Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 084
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 105
Иниго е много сладичък, все повече прилича на Ализе.
Добре се бори с горещата вълна в Англия. ☺

Интересно, че и при Кейт, Пипа и Джеймс първите им деца са момчеца, след това момичета, дано и Джеймс имат една малка принцеса нежна като Ализе.
Пипа не сме я виждали много отдавна, дано придружи сестра си на Уимбълдън и тази година.

# 106
Ай, рибарските гащи да не се завръщат Grinning

Много хубава цветова комбинация, не съм очаквала, добре, че са Мери и Максима, че да показват неочаквано добри съчетания.

Ааа, цвичките са супер, вземам ги веднага Simple Smile

Камила и Ан с този еднакъв цвят май не е било търсено съвпадение.

# 107
  • Някъде там
Много шарена Максима. Обувките ми харесват и блузата отделно. Добре че поне щампи в други цветове няма по нея.

Фредерик и  Мери са били домакини на частен обяд за шведската двойка в Амалиенборг вчера.

Много хубави обувки.

# 108
Софи с двете последни рокли е много хубава!

И аз това идвах да напиша.

Аз пък много харесвам снимките от градински партита. Точно заради свежите, ярки, шарени цветове. Създава ми едно пролетно/лятно настроение, леко и усмихнато. Направо ми се приисква да съм там Grinning

# 109
Софи също притежава нещо, което не се купува и това е топло, земно, меко, спокойно и много слънчево излъчване. От очите и усмивката ѝ струи светлина и положителна енергия.

Софи с двете последни рокли е много хубава!

И аз това идвах да напиша.

Аз пък много харесвам снимките от градински партита. Точно заради свежите, ярки, шарени цветове. Създава ми едно пролетно/лятно настроение, леко и усмихнато. Направо ми се приисква да съм там Grinning
Споделям мнението! Обичам да гледам снимките от градинските партита на АКС.

# 110
Ай, рибарските гащи да не се завръщат Grinning
А дано. Страхотни гащи 😀 Особено за лятото, особено от лен, особено този слънчев цвят.
Виж, блузата не я ща, но чантата и обувките грабвам отмах 😜

# 111
Мен цвичките ме грабнаха. Супер са.
Не разбрах, какъв е проблемът с кожените гащи?
Дааааа, безумни тоалети имаше  на това градинско парти. Е, поне се позабавлявах.

# 112
  • Някъде там
Мен цвичките ме грабнаха. Супер са.
Не разбрах, какъв е проблемът с кожените гащи?
Дааааа, безумни тоалети имаше  на това градинско парти. Е, поне се позабавлявах.
Проблема е, че няма такива. Никога не е носила такива миналата година, а и не си спомням да е носила някога кожен панталон. Може и да е, но със сигурност не и миналата година.
Но може и ние да не сме го видели само, знае ли човек.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 13:31 от daviz

# 113
Освен самата Софи, много ми харесва и колко скромно е възпитала децата си. Няма изхвърляния, демонстрации на пари, власт, надмощие. Ако имаха желание, то имат право да са на балкона за РД на Чарлз, защото родителите им са работещи рояли, а те са все още млади и неомъжени(женени).
Вече дори и за Великден и Коледа рядко се появяват, но това не значи, че не са там, просто избягват публичността. Няма ги през вечер по партита,  не карат скъпи коли, живят си живота, като обикновени хора, дори и да могат по друг начин.

# 114
Едно хубаво сравнение между поколенията

# 115
  • София
Летисия на аудиенция днес

Много красив цвят, не ми харесва колана с ластик.
Страхотна коса, колко дълга ѝ е станала.

# 116
  • Някъде там
Мери  приема главния изпълнителен директор на Фондация „Гейтс“, Марк Сузман, на работна среща,свързана с новата инициатива „10 милиона по-безопасни раждания“, на която Мери стана патрон сега в Нигерия.
Само модела е приятен. Твърдо  не на десен и цвят.

Карл-Филип и София присъстват на гала вечерта „Аврора“ в Бостад.

На мен тази рокля на Летисия ми харесва. Така ми се струва или е на по висок ток ?

# 117
Крал Чарлз III и кралица Камила пристигат, за да открият възпоменателен камък в чест на стогодишнината от военния мемориал в Кърколди.

Роклята на София е много приятна. Напомни на една, която Кейт носи преди години като посети Chelsea flower show.
Марката нс роклята е Rochas.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 14:42 от Chonsi

# 118
Много ми харесва инициативата на Мери за подпомагане на безопасните раждания в Нигерия. Освен, че е много смислена и важна, е нещо, което може практически да се постигне и то в обозримо време за обикновените хора.
Роклята на София е супер. Точно вайб за градински летни партита.

# 119
Принцесата на Уелс посещава днес градината за благополучие на Кралската здравна служба (RHS) в болница „Колчестър“ в Есекс.

Посещението съвпада с дарението на 50 растения „Роза на Катрин“, кръстени на принцесата от RHS, като средствата от продажбите ще отидат за благотворителната организация за борба с рака на Кралския Марсдън.

Общи условия

Активация на акаунт