Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 445
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 1 980
Злате, важни са, не отричам. Той се готви за сезон по схема от треньорите кога какви дистанции на какви интервали, с каква скорост да тича, колко почива и т.н. После като се отрази всичко в Страва, се обсъжда, коригира…

С телефон се мерят крачки правилно единствено, ако е постоянно с теб. Инак няма как. Аз също съм скачен уред с моя умен часовник и не мога без него. 🥰

Разкашлях се нещо, май ме продуха климатик по време на последното пътешествиЙ. 😈

Тьорт, а във въздуха усеща ли се нещо от пожарите наблизо?

# 1 981
Марул, много хубави емоции. Аз преди 2 години се тръшнах, че много ми се ходи на сватба и докато се чудех как няма на кого, обади се приятелка от гимназията. Много хубаво изкарахме.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 08:16 от zlatenceto

# 1 982
Тили, в неделя беше нещо страшно задимено небето тук и към Разлог. Гъст бял дим, като мъгла, слънцето скриваше. До вечерта се разнесе и оттогава нищо. Дано тази вечер завали и спре тази стихия.

# 1 983
И сега въпросът е какъв часовник имаш 😐
Бях с Гармин Лили и много го харесвам заради интерфейса и основно, защото не е твърде голям.

# 1 984
Дано завали, дано! 🙏🙏🙏

Злате, с този съм.

За трета или четвърта година, откак излезе. Даже ми е втори от същия модел, с първия влезнах в морето и солената вода му разказа играта (не е про версия, респективно не е водоустойчив). При първа възможност го поднових.
Аз обичам големи дисплеи, този не е от най- големите, но ме устройва. Батерията държи повече от седмица. Доволна съм много.

# 1 985
Благодаря!
Ще вали утре! И аз се моля да вали, защото очевидно сме национално неподготвени! 🫣 Добре, че имаме доброволци. Тя цялата ни държава оцелява на доброволчество и милосърдие, което все пак е добър показател за самосъзнанието ни като общество.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 08:00 от zlatenceto

# 1 986
  • София
Важен е ТиЛи, и аз следя, ако е Гармин мога да помогна с кабел.

# 1 987
При нас малко хапна и поразхлади. Дано дъждът отиде там, където има нужда от него.

И аз с нов часовник. Не знам за какво ми е и какво ще си меря, но МУ е голям подстрекател. Още нямам време да го разгледам подробно и да го настроя. И не мога да свикна, че трябва да го зареждам ден през ден. Старата гривна я зареждах сигурно веднъж на 15-20 дни. Миналия ден го сложих без изобщо да разбера, че няма батерия. Толкоз съм зле.

# 1 988
Бърде, похвали се какОв?
Събирам впечатления, имам да си пожелавам нови слушалки (които са по-спешни) и нов часовник.

# 1 989
Злате, най-евтиният апълски , SE нещо си. Часовник не съм използвала досега, само простички гривни Шаоми. Та нямам база за сравнение.

За слушалки и аз се оглеждам, но не много настоятелно. Карам с едни жични Самсунг от стар мой телефон - от времената, когато телефоните се продаваха със слушалки в комплекта Grinning МУ не спира да дудне как можело още да ги използвам, но те са ми най-удобни.

# 1 990
Ох, аз слушам на едни, бракувани от детето, но понеже карам доста, съм свикнала и да мога да говоря по тях и ща-не ща, ще трябва нови "за говорене". Моите еърподс много бързо се прецакаха за втори път и няма да купувам такива със сигурност.

# 1 991
Злате, аз съм доволна от тези https://consumer.huawei.com/bg/headphones/freeclip/
Дълго им изкарва батерията,  бързо се зареждат, чуден звук и най - важното за мен - не ми падат от ушите.

Добро!

# 1 992
Дубрутро! Чакам кафе!
   Как сте, златни мои? Аз се събудих с жесток главобол. Има да свърша неотложни неща и в 10 да съм на линия за една онлайн среща.
    Лан къде се загуби, никакъв го няма.

# 1 993
  • Наблизо
Добронутро и от мен,на Бг земя съм най накрая.Скапана също.Днес ще реанимирам.

Ще ви нагледам после!

# 1 994
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Ре, как се чувстваш?
Панде, как сте с Пантето?
Марулче, много хубави емоции.
Приготвям кутии за деня и отивам в терариума.
Мама има рожден ден в събота та се занимавам с организация на празника.
Тъжно ми е, че отново празника и е само в моите планове, но се изморих да ръчкам брат ми .
Хубав ден да си имате Hug

Общи условия

Активация на акаунт