Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 362
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 150
Попадна ми този клип, свързан с въпроса на темата. За да не е спам, малко Париж от уикенда
Скрит текст:

# 151
Сънита, чудни снимки!💋

# 152
  • София
По повод масовите препоръки за информационни технологии - при тези професии вече текат особени процеси и тенденцията е хората да се заместват от машините.  Общо взето, все повече ще се ценят хората,  които могат нещо с ръцете си, колкото и да бърчим носове. ИТ-тата са новите психоложки и юристки от Югозападния.
Но това (пак) е силно непопулярно мнение, а и зависи човекът с какви нагласи е.
Подкрепям обаче,  че математиката оформя специфично мислене, което е отлична предпоставка за успеваемост.

# 153
  • Бургас
Sunny29, ех спомени. И на мен на 25г ми трябваше само хавлия за плажа. Живеех на 2 мин. пеша и даже ключ не взимах, а мобилен телефон просто нямах...
И от Париж имам хубави спомени преди  4-5 години, въпреки че и много лоши. Бях там по времето на Ковид. Хубавото, че нямаше опашки по туристическите обекти, но пък  почти всичко беше затворено... Бялата църква Сакре кьор ми е най-най което ми хареса в Париж, връщах се три пъти там и просто си стоях... магично...

# 154
  • В морето
Великолепно "уловен" Париж, чудесни снимки Sunny29!

Дами, бихте ли споделили от къде пазарувате бански и други летни неща за ваканция?
За бански търся нещо различно, иинтересно, 2 части за плаж и цял за голям басейн, специално само за плуване.

# 155
  • Ямбол
Сакре кьор, Монмартр и Маре 😍; ще ги видим август, дребосъчката тръпне вече от нетърпение, направила си е и списък със задължителности 🤣.
Излязох да потичам след вечеря, обаче изкарах 40 мин на телефона, бърборихме си с мосюто. Тичането остана за друг път 😅.

Сиска, успех на момичето в задокеанското приключение! Малко ми липсва на мен работата в кантората (работила съм в деловодството и при двамата ЧСИ в Ямбол), работно нося душа на лелка зад гише, дори и да не ми личи 😁.

# 156
Много хубави парижски снимки, Съни! Мерси, че сподели!
Честита виза на Божидара!

Аз знам на какво отговаря абревиатурата, но понеже винаги му викаме ТУЕС и всички около нас също, учители, съученици, бизнесът, някак само Електронни системи не го свързвам първосигнално.
Напълно те разбирам, но т.к. по мое време се смениха няколко абревиатури моята асоциация си остава ЕлСис.

Облеклото далеч не е най-несъщественото в случая, но в контекста на темата вероятно това идва като първа мисъл за обсъждане. Разбира се, всеки подбира тона и думите си, но пък и да се очаква, че всеки трябва да въздиша по тази сватба, ако ли пък не - да си мълчи, за мен не е ок.
В контекста на темата за мен лично е много интересно да чуя мненията на съфорумките по въпроса, както положителни, така и отрицателни! Все пак за стил си говорим!

Всъщност половинката на Ди Каприо Витория Черети не е била с черната рокля, на самата церемония е била със сребристо-сиво на Д&Г.

Чека, и аз не изпадам в умиление...и няма да си купя някаква си шапка щото видиш ли я носела звездната госпожа! 🤣 Ми на мен може изобщо да не ми отива..
Да, Мими, но на мен не ми хареса сивата рокля, а ми хареса черната Grinning Видях и сивата, както и дупките и, които бързо бързо са цъфнали по нея!

И не, няма да си купя някаква си шапка, защото видиш ли я носела Безовица. Точно това би ме спряло да си я купя всъщност. Но ми хареса самата шапка и прецених, че има потенциал да се впише в моя стил и гардероб. А дали това наистина е така бих могла да преценя само след като пробвам.

Попадна ми този клип, свързан с въпроса на темата.
А някои като мен цял живот си влачат пълните и тежки плажни чанти - и на 20 и на 50 Wink

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 01:00 от Agent Provocateur

# 157
  • София
Света,благодаря за темата!Пожелавам да имаш възможността да пускаш още много такива.
Изпуснах ви и не ми излизат нови отговори,после ходи и търси.
Трите неща,с които бих отишла на плаж...трудно ще ми бъде да се огранича с три,затова си открадвам идеята на Агент за голяма чанта и вътре всичко необходимо.
Късмет на Божидара с визата!Да и донесе онова,за което мечтае!
Папурче,късмет и на твоя племенник!Дано с родителите си вземат най-правилното решение за самия него!
Безос и прословутата му сватба няма да коментирам,толкова ми е антипатична булката му.
Хубав петък,мили момичета!

