Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 473
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще черпя задължително.
чакаме резулатите на 14 и след това ще се знае дали ще пием от радост или от мъка.
замислям се да се почерпим преди това. нали помните - полят изпит=взет изпит Wink

# 1 951
  • София
Омега 3 да ми препоръчате момичета, благодаря.
Все така е🙏

# 1 952
Ули,казвала съм,че така,както големия може да ме ядоса,никой друг не умее 😁🤗
Еконт тъкмо ме извести,че са ми пристигнали ножовете и вилиците Mr. Green .
Моят пък не го давам!Кой ще ме разсмее,ядоса,и прави компания за питието?Вчера гОркия за пореден път, относно ремонта,рече-Жената каза,и ние решихме 😁.Ся да видим за уикенда какво ще решиМ 🤭.Само днес и утре да избутам 🙄

# 1 953
  • France
Хелоу, банда

Продължавам да стискам! За познатата на Мид и за Ре. Hands Pray

И аз ще ви помоля. Към 3 следобед бг време Hands Pray

Ох, имам нужда от ваканция. Вчера бях свидетел как един колега се и$р@ на метеното. Ама точно. Не разбирам какъв беше смисъла да вдига пашпалигата 5 минути преди края, ама... той да си кажел Rolling Eyes Значи, гледаш ги големи мъже, пък всъщност инфантили...

# 1 954
  • София
Добро утро! Аз моя га давам, ама да знаете, че много му знае устата, иначе папка и спинка без бой.

Ре, да се похвалиш, че всичко е минало без проблем!

Мид, дано се пребори жената!

Фил, стискам!

# 1 955
Фил , и аз вчера имах жестока препирня с един мъж от компанията. Така не съм се ядосвала отдавна, даже и с моя. Ще ходим на сватбата на щерката на едно от семействата- приятели. ДА сме подаряли обща картичка с общи пари,да сме обсъдили кой колко ще даде. Откачих!!! И това се коментира в групата, в която е бащата и доведената майка на булката. И изобщо темата за пари е толкова невъзпитано да се коментира . Така се разфучах, че от вчера на обяд никой не смее да драсне два реда в групата.
    Фил, стискам ,цял ден ще стискам за всички ви!

# 1 956
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Когато си намислех нещо го обявявах с "той още не знае, но е съгласен"
Златен ми е, просто ми дойде е повече с нарежданията вчера.
Да дам телефона за ремонт при неговия майстор. Сякаш аз знам кой е и къде е. И се сърди как така не знам, той все там ходел. Сам, и го знае.
Да ида до фирмата за климатика и да заявя профилактика. Пак като с телефоните - нито я знам къде е, нито кой ще седи диван чапраз да ги чака.
Минахме при личния, ваксината е поставена, справка от МЗ с подписи и печати имаме. Минах през работата, и там всичко е оправено. Записах час за профилактика при очен, остава ушен и ендокринолог.
Ходя при китаеца на иглотерапия, Горинич кара курс за шофьор.
Къщата е за основно почистване и пречистване...
Ще направя всичко, но не може сега и веднага.

Мис, продължавам да стискам палци.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 10:53 от st. Dobri

# 1 957
Момчетата от кабелната дойдоха в уречения час и си свършиха работата за нула време. Ей така обичам - точни и коректни. Даже домъкнаха телевизора от другата стая да пробват всичко наред ли е. Та вече имаме и телевизор след цял месец телевизионна диета. Оказа се, че не било чак толкова лошо без него.

Следобед трябва да отида да оправя последната партида документи преди морето. Познайте кой ще ходи с лаптоп на почивка?
Чака ме камара дрехи за гладене. Пак не спах, пак съм парцал Head Band

# 1 958
  • София
Будна съм. Целия страх за точно половин час под упойка. С приемането отиде на повечко.
Сега да видим и дали ще има ефект.

# 1 959
Супер , Ре! Дано да е било за добро!

# 1 960
Браво,Ре! Hug Бързо възстановяване сега!

Стискам палци за който има нужда !

Панде,как сте вие?

Бе и аз моичкия не го давам ,нищо че много ме ядосва. Ама няма и кой да го вземе,щото върви с маминка   Grinning  Сал аз се излъгах ,ма пусто нали надеждата умира последна..та и аз все таях надежда да разкачат комплекта.

# 1 961
  • Fairbanks, Alaska
Мъхове хвалите? Браус!
Моят личен мъх не готви, не пере, не ремонтирВа. Обаче кви лекции изнася - чу-до! По всяк'ви теми, независимо за какво е компетентен. Може да говори 45 минути докато си поеме дъх и чак тогава можеш да вмъкнеш нЕкой забележ. Та ако някой изпитва остра нужда от обучениЙ, нравоучениЙ, забавлениЙ, набиване на канчеЙ - пращам го.
Живеем си в мир, сговор и идеална симбиоза- той спасява света, а аз се грижа за останалите маловажности в живота - кошиидем, кошиправим, амисега, когазащокак.
С две думи - тиган ми трябва, от чугунените.
И баща ми беше същия. Е поне готвеше много вкусно. И той беше по специалист по всичко-на приказки де. Диагнози дори умееше да поставя. За болежки де. Та затова му виках Доктора.
Един път и двамата мазахме хола с латекс. Е личи си къде се е вихрил той и къде аз. Моето боядисване беше перфектно, неговото на черти.

# 1 962
  • тук и там
И аз моят го давам.Той пък от мълчаливите,отговаря само ако го питаш и то с кратки отговори.Много ме тормозеше това преди .На баща ми,не му спира устата че и на висок тон говори,и таквоЗ пък никак не мога да изтърпя,та реших че да мълчи някой е по-добрият вариант все пак.
Ходих на автомивка,че от бурята колата беше много мърлява..Като гледам,май ще вали..Това като с прозорците-измиеш ли колата,на дъжд е...

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 16:54 от Кайсия

# 1 963
  • France
Току що се прибрах. Официално съм във ваканция вече 🥳

# 1 964
Юхууууу, да ти е спокойна ваканцията, Фил!

Общи условия

Активация на акаунт