Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 128
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 1 215
Леонор се превръща в красива млада жена.
Испанския отбор малко недоволни изглеждат, нормално. Все пак, браво на двете принцеси, че ги поздравяват и подкрепят, въпреки загубата. Показват качества на истински лидери (:

# 1 216
Вчера 10-годишната бъдеща кралска принцеса направи първия си международен ангажимент. Освен че се запозна и общува с дъщерите на испанския крал, когото отдавна познава, донесе и късмет на лъвиците, тъй като станаха европейски шампионки.
Шарлот изглеждаше безупречно, имаше и връхна дрешка, която облече по някое време.
Между Уилям и Фелипе има топла връзка отдавна, въпреки разликата във възрастта. Сигурна съм, че и между децата им ще я има - Джордж вече се запозна със София, а Шарлот снощи се запозна и с двете принцеси.

# 1 217
Аз бях останала с впечатление, че и Фелипе ще е с принцесите, но те май бяха сами.

Шарлот е много сладка с тази рокличка и кокетно, бяло жилетче Simple Smile

# 1 218
Принцеса Шарлот, смесица между принц Уилям и покойната кралица Елизабет.

Страхотно беше да я видим още веднъж това лято на спортно събитие

# 1 219
  • Някъде там

Карл-Густаф и Силвия са били на изложение на автомобили 
Силвия и тя с много приятна рокля на същата марка като на Вики.

# 1 220
Университетът на Меган бил качил нейна снимка на стената с техните известни випускници:
https://www.instagram.com/p/C601nuKOvQs/
(е, не става, и не става 😃 третата снимка)

И още една студентска:

Красива Меган 🙂[video][/video]

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 13:41 от птица

# 1 221
Харесва ми тази снимка, Леонор и София как мило се усмихват на Шарлот.

# 1 222
Харесва ми тази снимка, Леонор и София как мило се усмихват на Шарлот.

Хубаво е да виждаме младото поколение принцеси на такива събития. Дано и в бъдеще бъде все по-често, че единствените работни принцеси за сега са испанките, адмирации, за което. Леонор мисля, че беше на 14-15 години като направи първия си самостоятелен ангажимент.  А в другите монархии все още се губят с ангажименти и скатават бъдещите крале и кралици.
Вчера са пристигнали от Майорка, най-накрая ще ги виждаме небрежно облечени в следващия месец.

# 1 223
Крал Чарлз III пристига на прием за общностите в Кейтнес, организиран от Органа за извеждане от експлоатация на ядрени съоръжения в пристанището Скрабстър в  Търсо, Шотландия. Събитието отбелязва 70-годишнината на ядрения обект Дунрей, 50-годишнината на Pacific Nuclear Transport Limited (PNTL) и 20-годишнината на Органа за извеждане от експлоатация на ядрени съоръжения.

# 1 224
Университетът на Меган бил качил нейна снимка на стената с техните известни випускници:

И още една студентска:

Това ли не става?

Ееее, ами нека си показват с кого се гордеят 🙃

# 1 225
Крал Чарлз III по време на прием за общностите на Кейтнес, организиран от Органа за извеждане от експлоатация на ядрени съоръжения в пристанището Скрабстър, по случай 70-годишнината на ядрения обект Дунрей, 50-годишнината на Тихоокеанската компания за ядрен транспорт (PNTL) и 20-годишнината на Органа за извеждане от експлоатация на ядрени съоръжения.

# 1 226
  • Някъде там
Фредерик и Мери пристигат за официалното посрещане на площада в Гростен. Чудесно е, че тази година не са сами, а Изабела и Винсент ги придружават на официалното събитие.
Ах този Винсент, имам чувството, че расте скоростно.

# 1 227
Мери скоро не я ли видяхме с тоя тоалет пак?
Изабела е с прилична рокля ама обувките развалят всичко и ѝ се вижда сутиена през ръкава на едната снимка.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 17:55 от Chonsi

# 1 228
  • Някъде там

# 1 229

И още една студентска:

Това ли не става?

Ееее, ами нека си показват с кого се гордеят 🙃
Оу, това Джордж Р.Р. Мартин ли е?

Общи условия

Активация на акаунт