Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 465
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 120
Ранно кафе? Освен ако не е по спешноС някаква или с пистолет у тила, мне.

Утро. Днес ще попочистя малко колибата, но преди това ще отскоча до местната бакалия..
Паля чехите, на вас успешен ден.

# 121
  • тук и там
Днес карах в насрещното,щото затворили две улици по обичайният ми маршрут.Хем видях знака,ама пак си свих натам. ConfusedГоворя за малки и не натоварени улички,разминах се една кола само,но очаквам да ме сюрпризират с някоя честитка за 100 евро поне..Чукнах и колата на една бензиностанция..А,светна ми лампичката за празен резервоар,та на изпарения се добрах до там..Та не ми е ден днес,от сабаХлян върша само глупости!

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 10:00 от Кайсия

# 122
Кайс, нямате ли нещо от рода на Waze, да те ориентира по някакъв друг маршрут?

# 123
  • тук и там
Имам,ама нали знам пътя наизуст,телефона ми в чантата.Естествено по средата на еднопосочната улица спрях -за да обърна,да си извадя телефона  и да си включа Waze..

# 124
  • София
Избрах си кола. Чак в средата на август ще е налична, но поне с чуденето приключих.

# 125
  • France
Кайс, дано не са те светнали, че тук за забранено ти взимат 6 от 12 точки. Наистина, сложи си Уейз

Леле, ако знаете какъв цирк спретнах тази сутрин: не си намерих ключовете. Излязохме със закъснение с лапетата, които стресирах. Особено Монстърчето, което е чувствително като мен. Върнах ММ от работа, хептен на средата на едно събрание (30 мин му е пътя), аз съответно го чаках и аз закъснях... а ключовете на пода в антрето, под раницата на Монстърчето. Но днес е сряда и не я носи. Бе, въобще... а спах добре, като никога, бях в добро настроение и дори си виках, че може да направя един тур в парка до нас преди да отворя лаптопа. Че днес няма да е такава жар като вчера.

Пу, да ти е честита, Ре. Безаварийно и със здраве да си я караш

# 126
Приятно чакане, Ре и после околосветско с новата придобивка. Какъв цвят си избра?

# 127
  • София
Тете, някакво никакво сребристо/перлено

# 128
Чудесен избор! Много ти се радвам!

# 129
  • София
Ха ха, днес като карах тестовата мъх много ми се смя, защото е гъчкана с някакви технологии. Бъзика ме, че само пари даван, а пак се въртя като пумпал като паркирах.

# 130
Супер, Ре! Честито и безаварийно!

# 131
Да ви похваля Непослушната, приеха я в художествената. Даже не иска да подава документи за кандидатстване в останалите гимназии. Утре взима дипломата и ще се записва.

# 132
БРАВО!!!!!!
  Майката да почерпи!

# 133
Честито, Кло! Да ѝ е леко и приятно обучението! Творчески успехи!

# 134
Браво на девойката, Кло! Да й върви по вода обучението там, да попива от духа на мястото и да постига много творчески успехи. Пред очите ми израсна едно дета в това училище, буквално разцъфна там, а сега продължава да учи в чужбина пак с творческа насоченост.

Ре, хайде честито. Август не е толкова далеч, ей го къде е зад ъгъла.

С главобол съм от зарана. Довечера трябва да разкараме старите мебели. Всичко е с главата надолу, с краката нагоре, иде ми да се гръмна. Водя преговори с двама майстори за паркета, дано ги доведа до успех.

Общи условия

Активация на акаунт