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 08:53 от Ali97

# 158
Sunny-n, страхотно изглеждаш и всяка шапка ще ти е ок!
Sunny, клипчето, като за мен е правено. След седмица на плажа почти нямам разлики, страх лозе пази.
Папурче, супер е маникюра, харесвам си аз да има закачка някаква. Радвам се, че сте решили за младежа. В тази възраст средата е много важна, да е в конкурентна за Учене среда, че в БГ системата е трудно. С уроците на моят племенник и баба му, пенсиониран директор и учител, не може да се справи, дълга тема. Успех!
Успех и на Божидара! Щатите е голямо предизвикателство, но си струва!
Като казахте Ди Каприо, се сетих за Кейт Уинслет, харесва ми стила и. Няколко нейни интервюта ми попадат напоследък и определено има интересни идеи.
Разхождам си с удоволствие новите ми Birkenstock

# 159
От всички снимки, които случайно ми попаднаха от сватбата, харесах единствено Иванка Тръмп,  въпреки че и тя ми беше твърде бонбонеста. В 99% от случаите я харесвам много, но на тази сватба не беше топ. Какво ли би облякла Мелания? На Тръмп  не може да се отрече, че има красиви жени в семейството си. Иначе цялата гола плът на показ ми дойде в повече, хич не се вписваше в европейския класическия декор, който са избрали. Венеция може да е символ на разюздани карнавали, но винаги е носила класа. Не харесвам и пресиления силует пясъчен часовник, който булката налага.
Не знаех, че французите са запазили балона от олимпийския огън, стана ми мило. По време на игрите градът беше толкова чист, подреден и празен, че отново се влюбих в него и не искам да си развалям скоро хубавите спомени Sunglasses
Добавям и кралицата на Йордания, не че толкова ми допадна роклята, не ми харесаха розовите апликации, но внасяше нормалност сред американските звезди

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 10:37 от sunrise_sunset

# 160
  • София
Ооо, много красиви снимки от Париж видях! Hug
Тези дни тези са ми вторите снимки от там, след като нашите приятели и спътници от Тайландското приключение ни изпратиха  снимка с ....годежен пръстен на фона на нощната Айфелова кула! Heart Eyes
Много се радваме за тях, защото и двамата вече са си на възраст за женене и го чакахме с нетърпение този момент!

Чужди сватби не ме вълнуват, особено ако младоженците не са ми познати. Да са живи и здрави!
Снимки да ровя и разглеждам, време нямам.

Сиска, ТМ отново с много трезва преценка относно трудовата заетост в БГ. Laughing
Успех на дъщеричките! Курса по гримиране звучи интересно!

..се сетих за Кейт Уинслет, харесва ми стила и. Няколко нейни интервюта ми попадат напоследък и определено има интересни идеи.
Напоследък я следя интензивно в Max-а. Гледам в момента криминален сериал с нея, в главна роля -Мер от Ийсттаун, а изгледах вече и Милдред Пиърс. Много харесвам играта и и за мен е ново да я виждам в сериали. Харесвам я.
Честити Биркита!

Поръчах днес тази кутия на Кибрит: снимката е линк

# 161
  • Ямбол
Копче, пробвала ли си козметиката на Авант? На мен са ми средна работа, честно казано.

Агент, снимките от плажа са направо извънземни 😍🫠🥹

# 162
Влизам специално за Пенева да покажа роклята зелено азулежу, разкошна е
Памука е фантастично фин и хладен, кройката е номер едно, та си поръчах същата и в каки цвят
......
Хубав петък, връщам се на тръстиката

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 05:58 от Al Georgieva

# 163
Ал, добре ти е на раменете Simple Smile Точно това, което ме притесняваше, че на всеки различно стои. Кройката е твоята.
Азулежу е синята шарка Simple Smile Та да - това е стилизирано флорално, да - напомня на онези плочни, но не е азул Wink
Много, много красива рокля. Радвам се, че се харесваш и с този десен. Сигурна съм, че с маслено зелената, още повече ще си паснете.

# 164
Пазарът на труда е волатилно явление и може да е ориентир в краткосрочен план, но не и когато става дума за избор на основна професия. Професията ще определя ( или не) ежедневието за десетилетия и е важно основно да носи удовлетворение и удоволствие.
Дипломиран юрист съм и вече 25 години се занимавам с право с удоволствие. Ако ме питане кое е по важно - позицията ми на ръководител на правния отдел в голяма международна компания или това, че всеки ден ми е интересно - ВТОРОТО. Затова и когато детето каза, че иска в СМГ и да се занимава с физика,  го подкрепиха и в 4- ти и в 7- ми клас. Това е неговото, чувства се добре. Ще се занимава с това, което му е интересно. А колко ще печели...ако е добър,  в това, което прави, винаги ще е добре.
Това вместо съвет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт