Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 407
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 1 995
Добре дошла, Бюти!

# 1 996
  • София
Здравейте!

Ре, радвам се, че е минало бързо! Надявам се да продължава на хубаво !

Сис, добре дошла на родна земя. Как върви свикването? В София ли ще сте си, или?

Бюти, добре дошла и на теб! Приятна почивка!

Не пускам палците докато всички в нужда не кажат.

Прити, Гуш за теб! Радва ме отношението и грижата ти към майка ти.

Благодаря на питащите за нас. На приливи и отливи е положението. По-скоро сме добре в момента. Колебая се дали да предприема определени действия. Оплела съм се като пиле в кълчища.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 08:44 от Pandachina

# 1 997
  • София
Сис, добре дошли.
Бюти, почивай.
Прити, хубав празник ще е.
Панди гуш.
Спокоен ден ❤️🙏

# 1 998
  • тук и там
Добро утро.Тъкмо вчера поръчах някакъв китайски часовник на малкото,за 60 евро.И аз не знам за какво му е,та засега с китайският ще кара,ако му хареса и не го зареже на първият месец,ще му вземем някой по-свестен.Аз нямам,но аз не мога дори и пръстен и обикновена гривна да нося,не съм свикнала ,пък и постоянно съм на мивката.
Днес с каката сме на очен.Да видим и при мен какви са диоптрите,щото ме съмнява че или са ги завишили в оптиката или нещо стъклата са кофти,ама ходя със старите си очила..
Много ми се ходи на сватба и на мен,но няма на кой..
При нас снощи валя,днес го дават пак да вали.В момента е 17 градуса тук.
Да е хубав денят ви!

# 1 999
  • Пловдив
Добро!
При нас валя сноще и е задух...
Кафе, веднага, да...

Корема мий на топка, ама...

# 2 000
Панди, сигурна съм, че ще направиш каквото е нужно, предръдки!
Другото не запомних..
ТиЛи, какъв е часовника?
Аз се оплаквам от мц, след две годишно отсъствие почти, ме връхлетя с пълна сила и пълна гама от симптоми, по-зле е от както го помня 😭😭
А нощес излезе и второто зъбче на госпожичката и сега и двете ближем уморено рани като след война 😅
Тия дни нещо усилено предлахате мъхове и тигани, а аз както казах имам цели два нови, нали по повод предстоящата годишнина, нооо това не е най-хубавото! Взе ми онзи ден метла и фараж от тези пластмасовите с дълги дръжки. Май и тях причислява към подаръка 🥹
Добре че вчера най-накрая го вкарах в една оптика за слънчеви очила, че на моите децата им бяха разказали играта. Та вече съм спокойна и тигана си остава да се ползва само по предназначение 😆

# 2 001
Добро!
След второто кафе съм почти на кеф. Grinning
За слушалки тип "тапи" и аз се ослушвам. Досега все с JBL карам, но нещо започнаха да ми писват с едни и същи бъгове като по часовник. Бях се замислила за airpods- съдейки по тези на децата, които сe оказват железни- след падания, подмятания, разглабяния на части моичките двата каприза по отношение на звук не са се оплакали (вече близо две години не са се купували нови); бях се замислила да си купувам близките месеци, но след споделеното от Златето ще премисля нещата още няколко пъти.
Бюти, добре си си дошла! Дъждове и прохлада донесе със себе си. Тук имаше нужда от тях, повярвай. Hug
Азалче, показала съм часовника в предния ми пост, самоцитирВам се.
Скрит текст:
Злате, с този съм.

За трета или четвърта година, откак излезе. Даже ми е втори от същия модел, с първия влезнах в морето и солената вода му разказа играта (не е про версия, респективно не е водоустойчив). При първа възможност го поднових.
Аз обичам големи дисплеи, този не е от най- големите, но ме устройва. Батерията държи повече от седмица. Доволна съм много.
На мен ми е важна и функцията за следене на сън.
Фараш- дядо ми обичаше да я използва тази дума. Heart Eyes
И аз чакам МЦ. Confused

Мид, за Гармин става дума, да. Forerunner 55 мисля, че е моделът, в случай, че има значение.

