Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 025
  • 858
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Мъфин,да е жив и здрав рожденика!
Тоя сезон,да не вземе да свърши? Обикновено,около 20.08 се смръчква така времето. Не че се оплаквам,де

# 841
Мъфин, жив и здрав да е!
При нас вали, доволни сме!
Хубав ден, момичета!

# 842
  • Варна
Мъфин, честито на момчето! Да е здрав и много успехи му желая!
Селесте, приятна почивка!
При мен е мрачно, но ми е много приятно, че не е жега. Два часа пих кафе на люлката в двора.
Онзи ден ходихме на концерт на Веско Маринов. Такъв хубав дъжд заваля, че първо му отказа микрофона и смени с друг. После стана май късо и озвучението спря. Тогава си тръгнахме. После разбрах, че скоро са оправили проблема и концертът е продължил. Нищо, ще отидем на друг негов концерт. Бяхме готови иначе да стоим до края с дъждобраните. На връщане цопкахме из локвите и си припомнихме времето като бяхме студенти.

# 843
  • София
Благодаря за поздравите, момичета!
Ние сме по леглата. От сутринта вали. Хладно е, приятно е. Е, разходките се провалят, ама природа. Гоги не го свърта, иска навън да щъка. Преди малко заспа, аз ще почета.

# 844
  • Варна
На плаж в Пусан, Източнокитайско море Simple Smile
Много хора са с дрехи, жените най-вече, за да си пазят кожата от слънцето.
Снощи са ходили на клуб там с приятел българин, който е на обмен също и един кореец ги е питал дали не са movie stars. Grinning
Между другото изследванията за алергия на девойката са готови. От над 120 алергена само един е дал положителна проба. За някакъв акар. Американски.
Значи от него са обривите.
Понеже девойката ми имаше като малка алергия към много храни, за мен значи, че е оздравяла наистина към тях.
Нещо се обърках с морето там. Източно, но май другото му име е Японско море. Живот и здраве след 20 дни ще ги науча на място. Grinning

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 07:53 от Стейси Грей

# 845
  • на Мелмак
Стейси Heart Eyes
Роди, и нашите приятели от Банско снощи ни казаха за пушек и частици във въздуха от пожарите. Дано завали там.
Много ме боли главата тези дни, чакам си приятелка от Пловдив, дано успее да дойде днес. Много се вълнувам Grinning

# 846
Ени да се разпише, че ѝ е минало главоболието!
Ети, да си прекарате хубаво!
При нас заваля, сигурно и в Банско е така.
Роди, кинезиотейп на ръката сложи. В Пинтерест има снимки как се слагат правилно. Лентите от аптеката или сайт наколенка.ком.
Стейси, добра реклама на българските бисквитки;)
Приятелят ли ѝ ги е занесъл?

# 847
  • Бургас
Роди, кинезиотейп на ръката сложи. В Пинтерест има снимки как се слагат правилно. Лентите от аптеката или сайт наколенка.ком.
Моите последно ги купих от Лидл, две големи ролки в кутия. Моят мъж, същи Тома неверни, не вярваше, че ме облекчават, докато не прищипа онзи ден нещо, докато мяташе Марто в морето. Цял ден едва мърдаше, въздух не можеше да си поеме, вечерта го налепих едно хубаво, намазах два часа преди това и със Спасатель форте, и на следващия ден нямаше и следа от болка.

Стейси, ама те доста добре са екипирани в това море, гледам дамата с анцуга Joy

# 848
  • Germany
Приключих за днес и с това работно място. Ще ми липсват някой редовни пациентки, а мисля, че и аз на тях. Но смятам, че взех правилното решение. Сега само да се закрепя здравословно, че нещо не мога да си оправя корема и продължавам напред.

# 849
  • Варна
Като чуя девойката ще я питам дали изобщо ползват бански. Да знам да го взимам ли изобщо. Heart Eyes
Мони, погрижи се за себе си!
Ей, каква е вероятността докато минавам чесън за таратор през пресата да ми хвръкне в едното око? Мих, мих, още щипе.
Селесте, сетих се за теб, че капките ми за очи дойдоха.

# 850
Такива лепенки продават и в Тему.
Стейси, много се зарадвах на снимките, но и на резултатите от изследването за алергии на щерката.

# 851
  • Варна
Ех, Марѝ, благодаря!
По-лесно ми е да кажа какво можеше да яде някога детето(картофи, телешко и банани), отколкото да изброя какво не можеше. Включително и ориз, че там е масова храна. Няма да забравя никога как за всяко нещо трябваше да ме пита дали да яде и на рождени дни ходеше с меню от вкъщи. Но злото да ни забрави, минало.

# 852
  • Бургас
Селесте, сетих се за теб, че капките ми за очи дойдоха.
Дано имат и ефект Simple Smile
Като чуя девойката ще я питам дали изобщо ползват бански. Да знам да го взимам ли изобщо. Heart Eyes
Да не биеш на очи Joy

# 853
  • Бургас
Досега бях на детски РД на един 6-годишен бандит и установих едновременно две неща:
1.Добре че голямото дете порасна
и
2.Добре че малкото дете порасна

# 854
  • при моите деца .....
Привет!
Стейси, благодаря за снимките. Радвам се, че сте преборили алергиите...
Карала съм Коледа в спешното и след това в болница - алергия (предполагам от фастъци), та ще трябва да тествам Митето, но тий знае и отказва бонбони с ядки...
Имах мързелив ден....
Валя повече от 4 часа при нас...

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 08:35 от * Боби *

Общи условия

Активация на акаунт