Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 353
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 135
В Коста Рика съм била преди ..абе много години, сигурно 25 и беше невероятно!
Дано пак се върна някой ден!

# 136
  • Burgas, Bulgaria
Папурче, включвам се и аз с непоискан съвет по твоята дилема, за да добавя, че всички успели лекари и адвокати от моето обкръжение /без да омаловажавам ничия професия/ са възпитаници на МГ. Често съм се чудила случайно ли е това, ами ..... не е, разбира се това е мое субективно виждане. Успех! HeartHeartHeart

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 17:56 от kolevaangela

# 137
  • тук-там
Относно децата във възрастта на племенника на Папурче - моето мнение е, че още не знаят и не могат да правят избори от този характер. За това сме ние - да познаваме силните и слабите им страни и да ги насочим.
Не съм аз това, Агентче. Кандидат-снахата. Ако ме видите с такава капела, ще трябва много да се притесните за душевното ми здраве.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 19:15 от mtz

# 138
Клеми, ще ме убиеш, да знаеш Simple Smile
ТУЕС = Технологично Училище Електронни Системи

Деси, дай боже и за теб и за мен!

# 139
Също и да не избират гимназия/университет, само защото приятелите им искат да учат там.

Дъщеря ми от малка си знаеше, че иска в ПМГ и по този въпрос бяхме единодушни.

# 140
  • София
Клеми, ще ме убиеш, да знаеш Simple Smile
ТУЕС = Технологично Училище Електронни Системи

Деси, дай боже и за теб и за мен!
Аз знам на какво отговаря абревиатурата, но понеже винаги му викаме ТУЕС и всички около нас също, учители, съученици, бизнесът, някак само Електронни системи не го свързвам първосигнално.

# 141
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Света, благодаря ти за темата!Надявам се, че всичко при теб е наред!
Всички снимки почти видях/без точките на Ал, но съм сигурна, че както и да е била облечена е била чудна, и на още някой снимките пропуснах/, но всички ми харесаха.
Моите три неща за плажа ще са:слънцезащита, слънчеви очила и кафе.Книги и телефони не.Без очила не виждам нищо и на почивка оставям телефона.
По въпроса на Папурче аз съм твърдо пас.На моите деца насоки не съм давала, а за други ми е абсурд да се меся.
В този ред на мисли да се похваля, че днес е получили визата, а другата ходи на курс за гримьор.
Голямата работи при ЧСИ и казвам на мъжа ми, че ако беше записала право и след него директно ще си намери работа и той ме отряза, че глупави инвестиции не прави и имало достатъчно безработни.Същност той единствено е забранилил да се учи право, може да не учат, но право не.

Толкова красиви снимки пускате, удоволствие са!

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 20:24 от siska79

# 142
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, огромно БРАВО на прекрасните ви деца и на подкрепящото ги семейство!!! Момичета, четейки тук преоткривам смисъла на думата родител, страхотни сте! Родители сте от ново поколение, модерни, освободени, изискващи и същевременно нежни и щадящи. Респект! HeartHeartHeart

# 143
  • В заешката дупка
Копче, мерси! Аз принципно в жегите обичам мързеливи почивки, разходките са на заден план. Затова и  внимателно подбирам къде ще отсядаме, защото се очаква, че ще си киснем през повечето време там. Но обикновено хубавите места рано-рано се запазват, уви. Бях си харесал някои, но вече не са свободни. Сега съм се ориентирала да търся нещо по българското Черноморие в последния момент - за средата на юли. Хем и мама ще може дойде с нас (тя предпочита да не пътува надалеч).

Относно венецианската сватба… Аз не изпадам в умиление от стила и живота на ултрабогатите. Може да ми харесват, може и да не ми харесват. Като публични личности няма как да не са обект на обсъждане. Облеклото далеч не е най-несъщественото в случая, но в контекста на темата вероятно това идва като първа мисъл за обсъждане. Разбира се, всеки подбира тона и думите си, но пък и да се очаква, че всеки трябва да въздиша по тази сватба, ако ли пък не - да си мълчи, за мен не е ок.

# 144
  • Пловдив
Браво за визата на Божи!
За срам рокля сложих вчера за първи път тази година, но какво да се прави времето в Белгия не беше много лятно, но се радвам на всяка визия която споделяте.
Коста Рика ми е любима, бяхме там 2021 и след тази година Гваделупа съм на мнение че харесвам Карибския басейн.
Агент, моята топ снимка от Коста Рика
Скрит текст:
Съвети на децата съм давала и пак ще давам. Миналата година беше приета медицина в три държави и като има толкова избор не могат да изберат.
Тези дни ще разгледам локалната мода да видим какво ще си харесам.

# 145
Всъщност половинката на Ди Каприо Витория Черети не е била с черната рокля, на самата церемония е била със сребристо-сиво на Д&Г. И мен ме подкукуросахте да им разглеждам тоалетите...

Чека, и аз не изпадам в умиление...и няма да си купя някаква си шапка щото видиш ли я носела звездната госпожа! 🤣 Ми на мен може изобщо да не ми отива..
Браво на Божидара, успех зад океана!

# 146
Не се впечатлявам аз от живота на такива личности. Публични. Наши и чужди. Те не се интересуват от моя и други подобни, защо да ги издигане на пиедестал? Тази последна снимка от Мими - аз не бих се облякла така, но дори и да го направя - Дто ми няма да има този целулит! Без да имам техните възможности.
ПАПУРЧЕ, важно е детето (родителите) да помислят и какво може би ще учи по-късно. Системата в БГ след 10 клас изрязва всичко, освен 2 предмета. Т нар профили. Ако не си учил профил, по предмет, на който искаш да заложиш за университет в чужбина, има риск да не можеш, защото нямаш хорАриум. Казвам го от опит, минах през това.
Ако детето има уклон към математика - и може би ще заложи на нея и по-нататък… да си стои в МГ.

И още нещо - от 3 те т.нар. Елитни в Пловдив, в МГ се изкарва най-лесно.

# 147
  • Берлин
Няма непоискани съвети. Ако не очаквах реакция, нямаше да пиша по темата. Помогнахте ми, благодаря ❤️ Препоръката ми ще е МГ, а пиленцето + родителите му ще си решат.
...
Вярно е,че късният пубертет граничи с климактериума. Ако искате да предизвикате паник атака на маникюристката си, поискайте това

Извинението ми пред нея са 4-те рок събития тези дни. Пред мен-щуротиите ми са безкрайни, отвътре ми идва. Ако имате нужда да се смеете до припадък на собствените си хрумки, следвайте ме 🤣

# 148
Папурче, убиваш ме, щерка ми си правеше такива подобни, даже още по картинести като беше 17-18 годишна.
 И въпреки, че ми е щуро харесват ми. За мен гимназията е една - МГ, но аз съм пристрастна.❤️

# 149
  • Бургас
Папурче, кефи ме маникюра! Аз нали сама си го правя, няма на кого да предизвикам паник атака.
По въпроса с плажните принадлежности... Стандартно - слънцезащита, очила и телефон. Макар че последния път за 4 часа (14-18ч)  почти не хванах тен, камо ли да изгоря, а се намазах с едно олио 15 SPF към края на престоя...
За училищата - много е важно да се прецени кое му се отдава и му е на сърце на ученика да учи.
Повлияна от шапките, които показвате, днес мерих и се харесах с една козирка. Аз и шапка харесах, но ми беше голяма.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 16:48 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт