Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 125
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 155
За колко време и с коя куриерска фирма пристига хамака от Милка? Ще ходим на море и се притеснявам..

# 1 156
Обадиха ми се от Рошен, че съм резерва за хладилна чанта от миналата им игра във Фантастико. Аз главно заради нея играх и благородно завидях като някой качи снимки - тук в темата . И ето ще дойде при мен, много съм доволна. Че последно време се изплъзва късмета.

Та исках и да попитам кой куриер носи наградите на Рошен, понеже ни предстои пътуване ? Пожелавам много награди на всички !

# 1 157
За колко време и с коя куриерска фирма пристига хамака от Милка? Ще ходим на море и се притеснявам..
При мен дойде за четири дни. Европът го донесе.

# 1 158
Хамака го носи Европът. След колко дни е относително понятие. Аз мисля, че ги понасъбират печелившите и изпращат наградите, после пак. При мен го изпратиха след около 20 дни. Нямаше ме на адреса, казах, че след 6 дни ще се прибера и тогава ми го доставиха. Но куриерът за нашия район е много свестен човек.

Рошен работят със Спиди. Моята кърпа я заявих в офис. По-удобно е ако предстои пътуване.

Редактирам се: Милка изпратиха хамака след 14 дни, аз забавих с 6 дни получаването, и станаха 20 дни.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 00:04 от niik

# 1 159
Европът носи хамаците и наградите от Киндер. При мен хамака дойде на третия ден.

# 1 160
  • София

Това пък какво е? Чакам само ДМ тест и нещо за бебета на Nestle baby. Писаха ми и за ваучер на Рошен, но се съмнявам толкова бързо да са пратили.

# 1 161
  • оттам, откъдето започва България

Това пък какво е? Чакам само ДМ тест и нещо за бебета на Nestle baby. Писаха ми и за ваучер на Рошен, но се съмнявам толкова бързо да са пратили.

Продукта от ДМ за тестване. Аз го получих вече.

# 1 162

Нивеа е това.

# 1 163
  • София
Благодаря

# 1 164
Редактирам се , намерих го, това е пълен ужас едвам се чете ...

Здравейте някой знае ли къде са кодовете на 7 days от промоционалните опаковки от вътрешната страна гледах гледах Не мога да го видя

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 09:30 от Nedelina Tasheva 746240

# 1 165
Намират се точно преди запечатването на двете страни, с бледи букви. Вижте на светлина.
Здравейте някой знае ли къде са кодовете на 7 days от промоционалните опаковки от вътрешната страна гледах гледах Не мога да го видя

# 1 166
Доста време го търсих. За разкош надписът е сив на сив фон фолио.
Погледни от външната страна надписите за състав и т.н. Намери "Може да съдържа яйца ....". Кодът е на гърба на този надпис.

# 1 167
Благодаря!

# 1 168
  • София
Моля да ми посочите страницата с активните игри, че не я намирам!

# 1 169
Моля да ми посочите страницата с активните игри, че не я намирам!
Вижте стр. 59.

Общи условия

Активация на акаунт