Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 127
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • в сърцето на един мъж...
Ох, леле, всички увити до ушите, бебето босо...
Сладка Катрин, хубава София, Летисия ми харесва, даже и ластика не ме дразни.

# 122
На британския остров студено ли е? Всички са или с шлифери или със сака облечени. На континента е почти навсякъде жега.

# 123
  • Някъде там
Много ми харесва инициативата на Мери за подпомагане на безопасните раждания в Нигерия. Освен, че е много смислена и важна, е нещо, което може практически да се постигне и то в обозримо време за обикновените хора.
Роклята на София е супер. Точно вайб за градински летни партита.
То е дългосрочна програма която ще се реализира с подкрепата на датското правителство и не само в Нигерия. Първоначално в началната фаза ще е в Нигерия,Танзания и Етиопия.
Хубава е роклята точно както казваш за градинско парти, но София е на вечерен гала прием.

Мери пак е ровила в гардероба за забравени рокли. От минал сезон е и тази рокля,но не я е обличала.

# 124
На британския остров студено ли е? Всички са или с шлифери или със сака облечени. На континента е почти навсякъде жега.
До вчера беше 32-33 градуса, днес е дъждовно и 20 градуса. А в Шотландия сигурно и по-хладно.

Принцесата на Уелс засажда роза по време на посещение в градината за благополучие на Кралската здравна служба в болница Колчестър.

Хубаво е да видим Кейт усмихната и свежа след пропуснатия Аскът и всяването на паника от медиите.

# 125
  • София
Много ми харесва съчетаниято на ризата с това сако на Катрин, ако е и с дънки надолу (ама не обичайните ѝ слимове) ще е супер.

Не мисля, че Летисия е на висок ток, по-скоро така наречения kitten heel

Мноооого са красиви сандалите на Мери, нито цвят, нито модел на роклята ми харесват, но сандалите са разкошни. Дори цвета бих преглътнала.

# 126
В Единбург, където са сега, в момента е 12 градуса. Студ си е.

На Катрин ѝ отиват по-ярки цветове, особено сега, иначе изглежда бледа.

Корекция, дарените рози на болници, хосписи и медицински институции, които ще се продават за благотворителност, са 500.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 16:59 от Tinо

# 127
  • София
Мери и София този път изобщо не ми харесват с тези пеньоари, но Летисия е топ, прекрасна рокля, цвят.
Lana, точно котешки ток се нарича. Аз харесвам такъв тип обувки, ретро полъх имат и са много шик.

# 128
Какво е това тъмно петно над лявата вежда на Кейт? Забелязвам го за втори-трети път вече сякаш. Мислех, че е сянка първоначално, ама май не е.

Лана, ако не беше споменала нямаше да обърна внимание. Ризата е интересна, подобен десен на тоалета на Ариане, но на мен не ми харесва съчетанието на материите май. Сакото ми изглежда ленено.

Явно е хладно наистина щом Камила е с палто и шлифер отгоре.

# 129
  • София
Прекрасна усмихната Катрин!

София също много ми харесва - свежа и лъчезарна!

А Летисия ме вдъхновява и аз да събера кураж да оставя посребрени кичури- браво са смелостта й!

# 130
Принцесата на Уелс се срещна с награждавания градински дизайнер Адам Фрост, който ръководеше дизайна на градината, и чу как е работил със служителите на NHS по време на проектирането, за да гарантира, че градината отговаря на нуждите на персонала и пациентите.

# 131
Днес нито Летисия, нито Мери, нито София ми харесват Cry Само сандалите на Мери 😂

# 132
  • София
Жалко, имаше потенциал този аутфит...и особено с кецовете.

daviz, знам че я харесваш, попадна ми тази статия за Татяна Блатник. Има и хубави снимки.
https://www.revistavanityfair.es/articulos/tatiana-blatnik-entre … tragedia-familiar

# 133
Бежовото и кафявото не са цветовете на Катрин, а и аз не съм им почитател. Само ризата ми харесва, но в зеленият цвят. На нея ѝ ходят хубави ярки и наситени цветове.
Но се радвам, че отново носи часовника, отдавна не го бяхме виждали. И тези обеци са страхотни, още при първото им носене много ми харесаха.

Интересно, че ѝ предложиха ръкавици за засаждането на розата, но Кейт каза “предпочитам да не ги слагам, харесва ми да усещам земята” и започна с голи ръце.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 16:30 от Chonsi

# 134
Радвам се да видя Кейт отново на линия. Харесва ми тоалета й, подхожда на събитието, удобен, спортен, интересно съчетание на райе  с райе. Силните цветове я открояват, но този пастелен ансамбъл носи някаква мекота и смиреност, но Кейт каквото й да облече й стои страхотно, отдава й се без усилие да изглежда невероятно.
Сакото е носено и преди

На днешното посещение Кейт е споделила как се чувства, докато се възстановява от болестта:
Принцесата на Уелс говори днес за натиска от това да се покаже „смела физиономия“ по време на лечение и възстановяване от рак , където „всички очакват да си по-добре - но това изобщо не е така“.
43-годишната Кейт, която продължава бавното и премерено завръщане към обществения живот, докато е в ремисия от рака, каза, че има очакване пациентите „да се справят, да се върнат към нормалното“.
Но, каза тя, „много страшното, много обезсърчително преживяване“ не свършва с края на лечението, като пациентите трябва да отделят време, за да намерят „новото си нормално“.
Дълбоко личните думи на принцесата дойдоха, докато се срещаше с други пациенти в център за благополучие на онкоболни в болница „Колчестър“, помагайки за засаждането на рози в градина, предназначена да помогне на посетителите да намерят мир.

Много силни и затрогващи думи.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 16:27 от gala66

Общи условия

Активация на акаунт