Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 030
  • 858
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Добро утро!
Аз план за къщата нямам, но май трябва да си създам скоро.
ММ обаче има план за довечера да ме води към Банско да се видим с приятели. Неговия сякаш повече ми допада. Blush

# 826
  • Germany
Добро утро!
При мен е есен - влажно, мрачно и студено. Уж другата седмица го дават да се оправя. Дано само не стане пак 30 градуса.
Последни дни на работа, лудницата е пълна. И корем ме боли и май пак е нещо с червата и ми писна...
Хубав да ви е деня!

# 827
  • София
Добро утро!

Седнах да почина, зълвата се разхожда с Гого. Вчера и днес не е разтапяща жега, диша се. Даже вчера сутринта преваля, но слаба работа. Поръчахме торта, че утре големият й син има рожден ден. ММ ще я вземе от София.

Хубав ден на всички!

# 828
  • Сливен
Добро утро! То май вече е за добър ден Grinning.
Роди, харесва ми плана на твоя човек. План и аз за вкъщи нямам. Все когато остане време, а напоследък такова няма.
Или съм зле с организацията, или не мога да казвам "не". Опитвам да наглася първото, ама без второто няма да се получи Angry.
Уж разхлади...
Стейси, да е здрава и щастлива дъщерята и все така сбъдваща мечтите си! Липсват ми понякога моментите, когато аз организирах РД. А така се изнервях понякога покрай тях... Чудя се сега защо?!

# 829
  • Бургас
Добър ви ден!

Вчера цял следобед нямахме вода и сутринта докато се усетя да заредя съдове за всеки случай, пак я бяха спрели. Имало голяма авария и така май ще е целият ден. Бях на масаж, едва успях зъбите да си измия с вода, която имам за поливане на цветята.

# 830
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Честита да е майка ти, Бубе Hug
Много здраве ѝ желая!
Снощи окъсняхме и сега ми е малко чоглаво още Grinning
Разправям се с Емаг, дано днес има резултат.
Мони, ще мине, после, нали имаш и почивка?
Като няма вода, все едно ми спира живота Sunglasses
Имам 100 неща да свърша, а не ми се излиза от вкъщи. Желая си успех Wink

# 831
  • Germany
Приключих за днес. Не беше чак такава лудница, каквато очаквах. Ети, да, целият август съм си оставила за почивка и го чакам с нетърпение.

# 832
  • при моите деца .....
Привет!
Тинна, аз пък като имах план.... Просто все нещо друго е за вършене и е лудница... ММ каза, че живеем в Пловдив - имало 7" "тепета" на леглото от дрехи 🤣
Водих Митето и 2 приятелчета на разходка... не искат да се прибират, та до 10 бяхме навън.
Повече от 20 000 крачки и безкрайна умора.....
На тях не им стигнало 🤣

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 22:23 от * Боби *

# 833
  • София
Добро утро!

Всички още спят. Гоги ще се събуди след малко, той е точен като часовник. Simple Smile
Племенникът става на 18 години. Ще го отпразнуваме в тесен кръг. Само ние, плюс едни приятели от селото. Тортата, която поръчахме, изглежда страхотно. С Меси отгоре. Надявам се и да е вкусна.

Хубав ден на всички!

# 834
  • някъде другаде
Добро утро!
Едва станах , но и късно легнах.
Няколко пъти се будих от крампи , а пия магнезий.
Облачно и прохладно е при нас.
Вчера в магазина получих ценови шок. Килограм ябълки 5.20лв.
Хубав ден!

# 835
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Мъфинче, честито пълнолетие на племенника! Да е здрав и да сбъдне всичките си мечти! Heart

Хубав и прохладен последен юлски ден да имате! Hug

# 836
Добро утро.
Мъфин,  здрав и щастлив да е.  Честито пълнолетие.
Хубав да е денят ви.

# 837
  • София
Добро утро!
Мъфънче, здрав и щастлив да е племенника!
Ние снощи ходихме до Банско за вечеря с приятели. Наоколо има много пушек… Дано днес там да повали!

И на мен от вчера сухожилието на палеца ми се съкращава много неприятно и боли. Презорвам го явно с мишката. Сега правя разни мудри и мажа с магнезий. Дано мине, че не ми се занимава с доктори.

# 838
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мъфинче, здрав и щастлив да е рожденика!
Последен ден от юли.
Моят юли беше хубав!
Щастлив последен ден на юли!

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:45 от * Боби *

# 839
  • Бургас
Добро утро!

Мъфин, честит да е рожденикът! 18 си е повод за голям празник. Да е здрав, щастлив и с късмет!

Поразтребих из къщи, децата като станат ще пусна една прахосмукачка и после ще стягам малко багаж. Ще ходим за 3 дни до Гърция, малко г@з път да види е работата, но ММ толкова може да отсъства.

Тони, другите цени сякаш толкова не ме втрещяват, но на плодовете наистина са уау. 6-7 лв праскови и кайсии?!

Роди, дано подействат мерките и ти се размине лекар.

Ще бъркам боя да се мажа, дано не ни спрат пак водата, че тогава ще я втасам.

Спокоен последен юлски ден! Леко сърдит е при нас, тук-там чернеят облаци!

Общи условия

Активация на акаунт