Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 037
  • 858
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Не знам дали ще умрем от високите температури или от пожари, но със сигурност ще умрем от стрес, предизвикан от Бг Алерт. Няма лошо да ни предупреждават, но два пъти на ден леко му е ту мач. Вкъщи сме двамата с ММ, като писнаха тия телефони щях да падна от леглото. А единия направо взе да говори.
Никъде няма да ходим днес, седим си в къщи на хладно.

# 721
Привет, момичета!
Да избутам и днес, после се надявам да си почина два дни с домакинска работа.
Хубав ден!
Али, оздравявай!
Опаааа! Оказа се, че сутринта съм се разписала, ама кой да помни....

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:48 от mariat

# 722
  • Бургас
Добър ви ден!

Скрила съм се и аз под климатика и даже и до пазара не ми се ходи. По тази причина менюто днес ще е рогчета и домати с ориз, всички други хрумки ми бяха с месо, а нямам.

Але, да се оправяш бързо, че поне един плаж да направиш. Язък иначе за целия път.

Лин, утре също ще получим известия, такава била заповедта.

Приятно хоцкане на Боби, Тони и Лаленцето!

Спокоен и приятен ден на всички ви!

# 723
  • Бургас
Свърших си част от задачките навън. Взе да се нагорещява Simple Smile
Сега ще го играя готварска печка, съдомиялна и пералня Simple Smile
Момчетата си получиха лятното четиво Simple Smile
Учебник по бокс ( за студенти от ВИФ, от 1966г) ! Него знам,че ще го отворят и прочетат нещо Simple Smile

# 724
  • София
Здравейте, дружина! Smiley

Бяхме навън, изпратихме и брата на ММ и децата. Много весело беше тези дни. Снощи пак си легнахме късно, но си изкарахме супер. Но тези жеги не скапват. Нямам желание за нищо.
Гоги заспа сега и ще сляза долу да хапна и да пия кафе. Вчера направи първите си пет крачки сам, без някой да го държи. Heart Eyes
Ходи си, но се държи за мебелите вкъщи, но вчера се пусна сам. Много се зарадвах! Още малко и няма да му трябва помощ.

Хубав уикенд на всички!

# 725
  • Бургас
Ехааа,Мъфинче! Ще месиш питка! Бързо порасна Гоги!
Да стъпва смело напред!

# 726
  • Сливен
Браво на Гоги! Смело и леко да върви пред живота! Сега ще чакаме да видим какво ще хване на прощъпулника! Hug
Навсякъде явно е жега. Мислех да отскоча до морето за ден-два, но натоварените пътища плюс жегите намалиха ентусиазма ми.
Лаленце, има ли някъде място покрай Дунав, където се официално се допуска къпане? Май не си оформих въпроса разбираемо ....Confused

# 727
  • Варна
Ехее, браво на Гого!
Днес ми беше гаден ден. 7 часа не успявах да се свържа с девойката. А просто исках да я питам колко вона иска да купим.
И като не отговаря ни на съобщения, ни на звънене, притесних нейни приятелчета.
Преди малко се обади, то концерт, то батерия, амаха.

# 728
  • Телиш/Плевен
Мъфинче, браво на Гого! Heart Eyes

Тинче, нямам представа, но едва ли, щом не са свалили забраната. Ние си седим на сянка около брега и Елица влиза колкото да се намокри. Аз си мокря само краката. Satisfied Та общо взето не съм се интересува дали и къде е разрешено, но едва ли има такова място...

Хубав следобед се получи и успяхме да си спестим непоносимата плевенска жега. Heart Eyes
Скрит текст:

# 729
Отлежах си днес. Цял ден лежане и апчета, ама се чувствам по-добре. Любимият ходи на плаж и каза, че е ад - народ и жега.

Утре ще стана рано и ще се наместя, надявам се.

Селесте,  на мен пътят не ми тежи, даже ми е приятно.  А и съм с МсЧ и двете котки, тук си ми е хубаво и си почивам.

# 730
  • София
Ние днес бяхме на Златни. Покараха джет. Изкефиха се. Цял ден съм с най-близките ми хора. След малко отиваме да вечеряме във Варна. Сърцето ми е пълно. Heart Eyes

# 731
Поздравления за прохождането на Гого.
Стейси, много добре те разбирам как си се чувствала. Важното е, че всичко е ок.

# 732
И аз ви разбирам.
Монката редовно няма батерия или е на безшумен режим. Знам почти всички телефони на приятелите ѝ, редовно я откривам чрез тях.
Виж, аз ако ѝ потрябвам, звъни до откат, без значение пътувам ли или съм на работа.

Честито прохождане на Гого, смело да върви в живота и все да е напред!

Вкъщи сме си, но е много по жега от гръцко. Явно горещата вълна тепърва ще ходи натам.

Але, утре да си пушка!

# 733
Браво на Гого!

Не знам за забрана за Дунава, но  Никопол даже си има плаж

# 734
  • Телиш/Плевен
Не знам за забрана за Дунава, но  Никопол даже си има плаж
И то какъв плаж! Heart Eyes
Проверих сега, уж не пише да е отпаднала, но значи все пак има места, на които може. Но те са си за хора, които умеят да плуват, ние не сме сред тях, та... Satisfied Елица се понаучи, де, но си е много страхлива и дори на морето е все близо до брега. На Сомовит досега само рибари съм виждала от тази страна, на която сме ние. Но и не сме ходили чак толкова много, това ни беше трето ходене. Предвид опаковките и кенчетата по брега, явно ходят и други хора, но дали се къпят, нямам представа...

Общи условия

Активация на акаунт