Марул, хубави емоциЙ имате да ви се случват. Аз поне много обичам джамбурета (когато не са под строй по семейна линия Grinning)- това сватби, кръщенета, почерпки за новородено (тези дни чакаме поредно внуче в компанията) и въобще по всевъзможни поводи- много ме радват и зареждат.

Натоварен ден предстои, но ще заредя батериите стабилно като закуся с "моя си" зелен фасул. Sunglasses

# 2 002
ТиЛи, за неговия питах, понеже имам резервен ейпълски кабел.
Ние догодина сме на сватба на кумата ни, нямам търпение 😌😌 поставила съм си цел да вляза във форма до тогава, ще видим..
На мен тапички всякакви ми падат от ушите и мразя. Ползвам едни големи over ear на JBL и съм много доволна.

# 2 003
Добро.
Сири, много благодаря Hug
Бюти, добре дошла.

Тук заваля, даже прибрах прането. Ще го досуша вътре. Blue Heart Събудих се много гладна, закусвам квасен хляб с кашкавал и кисело мляко. След малко отивам до аптеката и после при татко.
Почерпете се, днес с мъх празнуваме брачна годишнина Laughing Инак вчера и аз щях да го тупна с тигана, но се вкара сам в пътя. Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 10:14 от zlatenceto

# 2 004
Хелоу, хелоу.
Приятно прохладно е, само за спане. Съседката се е разпъргавила от преди седем - мете, подрежда по двора под прозореца ми, пуши, говори по телефона. Ооом.

С лек гърлобол съм от вчера, миналия ден фризьорката ме простуди. Беше набримчила климатика на много ниски градуси. Трябва да отскоча до аптеката да си взема нещо за смучене.

Чета за ВСВ, че ми трябва служебно. Намислила съм пълнени тиквички за днес.

Бюти, добре дошла. Приятна почивка!
Злате, честита годишнина! Още много по толкова Simple Smile

# 2 005
  • София
Злате, честита годишнина! Да сте здрави и щастлива и след всеки спор да намирате общата посока!

# 2 006
ТиЛи, за неговия питах, понеже имам резервен ейпълски кабел.

С Гармин Forerunner 55 е.
JBL over ear са супер яки всичките модели, голям фен съм им. А батерията им край няма- буквално.

Злате, честита годишнина! Да си имаш тигани под ръка, но да ги ползваш единствено по предназначение желая.

# 2 007
Злате, честита годишнина! Присъединявам се към пожеланията за тигана и използването му по предназначение Heart

# 2 008

Да ви почерпя виртуално всички, че днес ставам на 24 евро  Blush

# 2 009
Злате, честита годишнина!Дълъг път да извървите заедно и тиганите да са само за готвене и.... заплаха.
    За сватбата - интересно ще е.Свекърите, младоженеца и майката на булката със своя мъж живеят в Испания.Не знам дали в последните 10 години момчето се е връщало тук.Той е по-скоро испанец, отколкото българин. Предполагам, че за него ще е културен шок тази сватба. Децата са много сладки, нашата мома е голяма красавица. Познавам я от малка, баща й я отгледа, заедно с моята приятелка. За тази сватба настояват свекървите и майката, децата не искат такова нещо, но.....
     Тс емоция е, да. Ще останем за целия уикенд, сватбата е в петък, заради датата. Но групата решихме да удължим престоя, хем шофьорите да изтрезнеят, хем да се поразвеем в оня край. Аз не знам къде ще се вея де, ама квото дойде.
    Панде, ще направиш най-доброто, сигурна съм.
   Ооооо, Мързелот! Честити да са ти 24 те! Здраве, любов, хармония ти желая, повече почивка и по-малко работа.

Общи условия

Активация на акаунт