Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 663
  • 872
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Момичета ,не намирам къде да поставя кода за намаление. Може ли помощ/ скрииншот?

# 856
Какъв код за намаление?

# 857
  • Пловдив
Намерих в нета-пише 30%,40% ,но не виждам поле ,в което са ги попълня.

# 858
  • Пазарджик
Дайте препоръка за дрехи - блузи, рокли, които се поръчвали и сте доволни от размер и качество?
Отговарят си на размера.

# 859
Не знам за какво става дума, но по принцип сайтът не работи с кодове. Има купони и те се прилагат автоматично, когато се достигне определена сума.

# 860
  • Асеновград
Намерих в нета-пише 30%,40% ,но не виждам поле ,в което са ги попълня.

Ако се има в предвид кода , на съответния купон, няма как да го използвате. Това на снимката са купони получени с някаква оферта, и са индивидуални, не могат да се ползват от друг.

Ако е такъв QR код, той пак е индивидуален и няма да даде нищо ако дадената оферта не е активна за съответния  профил. На 1 страница има информация.

# 861
  • Пловдив
https://bg.ekuponi.com/store/temu/?u=acw94942151089
Това имам предвид.
Иначе имам опит с Тему и понеже намерих това в нета ми стана любопитно.

# 862
Напишете го в търсачката - вероятно ще излезе някаква оферта. Но има някои, които не стават за България.
При всички случаи няма да даде автоматично намаление.

# 863
  • Асеновград

Това отваря като се последва линка, сканирай кода , но според правилата е за нов потребител, тоест да създадеш нов профил.

# 864
Дайте препоръка за дрехи - блузи, рокли, които се поръчвали и сте доволни от размер и качество?
Даваме непрекъснато в темата.

# 865

Ето от тук се въвежда промокода, но в случая този код важи за нови клиенти.

# 866
Това е за кодовете на купоните - ако имате няколко различни и не прилага този, който искате - примерно за 20% отстъпка и някой от другите (минус 10 лв, например) - можете да изберете ръчно кой да се приложи.

# 867
От кога при плащане с наличен кредит не начислява нов кредит за получаване? Последно като поръчвах ми даваше нов при плащане със стар кредит.

# 868
От кога при плащане с наличен кредит не начислява нов кредит за получаване? Последно като поръчвах ми даваше нов при плащане със стар кредит.
От скоро.

# 869
А има ли начин да сменя начинът на плащане да ми бъде с карта,без да взима от кредитите,за да мога да взема всичките 50 лв от cashback credit-a?

Общи условия

Активация на акаунт