Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 452
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 330
... аз нямам представа как се облича народа там🙄 предвид,че ще имам 15-20 години разлика с преобладаващото обкръжение, се притеснявам да не се окажат в необрано лозе ,така да се каже. Не работя в офис среда, обличам се изключително спортно и удобно...
Бих се радвала,ако някой има идея към какво да се насоча,без да изпадам в някакви крайности нетипични за мен.
Продължавайте да се обличате както си се обличате и не мислете, че ако се облечете като 15-20 год. по-младите това би ви дало точка на пресичане. Различните поколения са си различни поколения. Важното е да ви е удобно и комфортно на вас.

Ходя без сутиен понякога (извън нас, но никога на работа), което ми напомня да си купя нови лепки.

# 331
ТИННА не си сама, аз съм в същото положение!
Майола бонбон! Hug

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 16:19 от mimi.7299

# 332
Майолке, много хубави цветенца, цветовото им съчетание е ❤️

Тинна, Мими, мисля само с намаляване на калориите няма стане, физическо натоварване определено ще помогне, че на двайсет е едно, а на 40+ е съвсем различно.

Изправя ли се и слагам сутиен, нося от 12-13 годишна, като бременна и кърмеща и спях със сутиен.

# 333
  • София
Аз вкъщи не нося, ама навън не мога без.

# 334
Прекрасни сте, всички снимки май съм видяла, но време за комплименти- нямам! Поздравявам отслабващите, а и тези, които опитват.
Скоро преправях гащеризон при шивачка. Носи се без сутиен, защото е изцяло гол гръб. Та, обяснявах на шивачката, че щерката ще сме снабди с нейни лепки (сутиен само за гърдите от силикон), а шивачката ме контрира с "...ееее, ама ти нищо си нямаш..." Признавам си, стана ми кофти, защото до скоро си имах доволно.
Хубава вечер, момичета!

# 335
  • София
Много "тактично" от нейна страна... Иначе повечето дрехи сякаш стоят по-добре на по-скромно деколте.

# 336
Как искам и аз гол гръб, но  надали…
Поздрав и от мен:

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 23:45 от ДХ3

# 337
  • тук-там
Мариат, една шивачка няма как да ме пипне! Игнорирай! Дай да видим гащеризона. Обожавам гол гръб.
Днес алтернативно така:

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 08:51 от mtz

# 338
Един любим парфюм на цели 20 год. !
Извадих го от дъното на гардероба, където като катерица в хралупа си имам натрупани съкровища, да се поглезя малко днес Wink имам нужда.

# 339
Веднага се включвам с един на 15 години, от 2010. Не е мръднал!

# 340
И аз доскоро имах много стари парфюми, ама свършиха.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 19:48 от ДХ3

# 341
Парфюми от 2010 г.хич не ги смятам за стари. Днес съм Аква Алегория Анайса Бела (доста недолзбван),мисля,че е купуван 2007 г.,защото тогава усилено купувах парфюми от американския Фрагрансекс.. Също имам Alien Thierry Mugler от същия период и някои доста по-стари. Когато ми остане малко ,но не на дъното,си ги кътам парфюмите. ..
С килограмите и аз,като Тинна.
Ал,от спорт,ако се сваляха килограми,щях да съм изчезнала... Само с дефицит на калории става това,ама трябва и воля.

# 342
  • тук-там
Деси, то с такъв модел всеки може да снима Simple Smile

# 343
  • София
За мен Берберинът помага за сваляне, но ако човек иска да загуби до 5-10% от теглото си, не повече. За тежка артилерия сваляне на кг трябват други методи. При мен отваря апетит за сладко и хляб, защото сваля нивото на кръвната захар доста осезаемо. Взимам шоколадов бонбон или малко сладолед, или ям филия пълнозърнест хляб към салатата. Добре е да се вземе поне 30 минути преди хранене.

# 344
  • Велико Търново
Привет и от мен!Отново всичко съм изчела и видяла, но пак работя ужасно много и половината неща, които искам да коментирам ще забравя.

Всички сте прекрасни!
Добре дошли и на новите момичета!
За вталяване само ограничение на храната, както казва мъжа ми-"Само по огромния ти сак личи, че ходиш на фитнес"
Стил при мен няма, ставам сутрин за фитнес и от там насетне всичко е на автопилот.
Днес така.
Скрит текст:

По темата за голите гърбове и бюстовете.Това ми се е запечатало толкова силно, колкото и думите на Е.Минчев, че, ако ни се тресат ръцете като се запознаваме е добре да забравим за потниците.Преди много, много години една жена каза, че приема за хубав бюст, ако под него може да се сложи молив.Била съм дете и изобщо не разбрах какво му е толкова хубаво.Сега като се гледам разбирам какво е имала предвид.Мога да си позволя да ходя без сутиен, но никога не съм го правила, защото не се чувствам добре.Поръчах си това "горнище на анцуг" както го определи мъжа ми.
Скрит текст:
Поръчах за плажа и тези неща, но не съм ги показвала, защото ще ме спукат от подигравка у нас.Ще ги втрещя на плажа.
https://paramidonna.bg/products/plajna-damska-shapka-na-raeta-emerald-fuchsia
https://paramidonna.bg/products/cql-banski-frida-emerald

Момето и Деси, са много вталени и изглеждат супер.
Майолка и mtz, също!Ал, както обикновено, Копче, също-дано не пропускам някое момиче.
Сега си говорим с голямата ми дъщеря, че ужасно много и скъпи изследвания, и ваксини искат американците и тя ми казва, че цял живот съм искала да съм слаба и какво ли не е направила за мен.Сега пари за ядене няма да има.
Връщам се да дочитам.

Общи условия

Активация на акаунт