Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 046
  • 858
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Бубе, аз пък исках да се омъжа за кравар. Но,това беше защото нямахме село и лятото нямаше къде да ходим с брат ми и си седяхме в града,докато другите ходиха при бабите си. Бързо осъзнах,че всъщност съм родена за принцеса Simple Smile и ми мина този  мерак.

# 706
  • На брега на реката
Joy Браво на теб, Лин!
Осъзнала си се!

# 707
  • София
Добро утро!

Снощи си легнахме към 2 и Гоги се събуди в 7 часа. Понаспах се, но можеше и още. Големи емоции бяха, все пак цяла година не сме се виждали. Сега излязоха всички да пазаруват и да се разходят. ММ взе и Гоги. Аз ще се насладя на малко тишина и спокойствие. Simple Smile
Много е приятно да си пиеш кафето в градината.

Хубав петък!

# 708
  • София
Аз се наслаждавам вече на кафе на плажа.

# 709
Буб, оправи ми деня с изказването на сина.
Щерката са в Банско на филмов фест и чакам снимки от хотела им.
Али, оправяй се, наслаждавай се! Роди, и за теб се отнася?
Тути, вие как я карате?
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 13:44 от mariat

# 710
Мъчим се, Мари;)
Жега е.
От утре на климатика вкъщи.

# 711
  • Бургас
Роди, много яко !
Мари - изпуснах те!

Настройвам се за утре, как точно да планирам почивния ден, че задачките са една въз друга....

# 712
  • при моите деца .....
Добро утро!
Рано сме станали, но след вчерашното пътуване до Велико Търново, днес сме на екскурзия на Кръстова гора.
Мързелива събота!

# 713
Добро утро и от мен.
Рано си легнах, бях уморена.
Сега се наслаждавам на прохладата.
Хубава събота!

# 714
О, при нас прохлада няма. 
Добро утро. Нямам търпение да приключи днешния работен ден!

# 715
  • На брега на реката
Боби, приятно да ви е!

Добро утро!

Аз си гледам Малечка и Палечка  и ще правя мини палачинки, по желание на каката. Вчера при нас беше 41 С, а за днес го дават по-топло. Как ще оцелеем, незнам?!? Ще гледам да ги изкарам по-рано навън, че после е ад. Снощи ги изкарах в 7,30, постояхме половин час, подгизнахме от пот и се прибрахме. Не знам при вас как е, ама тука  е като в Преизподнята!

Много ме радват морските ви снимки, че ние май ще се окажем без почивка.

Хубав  уикенд, момичета!

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 07:01 от Бубoлина

# 716
Добро утро!

Снощи рано припаднах, че жегата и сополоа ми видяха сметката. Сега пия кафе на терасата и се пържа в 8 часа...
Мислех да се сгласявам за плаж, ама няма. Не ми е добре и ще си лежа в къщи на хладно. Ако ми просветне ще ида към 5.
От цялото бързане вчера съм си забравила четеца у дома. Трябва да си донеса стария тук за зор заман.

# 717
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Але, бързо да оздравяваш! Hug

И тук е жега от зарана, та набързо решихме да потърсим спасение в едно селце на брега на Дунав. Сомовит се казва, на час път от Плевен и според нета е едно от двете села в България, които имат гара и пристанище. Моят дядо беше родом от съседното село, Долни Вит. Разказвал е много пъти как като дете цяло лято той и приятелите му са се къпали в Дунав. И помня като бяхме ученички със сестра ми, че ни заведе да видим Дунава и беше много вълнуващо. Heart Eyes И още тогава ни каза, че един ден ще водим нашите деца така. Само че тогава още като слезеш на гарата и си веднага на брега, сега е малко по-различно, защото пристанището е дадено на концесия, но все пак има начин да се стигне до свободната зона. Ходихме миналата година пак така да търсим спасение от жегите и на Елица много ѝ хареса. Та това ни е алтернативното море. Satisfied
Малко снимки от миналата година:
Скрит текст:

Хубава събота да имате и се пазете много в жегите! Hug

# 718
  • Бургас
Добро утро!
Не успях да си поспя, ама по някое време, ако ми остане време ще си полегна.
Пия второ кафе и се опитвам да се събудя!
И днес ще е горещо.....

# 719
  • Germany
Добро утро!
Аз снощи чаках малкия да се прибере и заспах късно, с нагласата днес да поспя повече, но уви от 6,30 съм будна... Навън е приятно и слънчево. Май повече жеги не се очертават при нас. Както се шегувахме с мъжа ми "лятото беше 10 дни началото на юли". Аз не се оплаквам обаче. Така ми харесва много повече. За довечера сме се разбрали с приятели, дано само не вали.
Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт