Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 144
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 135
И в Колчестър е лошо времето.

# 136
  • Някъде там
daviz, знам че я харесваш, попадна ми тази статия за Татяна Блатник. Има и хубави снимки.
https://www.revistavanityfair.es/articulos/tatiana-blatnik-entre … tragedia-familiar
Аз си я следя да, четох го. Страхотна личност е и има едно  различно по сериозно, но в същото време спокойно излъчване, което много харесвам.
Разкошни снимки на красива жена.

Честита годишнина на Алберт и Шарлийн.

# 137
  • в сърцето на един мъж...
Идеално съчетание на Кейт, особено като се ровиш в пръстта Simple Smile Изглежда като че ли малко уморена, но въпреки това усмивката грее!

# 138
Има си моменти за кралски блясък, както и за интензивни цветове...
На Катрин и пастелните цветове ѝ пасват (разкошни бледо сини, бледо розови и пастелно бели сме виждали).
Посещение в болница, в център за рехабилитация и садене на цветя е точно за тези земно спокойни цветове... Много ми хареса с кафявия панкалон.
И на мен ми изглежда уморена Rolling Eyes за съжаление.

# 139
Явно проблемите не са свършили, намеква, че трудно има и после. Пък и  няма да разказва по минути какво  и  е.  По-добре да се пази, то си има престолонаследник да работи.

# 140
Никак не изглежда добре Кейт. Отслабнала е и то много. По-зле изглежда, отколкото на обявяването на ремисията. Има торбички на горния клепач и сякаш с такъв слой грим до сега не съм я виждала. Дано да се спаси. Толкова е не справедлива такава съдба за хора като нея.

# 141

Принцесата на Уелс носи висулката си с балийски камък от бижутерия Auree. Това бижу беше видяно преди това през юни 2022 г. и когато дворецът публикува видеоклип за честването на платинения юбилей с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

# 142
На мен ми изглежда както си изглеждаше и на градинското им парти.

Съвсем подходящ тоалет за събитието. Сякаш само някакъв аксесоар ми липсва, но предвид, че се е очаквало да сади, е разбираемо, че няма.

# 143
Принцът на Уелс произнесе реч на фестивала „Groundswell“ — Фестивалът на регенеративното земеделие в Хартфордшър, днес. Май няма медии на фестивала и има само клипчета и снимки от присъстващи.

# 144
Кралица Камила е домакин на прием за Кралския институт за медицински сестри в Шотландия (QNIS) в двореца Холирудхаус.
Кралицата беше обявена за нов кралски патрон на QNIS. Това е продължение на дългата линия на подкрепа от кралското семейство, откакто кралица Виктория е предоставила дарение от 70 000 паунда за обучението на медицински сестри, които да се грижат за болните бедни в собствените им домове през 1887 г.

# 145
Ужасяващ е общественият натиск върху Уелс дори и след обявяване на диагнозата. Натискът и тормозът към нея е несравним дори и с преследванията й от папараци, защото в случая е глобален, навсякъде в интернет. То не са форуми като този, милиони коментари и статии, дори холивудските звезди Ким Кардашиан, Блейк Лайвли и други от общата им пр агенция пишеха за нея постове, колажи. Никой човек не е преминавал през подобен медиен интерес и тормоз.

Много ме трогнаха думите й от днешния ангажимент, изглежда сега е изключително труден момент за нея. Дано да е здрава.

# 146
Медийният тормоз над Кейт е може би най- жестокия понесен от кралска особа, за мен той надминава дори този над Камила и Даяна, защото беше в момент, в който тя беше болна и слаба и защото го понесе не за своя постъпка, а за нещо, което не е в нейна власт.
Кейт е силна личност, дори в болестта не изостави своите благотворителни каузи, а това, което споделя за борбата си с рака е не по- малко важно, достига до хора с подобна съдба в цял свят, носи им утеха и чувство, че  не са сами в битката си и че някой ги разбира.

# 147
  • Някъде там
Матилде пак твърдо не.Не е за нея тази многопластова рокля  според мен, макар десена на едри цветя и цветовете да ми допадат.
На посещение в музея и градините „Ван Бурен“ в Укле.
Вилата в стил ар деко, построена през 1928 г., излъчва майсторство и показва редки мебели, витражи и произведения на изкуството от международни майстори. Градините с площ от 1,2 хектара съчетават живописни елементи и ар деко.

Каролина Ерера
Скрит текст:

За разлика от нея Стефани много ми харесва. На концерт на Стинг.

# 148
Знаех си, че принцесата се е появила. Над 60 коментара - казах си само тя е!
Слава Богу - слънчева и изглежда добре.
Принцесата на Уелс посещава днес градината за благополучие на Кралската здравна служба (RHS) в болница „Колчестър“ в Есекс.

Посещението съвпада с дарението на 50 растения „Роза на Катрин“, кръстени на принцесата от RHS, като средствата от продажбите ще отидат за благотворителната организация за борба с рака на Кралския Марсдън.

# 149
Здрава да е тази красива и класна жена Катрин!

Общи условия

Активация на акаунт