Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 082
  • 1 353
  •   2
Отговори
# 1 185
Аз залагам на това, което повече ми се хапва като пазарувам.

# 1 186
Кога изпращат тениските от Кока Кола? Още чакам моята, спечелена в началото на юли. Пратих си данните и нищо. Сега пробвах отново да регистрирам код, но не става. А уж играта е до 27.07. 23:59ч...

# 1 187
  • Телиш/Плевен
Кога изпращат тениските от Кока Кола? Още чакам моята, спечелена в началото на юли. Пратих си данните и нищо. Сега пробвах отново да регистрирам код, но не става. А уж играта е до 27.07. 23:59ч...
Въоръжи се с търпение и здрави нерви,  че ще си почакаме, като гледам какви имейли пращат. И аз като Топси получих такъв да променя избраното име, че нямало как да го отпечатат, не можело вулгаризми, футболни отбори и не знам си какво. Бях заявила името на селото ми и се зачудих в коя категория са го сложили. Satisfied И поясних, че е географско название, посочих и в коя област. Но ако все пак наистина не може, да сложат името на дъщеря ми. Отговориха ми, че ще отправят повторно запитване, та сега чакам отговор или пратка. Спечелих в началото на юни.

# 1 188
  • Сф
Бия ви! От началото на май , от старта на играта чакам. Всякакви глупости ми отговаряха, сменях име , печата не им бил наред и не знам какво си. Последно трябваше тази седмица да я получа и познайте - нищо. Направо мисля, че ми се подиграват нещо или умишлено бавят. То не е нормално това.

# 1 189
Под капачките на стъклените бутилки Швепс има кодове. Има ли някаква игра с тях?

# 1 190
Наскоро питах за кодовете под капачките на стъклените бутилки. Няма игра с тях.

# 1 191
😁🤣😁 Аз мислех, че само аз не съм си получила тениската за ММ с надпис Войводата 🤣😁🤣 обаче Мама Мрън пристигна 🤣😁🤣 писах им в петък, но не са ми отговорили.
На Рошен съм с хамак, свършиха ми дърветата за тях, искам ваучери, ваучерииии Ремонтираме и нямам място за глезотии 😁 затова качвам в групата за размени и други сайтове 🤭🍀

# 1 192
Явно вървят по календара на маите

# 1 193
Играта на Бороталко кой я организира, че не ми се отварят правилата и забива?
 Списъкът с печелившите е потресаващ.

# 1 194
  • Телиш/Плевен
Играта на Бороталко кой я организира, че не ми се отварят правилата и забива?
 Списъкът с печелившите е потресаващ.
При мен няма проблеми със сайта.

"Тази промоция се организира от „ОРНО" АД ЕИК 200704565, със седалище и адрес на управление гр. София, община Столична, пощ. код 1330, бул. Никола Мушанов № 116"

# 1 195
# 1 196
Ментина качиха. 15 лв. изгоряха...
https://promo.sladkoe.bg/promos/mentina-2025#winners

# 1 197
  • София
А аз имам надуваема топка за 15 лв. JoyJoyJoy

# 1 198
В кк апа има нови 4 награди

# 1 199
  • у нас
Точно влиза да пиша същото.