Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 480
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 1 935
  • тук и там
Ходих на АГ днес,уж всичко наред на пръв поглед,дано и резултатите от цитото са окей.
Едни възглавници Дормео поръчах,според линка за проследяване са ги доставили,аз нищо не съм получавала,нито имам съобщение къде е практиката,нищо..Писах им днес,дори не са си направили труда да ми отговорят,та утре с това ще се разправям.
Ре,робота е купен от месеци,чакат ММ да го нагласи,аз не знам дори къде е.Ще пиша като го пробваме дали става.

# 1 936
Ето, Мисте -https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%81%D0%BE%D1%81

Аз пъъъък мойто миу не разменям 😁 Той ми е мултифункионален, всичко ремонтирВа. Но пък ний сме пресни 6 годишни гаЖета 😅 та не мой се сравнява с бракувани двойки 🙂 Като си помисля само, че януари щяхме чукнем 30 гОдин брак с бившияТ 😑 Тоз юбилей няя ми липсва, де 🤣
Аз още не мога се наканя да тръгна по прегледи тука..ама тряя.

Мид, дано жената се подобри!

Сис, добре си ни дошла 🤗 Успех и късмет пожелавам. Нали знаЙш- у дома и стените помагат.

# 1 937
  • Euskal Herria
Наспорт, общество!
Дано сте здрави.
Ни ми се чете, ни ми се пише в последно време. Отварям само последните страница-две и толкова.

# 1 938
Лейла, радвам се за добрите резултати.
С истории за/на ЛЛ мога да ви разсмивам до утре без да спирам, такава е кукувица, да ми е жива и здрава.

# 1 939
Янче, какво стана? Дано си добре 🤗

# 1 940
  • Наблизо
Мидче,и аз я мисля с добро жената.Дано се пребори.
Само хубави резултати от всички,моля.

Мойто мъх е с две леви ръце,едвам смени котлоните преди месец и беше адски горд.
Ама сме на ресторант (той излезе да пуши) та не се оплаквам.

# 1 941
  • Пловдив
13сче, тая я видох...друга беше дала...с чист ориз, бял. Отгоре пера зелен лук за цвят Wink Соса беше с мед, чесън, пак соев сос и оцет. Без кеЧъп Simple Smile

Янче Hug

# 1 942
Въйх, Мисте..запокитила съм я и не мога да я намеря 🤔
Пиша, каквото помня и както го готвя:
нарязвам пилешкото филе на хапки, овкусявам със сол и черен пипер. Овътртолвам ги с нишестето царевично или натурално. Оставям да престои около десет минуткен. Приготвям меда на водна баня, около две супени лъжици или на вкус, както предпочитате. Ябълков оцет една супена и соев сос две. Загрявам олиото, запържвам хапките с една, две скилидки чесън. Цели, леко само нарязани с ножа. Когато са готови хапките, заливам с течните продукти. Бъркам още макс пет минути и махам от котлона. През това време си приготвям и ориза, най- често използвам Арборио от бакалията. Като сервирВам, ако имам, ръся с пресен зелен лук или магданоз.

# 1 943
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мид, продължавам да стискам палци. дано се пребори, милата.
днес беше луд ден, утре ще е същия, после малко почивка.
като капак на всичко, влизам у дома (след цял ден мерен на улиците, и първото, което виждам е колко са мръсни прозорците. Sad
много криво ми стана.
че не съм идеалната домакиня - не съм, ама може ли всичко да бутам и тикам сама.
че и задачи ми дава - запиши час за профилактика на климатика. ще запиша, а кой ще седи у дома да ги чака? а кой трябва да разчисти всичката натурия, дето я събираме 4 години? а кой трябва да почисти всичко? отделно нервите, докато чакам резултатите от изпитите на Горинич, отделно всичко друго.
може да зачистя по-късно, но сега наистина ми се искаше да споделя.

# 1 944
  • Пловдив
Добро!
Кафе? Май няма нужда да питам, ама...

13сче, записах уж...мерсаж!

Да помоля за едни палцуни и аз Blush Работни неволи тряя боря, та...

# 1 945
ДобринЯ, сестро, кажи къде си, ще дойда да ти помогна. Горе-долу и аз съм тъй, не че трябва да те успокоява.Ама аз съм си виновна, жаля го, щото много работи.Пералнв се спупи, аз; профилактика на квото й да е, аз; пазаруване-аз; даже цигари не си купува, все аз. Откакто имам зет на него разпитам за колата , преглед, обслужване, майстор.И сега я взе детето, че нещо тресе.Оставил я да се прави.
  Ама ...квот такова. Иначе не го сменям.
Дубрутро!
Стискам палци за близката на Мид!Стискам палци за Ре!
ДобрЕ, кога чакаме да черпиш за Горинич? От колко места чакаме ? Не се съмнявам в него.
  Мисте,  и за теб силни палци!!! мерси А кафето.
  Днес съм ама работа ,от месторабота.Ще помагам и на една приятелка за един тест по АЕ, тя на същия курс като мен ходи, ама онлайн.

# 1 946
  • тук и там
Добро утро!
Ре,с теб сме!Стискаме палци днес и ще чакаме да се разпишеш когато мине .
Днес баща ми ще води онЯ майстор,дето тече покрива заради него..Пак той щял да го прави..Ще гледам да се изнеса към града,да не троша нерви с тях..

# 1 947
  • Пловдив
Ре, стискам и аз!

# 1 948
Мъхове хвалите? Браус!
Моят личен мъх не готви, не пере, не ремонтирВа. Обаче кви лекции изнася - чу-до! По всяк'ви теми, независимо за какво е компетентен. Може да говори 45 минути докато си поеме дъх и чак тогава можеш да вмъкнеш нЕкой забележ. Та ако някой изпитва остра нужда от обучениЙ, нравоучениЙ, забавлениЙ, набиване на канчеЙ - пращам го.
Живеем си в мир, сговор и идеална симбиоза- той спасява света, а аз се грижа за останалите маловажности в живота - кошиидем, кошиправим, амисега, когазащокак.
С две думи - тиган ми трябва, от чугунените.

# 1 949
Добрютру!

3 (три), цифром и словом, размера чугунени тигани имам, плюс тенджУра, смятам ще покрием всички нужди.

Тийнът вкъщи вчера бая ме ядоса, отдавна не бях викала как'си'требе.
Ей, тамън отдъхнеш, че са излезли от детския егоизъм и влизат в тийнейджърския.

Значи, палците не съм ги пускала. Всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт