Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 981
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 245
Майолитке, верно си джазова!
Ал красива е роклята...
Деси с това розово ще грееш!

# 1 246
На ДХ3 розовата рокля стои уникално да кажа.

Майола, свежарка. Комплиментът е готин, джазмените се определят като свободни духове с щипка хаос.

# 1 247
Намазах я вчера със салата( кой, ако не аз!!) и е мокра, но скоро ще я облека пак.
ЧРД на малкото Копче, с пожелания да е щастлива!❤

# 1 248
  • В морето
Харесвам класически дрехи да, най-вече роклите, не робувам на моментни тенденции в нито една част на гардероба, но обичам и да са по-редки, по-интересни, с някоя закачка - панделка или нещо...

Аз ще си остана от най-верните и вечно страдащи почитатели на Capasca - за мен българската мода пострада най-много от тяхното изчезване. Нямаше, няма и не знам дали отново ще има подобен бранд в такава ниша с топ дизайн и изключителни материи.

# 1 249
Още си имам техни дрехи, казвала съм тук и преди:

# 1 250
По темата с протрития плат, купих ленено кимоно на Massimo Dutti и на първото пране имам малка дупка странично под ръкава. В чуденка съм, дали не съм я видяла при покупката, пералнята ли е виновна, платът ли не е ок. Но пък е самата материя не е финна.

# 1 251
Харесвам класически дрехи да, най-вече роклите, не робувам на моментни тенденции в нито една част на гардероба, но обичам и да са по-редки, по-интересни, с някоя закачка - панделка или нещо...

Аз ще си остана от най-верните и вечно страдащи почитатели на Capasca - за мен българската мода пострада най-много от тяхното изчезване. Нямаше, няма и не знам дали отново ще има подобен бранд в такава ниша с топ дизайн и изключителни материи.
ООООх и аз страдам за тях, имам още две, три блузи и един бял панталон...разкошни бяха! И аз не съм по модните тенденции, дай да го облечем пък отива ли ни няма значение, важното е да сме модни! Те за това и изчезнаха, на хората дай им модни парцали за по пет лева, че да си накупят поне две дузини...и накрая пак ще са дали маса пари за еднодневки!

# 1 252
Масимо Дути съм ги зачеркнала отдавна.Всички техни дрехи ми станаха на такива дупки:

# 1 253
Всички мои дрехи МД ,без дънки, станаха на такива дупки при пране.

Ох,  тоя форум, затри ми едното мнение, писах второ, то сега дублирани.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 12:37 от ДХ3

# 1 254
  • В морето
Още си имам техни дрехи, казвала съм тук и преди:

И аз имам, и ги нося... И сега гледам, че след повече от 10 г. някои дизайни излизат в новите колекции за зима 25/26 на скъпите брандове.
Не мога да ги прежаля и това си е, не мога и да ги змаеня, поне не и на подходяща цена.

# 1 255
  • София
Майола, жестока си така!
Ал елегантна както винаги!
DX3, много искам да те видя в тази рокля. Убедена съм, че ще си като кукла.
Честито да е малкото Копче! Всичко с лекота да й се получава!

Аз имах лек стомашен проблем вчера и след дълго усамотение с телефона, сутринта излетях на пазар.

Започвам с едни мокасини, останалото ще ви показвам следващите дни, че е в куфара.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 19:30 от etomira

# 1 256
  • София
Благодаря, момичета за хубавите пожелания! Хубаво тържество беше!
Черешката на тортата беше, когато моя близка приятелка ми изпрати един... "творчески подарък", както тя се изрази тя, за рожденичката ми! Heart Eyes Написала и бе....поема! Вдъхновена от детето, което израстна пред очите ни, с всичките си падания и ставания през тия години...А днес - жена на 21!
Направих литературно четене на младежта вчера в ресторанта, вместо реч, за прекрасната ни дъщеря! Heart

Беше добър повод да сложа новата ми рокля от Беста, която вчерашният вятър игриво размяташе по време на снимките...Laughing Имам и нова тъмно синя малка чанта, пасна и идеално.

Показвам и ново маникюрче от вчера в тон с темата ни

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 09:50 от kopche

# 1 257
Копче, страхотно семейство сте Heart Eyes
Много успехи на малкото Копче - интересното тепърва предстои!

# 1 258
Копче, поздравления за празника и за успеха на дъщеря ти! Много  сте хубави цялото семейство!
Розовата рокля на ДХЗ и на мен ми хареса и съм сигурна, че като е облечена на нея е още по-хубава!
И други хубави рокли видях и лайкнах.... когато успях да видя....
Не пазарувам отдавна български марки...последно съм си взела панталон на Bordo  преди 8 г. на някакво намаление и наистина беше много добра кройка, плат и качество...Имаше години когато купувах главно тези русенски май бяха Bordo, Messalina,  също и Kensol, DIka...но основна причина да престана е наистина доста високата им цена....просто са ми скъпи...на намаления от чужди марки успявам да хвана добри цени, а и сега онлайн пазаруването не е като преди 10-15 години...
В седмицата на ужасната жега се спасихме в Прага и наоколо...там беше идеално 25-28 градуса...Валя много  малко и за кратко...Много ми хареса страната (била съм преди 30г по време на соца) , както и храната и сега съм с рекорд по наддаване след ваканция...почти 2 кг .... но всичко тук е много, много вкусно...и няма как да се пропусне ...Чески Крумлов  най-много ми допадна и наистина рабирам защо е толкова популярен в последните години...В личната ми класация за истинска Европа я слагам до Швейцария, с тази разлика че тук храна, забавления, музеи,транспорт са доста  по-достъпни...А за бирата ...ако пиша ще е дълго...Grinning

# 1 259
  • София
Копче, страхотни сте! Живи и здрави да сте всички!

Общи условия

Активация на акаунт