Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 406
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 2 010
Мързи, честит рожден ден! Бъди здрава, с домашните да се обичате и много късмет 🍀

# 2 011
Да си жива и здрава, Мързелотка. Повече спокойствие и свободно време!

# 2 012
  • София
Мързи честит празник, здраве и спокойствие.

# 2 013
  • тук и там
Мързи,честита да си!Да си здрава и щастлива!
Честита годишнина и на златенцето!Още много години да имате пред вас в сговор,любов и разбирателство!
Марул,последната сватба  на която ходих,беше с гости от Франция.Много,много се накефиха,та подозирам и че с испанците ще е така.

# 2 014
  • София
Мързи, да си жива и здрава.
Злате, честита годишнина.
Ази, много се смях с твоите подаръци. Намекни му, че ти трябват чували и лопада. Да ни улесниш 🤣.
Панди, гуш. Все по-добре да става.

Мид, как е жената?

# 2 015
То испанци няма да има.Те са българи, живеещи отдавна там. Гостите са от България. Но ще бъде готино,сватба р все пак.
   Ре, ти как си?

# 2 016
Утро.
Мързи, бъди здрава и удовлетворена от живота! Hug
Честита годишнина, Злате,дано все по - рядко се налага да ползваш тигана!
Панде,прегръдки и за двечките!

Изненада ме дъжда,не бях гледала прогнозата.

Снощи пак се изпокарахме с мъх,вече ми дотегна. И все по - надалеч стигаме с всеки спор.
Каква е тайната на успешното партньорство, мили мои?Има ли такава?Как разбираш дали си струва?

# 2 017
  • София
Пушка съм вече. Малко ме болят дупките, но ще мине.
Дано после да даде ефект. То не е нещо сложно. Обгарят се, или замразяват нервните окончания около прешлените. Това би следвало да намали възпалението и съответно болката. Ефект ще се усети евентуално след няколко седмици.
Набиха ми и стероиди, които сега действат ок.

# 2 018
Добро утро!
Злате, честито, още много по толкова, изкарани в любов и разбирателство!
Мързи, честита бъди! Всичко най-хубаво ти пожелавам!
Ре, радвам се, че си добре. Как са внучките?
Мъха и аз не си го давам.
Вчера навъртях 400-450км с корема и Минито и се прибрах супер изморена ама се случиха хубави неща. И лелините видяхме, и ортодонтката каза нелоши неща за бъдещите зъби, и добър пазар направих за училище.
Днес се чудя дали да си отиваме на село в това дъждовно време ама май имам нужда.
Прохладен и спокоен да ви е денят.

# 2 019
Белушани, хубави новини, браво! Иначе точно в това време на село е прекрасно! Ние в неделя се изкефихме много на бурята, и после на локвите и прохладата. Минито ще е първи клас ли от есента? Винаги съм си мислела колко ще е яко да имам първокласник и новородено. 😌

Мързе, душко, да си здрава, спокойна и щастлива, и повече възможност за практикуване на мързел да имаш 😅☺☺

Злате, честита годишнина на вас! Много по толкова в разбирателство и хармония!

Лейла… щом си ги задаваш тези въпроси, значи нещо те чопли от вътре. Не мога да давам съвети и акъли на база на скромния си житейски опит, но бих казала, че най-важното ми е да се чувствам генерално спокойна и щастлива. Поне в повечето време (пълно щастие и безоблачни отношения не вярвам да има). Важно е да намираме път един към друг и да тече двустранна комуникация и разбирателство.. ние напоследък нещо бяхме зациклили и въобще не ми беше окей, та водихме разговори и мисля че за момента ме е разбрал, ще видим. Но поне знам, че винаги ще ме изслуша и ще се опитаме заедно да намерим компромис и решение на ситуацията. Тоест, чувствам се чута и валидирана.

# 2 020
ЕвроМързел, честит рожден ден! Здраве и спокойствие ти пожелавам! Kissing Heart

Злате, честита годишнина! Още много годишнини да имате в разбирателство и обич!

# 2 021
Азал, втори ще е. Тръгна една година по-рано.
Относно частта със спокойствието вкъщи, това е и моята мантра. Не веднъж съм чувала, че съм егоистка.

# 2 022
От мъжа ти или от околните? Защото и аз го чувам от странични хора..

# 2 023
А, не, от околните. Последно от една колежка, която май не го каза с лоши чувства, но съм била единствената, която се грижела и за собственото си спокойствие, не сама за чуждото. И кво лошо има в това?

# 2 024
Според мен тайно им се иска да могат и те така 😅 вместо да се изживяват като жертва на обстоятелствата цял живот. Но и това не е лесно, но пък е в името на общото благо. Така че всеки да си гледа семейната единица.
ПП. Аз съм го чувала това и от майка ми 🙄

Общи условия

Активация на акаунт