на Глостър и членът на съвета на наградата „Еъртшот“ на Кейт Бланшет на Уимбълдън през 2025 г. в Кралската ложа на втория ден от шампионата на Уимбълдън през 2025 г. в All England Lawn Tennis and Croquet Club, Лондон днес.

# 92
  • Някъде там
Матилде посещава Coopérative Paysans-Artisans във Флореф, която е основана през 2013 г. с цел да подкрепи местното и устойчиво земеделие. Този обществен проект насърчава късите вериги за доставки и достъпа до здравословна храна за всички.

# 93
Крал Чарлз III и кралица Камила пристигат за градинското парти на суверена в двореца Холирудхаус. Принцеса Ан също присъства.

# 94
Много хубаво са се съчетали Камила и Ан в кралско синьо.
Камила носи брошка с диамантен бодил на кралица Мери. Магарешкият бодил е флоралната емблема на Шотландия, а брошката е принадлежала на кралица Мери, която я е носила през 30-те години на миналия век със съпруга си, крал Джордж V, и внучката си, принцеса Елизабет Йоркска, в Шотландия.
Кралица Елизабет II я е носила многократно в Шотландия.

# 95
  • Някъде там
Доктор Максима 😁

На посещение  в операционните зали на Radboudumc в Ниймеген.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 21:07 от daviz

# 96
Максима този път е уцелила шапката.

# 97
Ето и какво е облякла преди да влезе в операционната днес.
Този аутфит заслужава място в темата.

# 98
В такива случаи съжалявам, че няма смеещ се е емотикон за реакция.

# 99
Ухааа, тия гащи не знаеш от къде да ги почнеш, то измачкано, гаден модел, цвят. Съчетанието с блузата скандално, за обувките и чантата да не говорим. 😃
НО поне е сресана! 😃 Само не знам защо има стойка и изражение на наказана ученичка.

# 100
Много хубаво са се съчетали Камила и Ан в кралско синьо.
Камила носи брошка с диамантен бодил на кралица Мери. Магарешкият бодил е флоралната емблема на Шотландия, а брошката е принадлежала на кралица Мери, която я е носила през 30-те години на миналия век със съпруга си, крал Джордж V, и внучката си, принцеса Елизабет Йоркска, в Шотландия.
Кралица Елизабет II я е носила многократно в Шотландия.

Много красива брошка със стогодишна история. Благодаря на всички, които пишете за тези исторически значими бижута.

Камила и Ан са наистина много стилни в кралско синьо. Ан изглежда страхотно за възрастта си. На снимки от предишната страница ми прави впечатление колко отслабнал е Едуард.

# 101
Софи, патрон на Асоциацията на организациите за изложения и селскостопански организации, присъства на Деня на храните и земеделието за учениците в Хертфордшър.

# 102
Софи загрява за Уимбълдън 😆

Роклята ѝ носена точно там през 2019 година.

# 103
Крал Чарлз III и кралица Камила пристигат за градинското парти на суверена в двореца Холирудхаус. Принцеса Ан също присъства.
Много е хубава тази снимка, много ми хареса!

# 104
Софи с двете последни рокли е много хубава!

Бонбонко!

https://www.instagram.com/reel/DLkw77xoR1l

Общи условия

Активация на акаунт