Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 035
  • 858
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Много красив Дунава!

# 736
  • София
Благодаря, момичета!

Аз вече съм в леглото. Днес ще си легна по-рано, чувствам се уморена...
Ще опитам да почета, тези дни не ми остава време за книгата.

Спокойна нощ от мен!

# 737
  • Бургас
Надигнахме се с ММ по късни доби да се видим с едни приятели в Поморие, даже винетка купихме че беше до вчера...за да обиколим целия град и да установим, че въобще няма къде да се паркира -на платените паркинги имаше опашки  и кръгом и обратно в Бс, без да видим тези, за които бяхме тръгнали.

# 738
  • при моите деца .....
Привет!
Прибрахме се....
Температурите са поносими висока в планината - 27 беше на Кръстова гора, но с повече от 10 градуса по-висока беше в Бачково.
Много хубява екскурзия!
Представете си в автобус с повече от 50 пътници, голяма част с 2 телефона, когато се включи ББ Алъртс.....
Стейси, яка знаеш как те разбирам...
Изморена съм.

# 739
  • Бургас
Боби, прекрасни сте!  А ти продължаваш да се стапяш! Все по-добре изглеждаш! Браво!

# 740
  • Бургас
Боби, много, много ви се радвам за тези моменти! Изненада съм и колко много екскурзии в страната има организирани при вас. Тук пробвах да отидем с нашите към Родопите, нищо. Има една до Рупите и района, за която успява да се сформира група обикновено, и това е.

Честити бързи крачета на Гого! Мъфин, свърши рахатът Wink

Ходихме следобед до свекърва ми, от там към Джъмбо, хайде после и малко тенис на маса да поиграем и то стана 21 ч. Вечеря, душ, пералня и сега тепърва ще сядам да работя. Сетила се Мара е моята Joy

# 741
  • при моите деца .....
Пропуснах....
Честити ходещи крачетя на Гого.
Уверено дя крячи в живота!

# 742
  • някъде другаде
Честити първи самостоятелни стъпки на Гоги. Уверено да крачи вече.

# 743
Добро утро.
Защо да не се събудя в 5.30? Неделя е...
Планираме днес Витоша, надявам се времето да е с нас.
Честито на Гоги. Да стъпва уверено и все на хубави места, сред хубави хора.
Боби и Тони, чудесни сте.

# 744
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Лин, наистина много неприятно се е получило... Confused

Боби, Тони, страхотни сте и толкова ви се радвам и аз! Heart

Днес уж ще се мързелува, ама да видим. Чакам с нетърпение да паднат малко тия температури. Вчера не ни се тръгваше от Сомовит, но нямаше как, към 7 се върнахме, в 8 взех хъскито за разходката, ами ужас беше, толкова задушно... Confounded

Хубава неделя на всички! Hug

# 745
Добро утро и от мен.
Рано станах, а хич не си представях така да почне почивния ми ден.
Боби, вталила си се. Да продължавате все така с Тони по екскурзии.
Синът и компания ще отиват на почивка в Несебър. Моля за препоръка за заведения с добра и евтина храна.
Хубав ден, момичета!

# 746
  • София
Синът и компания ще отиват на почивка в Несебър.
Бяла роза  https://www.whiterose.bg/
Джамбо
Скрит текст:
И двете са в новия град, хубава храна и големи порции на съвсем прилични цени.

# 747
Бъни, благодаря за бързото включване!

# 748
  • Бургас
Бяла роза не правят резервации и вечерно време става опашка от желаещи да седнат. Така че работата е на късмет.
А за цените, ми прави впечатление,че са много приятни. В Несебър,в сезон , шопска салата 400г-8,80 (това в Джамбо). Сладоледа на плажа Галакси 2.50. И в Сл. бряг беше поносимо като ходихме. Може и просто в Бургас цените да са по-високи и тези да ми се виждат ниски.
Ще питам децата за заведения,те се прибраха вчера от Несебър

# 749
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес вече се наспах....
Благодаря, момичета... Не съм се вталила (добър е фотографът), даже се е отпуснал коремът, трябва да възобновя пилатеса. Тази седмица започвам отново.
Колко тревожни са новините от държавата (пуснах сутрешен блок с първото кафе)...
🙏 дано бързо овладеят пожарите и да няма и човешки жертви.... материалните са много 😪
Днес планът е да се пазим от жегите и започвам изхвърляне  и разчистване на бюрото на Митето.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт