Отговори
# 330
Grinning
Абсолютно.
Не съм фен аз на такова многословие. Напротив. Харесвам с 2 думи да се кажат 200 неща.

Абсолютен фен на Елочка Шчукина Wink Колко бяха? 7 думи, 20-тина фрази, и с тях се оправя в живота по-добре от повечето хора Wink

# 331
  • Далечният изток
Повече. Поне 17 Grinning

# 332
Здравейте, никът ми AnonimnaMAMA не е случаен избор. Той символизира моето желание да съхраня личната си неприкосновеност и да избирам какво и колко да споделям. Не всеки аспект от живота ми подлежи на публичен разказ или анализ.

Старая се да представям своята история с необходимата дистанция и обективност, за да избегна неверни тълкувания и прибързани заключения  . Не търся съжаление или внимание, а искрен диалог и разбиране... което е най - трудно. 🙃

# 333
"Анонимната" мама е като другите мами, само че анонимна. Grinning

# 334
"Анонимната" мама е като другите мами, само че анонимна. Grinning

Като шпионин в света на майките – винаги на щрек, с тайна мисия да оцелее между пелени и нощни будувания, без никой да я разкрие! 😄

# 335
Тук всеки е анонимен. Няма никой с ЕГН и три имена.
Но всеки ред, всяка думи могат да раз анонимят някой Blush.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 08:40 от Фрау К

# 336
Здравейте, никът ми AnonimnaMAMA не е случаен избор. Той символизира моето желание да съхраня личната си неприкосновеност и да избирам какво и колко да споделям. Не всеки аспект от живота ми подлежи на публичен разказ или анализ.

Старая се да представям своята история с необходимата дистанция и обективност, за да избегна неверни тълкувания и прибързани заключения  . Не търся съжаление или внимание, а искрен диалог и разбиране... което е най - трудно. 🙃

Напълно разбираемо и съвсем нормално е да не искаш да разкриваш лична информация. Но също така нормално е когато ти не даваш информация да не се получава исканото от теб, особено пък искрено. Общо взето, каквото даваш, такова получаваш. Искаш да провокираш някаква дискусия и ти се получава, но явно не във вида, в който си искала. Ми, такъв е животът. Освен това си явно много различна от болшинството. Потърси си друг форум за нежни души, там сигурно ще има много нежни думи и много разбиране без да се казва кой знае какво.

# 337
  • София
В този живот има едно правило - ако не назовеш проблема, няма да го решиш. Примерно:
1. Нещо ми е особено, ама не знам какво ми е. Няма решение.
2. Сърби ме ухото. Решение - почеши го.

# 338
Тук всеки е анонимен. Няма никой с ЕГН и три имена.
Но всеки ред, всяка думи могат да раз анонимят някой Blush.

Е, за да вземеш точките за бонус програмата искат ЕГН Simple Smile

# 339
Анонимността не е липса на идентичност, а избор къде да я показваш.

Разбирам, че за някои искреността значи да си изложиш целия живот на масата. За мен тя е да кажеш точно толкова, колкото смяташ за нужно, и пак да звучиш автентично. Все пак силата не е в броя на споделените факти, а в начина, по който ги споделяш.

@Черна Станция – прави сте, „каквото даваш – такова получаваш“. Аз давам мисъл и почтеност – ако някой е очаквал сензации и изповеди на килограм, може би е в грешната тема. 😉

# 340
Темата отиде в девета глуха.

# 341

А понякога „девета глуха“ е най-тихото място, в което можеш да чуеш истината… 😉

# 342
@Черна Станция – прави сте, „каквото даваш – такова получаваш“. Аз давам мисъл и почтеност – ако някой е очаквал сензации и изповеди на килограм, може би е в грешната тема. 😉

Taм е работата, че виждаме (не само аз) някакви емоции, но не и мисъл. Поне не ясна и конкретна. По-скоро някакво спонатнно словоизлияние.
А терминът "почтеност" в условията на анонимен форум ми е малко неразбираем. Към кого си почтена и как би могла да не си?

# 343

А понякога „девета глуха“ е най-тихото място, в което можеш да чуеш истината… 😉

"Литературни" теми, в които няма конкретика, а само "красота" , не са долюбвани. Да чуеш истина, забрави.

# 344
Черна Станция, разбирам ви – ако мисълта не е изречена в прав текст и в удобен за консумация вид, лесно се приема за „словойзлияние“. Но нали знаете – не всяко нещо, което не разбирате, е без смисъл. 😉
А за почтеност .... това е вътрешен избор – да не изкривяваш чуждите думи, да не търсиш сензация там, където я няма, и да отговаряш със същия тон, който искаш да получиш.
Как можеш да не си почтен в анонимен форум? Лесно – когато използваш анонимността като щит за ирония, присмех или леки „жегички“ към другите. Почтеността е умението да общуваш с уважение – не защото знаеш кой е отсреща, а защото знаеш кой си ти. 😉

Общи условия

Активация на акаунт