Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 443
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 315
Без сутиен не съм ходила и аз от както нося. Завиждам благородно на тези, които могат без.
Мими много гот си с тези летни рокли. Я каква талийка имаш с тази втората с колана.

# 316
Привет на всички 😀 Надявам се да се намери едно местенце и за мен сред вас. Имам нужда от малко помощ. Предстои ми нещо ново....на ,,стари,, години се записах студентка🤭 наред с вълненията от изпити,класирания и т.н. преди няколко дни ме осени идеята ,че аз нямам представа как се облича народа там🙄 предвид,че ще имам 15-20 години разлика с преобладаващото обкръжение, се притеснявам да не се окажат в необрано лозе ,така да се каже. Не работя в офис среда, обличам се изключително спортно и удобно, защото прекарвам много,много малко време ,,цивилна,,
Бих се радвала,ако някой има идея към какво да се насоча,без да изпадам в някакви крайности нетипични за мен.

# 317
Мими много гот си с тези летни рокли. Я каква талийка имаш с тази втората с колана.
Мариетка, какво пиеш да почерпя? Благодаря, но доста съм се наляла! Blush
МТЗ страшна форма и готини рокли!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 07:02 от mimi.7299

# 318
  • Бургас
Привет на всички 😀 Надявам се да се намери едно местенце и за мен сред вас. Имам нужда от малко помощ. Предстои ми нещо ново....на ,,стари,, години се записах студентка🤭 наред с вълненията от изпити,класирания и т.н. преди няколко дни ме осени идеята ,че аз нямам представа как се облича народа там🙄 предвид,че ще имам 15-20 години разлика с преобладаващото обкръжение, се притеснявам да не се окажат в необрано лозе ,така да се каже. Не работя в офис среда, обличам се изключително спортно и удобно, защото прекарвам много,много малко време ,,цивилна,,
Бих се радвала,ако някой има идея към какво да се насоча,без да изпадам в някакви крайности нетипични за мен.

Съмнявам се младите хора да се обличат официално. С дънки/панталон и риза/блуза човек може да изглежда спретнато.С рокля е най-лесно-има изобилие от модели, цветове.Има и костюми с по-спортен вид. Аз бих заложила на смарт кежуъл облекло-хем да ми е удобно, хем да е спретнато.

Момето, поздравления!

Лизи, все се каня да те питам за този берберин, но щом отваря апетит май загубвам интерес  Sweat Smile

# 319
Мтз, в страхотна форма си.
Гледам ти ръцете с възхищение 😍
Синята рокля и сандалите много ми харесват.

Веве, поздравления за решението да учиш.
За облеклото - аз бих се обличала така, както аз се виждам/чувствам добре.
Това за цивилното не го разбрах....

# 320
  • София/Севлиево
Веве,добре дошла и успех в начинанието.Студентите определено не се обличат официално,а ходят с дънки,тениски, маратонки -с две думи по-спортно.Е,има и някои изключения, които се обличат по-официално,но то е основно за изпитите.В предвид че сме в групата 40+ ако сега трябва да уча с 20-годишни бих заложила на спортно-елегантни рокли и костюми (и удобни обувки,никакви опити с такива,каквито не са ми удобни,че като се сетя едно време как катерех баирите в Търново с 15см.ток и се чудя къде ми е бил акъла)...

# 321
  • Ямбол
Bebe, аз като една почти завършила студентка да кажа - обличай се така, че да ти е удобно на теб. Аз си ходех с дънките, кецовете, пуловер/тениска/риза и раница или голяма торба за тетрадки и учебници. Още повече, че аз карах магистратура, задочно, възрастовия диапазон при нас беше доооста широк (25-50 годишни) и можеш да видиш всякакви образи. Аз в университета си ходех така както и тук съм се показвала Smiley . Изпитите пък всичките бяха онлайн и неприсъствени, та и за тях не съм се обличала по-официално. А, единствено за официалното откриване на академичната година. И, дай боже, за дипломирането = ))

# 322
Bebe според мен си ходи така както си ходиш и се харесваш. Студентите си ходят по един начин, ние не сме на тяхната възраст, че да се съобразяваме с тях. Всеки може да учи до когато си поиска и трябва да запази своя стил.

# 323
Единствено за устни изпити, ако има такива, бих се обличала по-формално, иначе студентите ходят както и ги виждаме по улицата, нищо по-различно. Сега се замислих, че може и да зависи от специалността, колегите юристи винаги бяха по-представителни, но не се сещам за друга такава специалност. Много ми хареса думата спретнат и аз това бих казала. И поздравления за решението да учиш

# 324
В София духа хладен вятър и се събират облаци
....

и обядвам до нещо красиво ❤️

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 19:36 от Al Georgieva

# 325
  • В морето
Ех, че хубава рисунка. Браво на детето/децата!

Al Georgieva, този сет е страхотен! И чантата много ми харесва, свързвам я с Whitney bag.

# 326
Благодаря момичета😃 Със сигурност няма да заложа на официален стил , ще се напасвам според обстановката.
За цивилното облекло,имах предвид,че работя строго униформена и се преобличам преди застъпване на смяна. Т.е при мен дрехите с,които излизам от вкъщи се носят 10-15-20 минути ,прическата също изчезва след толкова време и се превръща в стегнат кок. За това съм позагубила връзка с ,,нормално,, обличане

# 327
Оооо Taffta, Whitney bag ми е голяма любов ❤️
като конструкция е шедьовър

а моята е на поне двайсет години, разбита от носене, а кожата все още ухае на хубаво
.....

Beвe, аха, разбрах.
Дънки, бял тшърт и сако бих сложила.
Стига да ти пасва на стила 🙂

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 19:37 от Al Georgieva

# 328
  • Ямбол
Днес съм така аз:

💃🏼
Всички, които видях сте много готини 😍.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 08:13 от Майола Бени

# 329
  • Сливен
Майола Бени, като професионален манекен си Heart !
Веве, от няколко месеца ходя на курс, не е университет, но все пак си е обучение -  всеки си ходи както му е удобно, без анцузи и твърде деколтирани дрехи.
Ал, много добра чанта,  какво значение имат годините!
Напоследък стила ми е - бяла тениска и памучна/ ленена  пола/панталон. Намалявам калориите, но кг не мърдат, любимите дрешки отесняват, а желанието за нови се изпарява като видя размера и съответно как изглеждам.
Момето-поздравления, вдъхновение си!

Общи условия

Активация на акаунт