Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 992
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 140
Да, чакаме го догодина. Дано са направили нещо хубаво, а не да си играят с носталгията ни. Но поне на тоалети вярвам, че ще е топ.

# 1 141
  • В морето
Еее, това е чудна новина, не знаех, ще чакам с интерес!

Връщам се да дочета, интересни неща мярнах, но не съм специалист в областите и не съм запозната, ще са ми интересни вашите гледни точки.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 02:17 от Taffta

# 1 142
За спорт и умерено хранене (сега се нарича диета 😃) личен пример са ми по-възрастни близки жени - роднини, приятелки, колежки.

И определено при тях е работило/работи. (Работило, защото никой не е вечен все пак....)

И за мен винаги е било нормално да съм активна, в такава среда съм отраснала, това че тичам, скачам и се мятам, не е някакво чудо/усилие/тегоба страшна, а начин на живот.

Че боли това и онова, че нямаш силата от младостта си, че ти трябва повече време да възстановиш след големи натоварваниия, т.н - да, така е.

Всеки сам решава как да живее живота си - един спортува всеки ден, друг лепи по бутилка вино всеки ден.
Разни хора, разни идеали 😃

# 1 143
  • София
Ама някои хора пишат така за себе си и мерките си, все едно не сме ги виждали на живо. Много интересно .
И явно шивашкият метър или ролетка,  с които си мерят обиколката на талията ги усукват и четат наобратно Smiley

# 1 144
Ама някои хора пишат така за себе си все едно не сме ги виждали на живо. Много интересно .
И явно шивашкият метър с който си мерят обиколката на талията го усукват и четат наобратно Smiley
Аааа мен на живо не сте ме виждали...на тия години правя снимка само до бюста да не се стресирате...
И аз обичам да съм подвижна, ама напоследък и тва не помага. Гладна не мога да стоя, защото имам тежък гастрит! 😀

# 1 145
  • София
Аз от теб Мими, претенции не съм усетила Smiley

# 1 146
Много ме мързи в момента след половин бутилка вино и половин диня, иначе бих увила един шивашки метър около талията си. И смисъл не намирам, само ще се травмирам. 😂

Голям кеф е да си в мир със себе си и неизбежните промени. Аз вече съм дзен. Квадратна, но щастлива.
...

Бях 168 см май вече съм надолу за разлика от килата и всякакви обиколки - бюст, дупе, бедра и т.н.
Аз съм от късметлийките не усетили екстрите на МП. Ген, като мама.
Мацки, много сте готини всички! Heart

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 08:13 от MagniМ

# 1 147
  • София
Липсва ми тънката талия, която имах навремето - около 61 см и ханш 85, бях поне 10 кг по-слаба от сега, но беше много трудно да си намирам дрехи тогава. Всичко ми беше много, много широко. Трябваше да търся дънки 24 или 25 размер, а такова нещо почти нямаше по магазините. Имаше само в Miss Sixty, обаче едни дънки там струваха колкото една заплата.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:45 от Lizzy_Crow

# 1 148
  • София
Много ми харесва идеята как човек сплита пръсти и...воала, почва да диша по съвсем друг начин! Те хората с години ходят на йога дихателни практики, пък то стигало да допреш два пръста. Дръжте се по-сериозно, тук 12-годишни няма.
Хората имат различен фокус. Един иска да влиза в XS, друг гони костна плътност. След определена възраст е трудно да гониш и двете, пък и от дивана. Трети пък си гони хедонизма. Лошото е, че психика и физика са неразривно свързани, при това двупосочно.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 08:32 от Klemy

# 1 149
Припознах се в третите. Признавам си, психиката ми е по-важна. И да спя добре. Как дишам идея си нямам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 150
Цитат
Лошото е, че психика и физика санеразривно свързани, при това двупосочно.
Клеми, в какъв смисъл са свързани психика-физика, дай пример, че ме замисли.
Аз не виждам никаква връзка психика-физика. Психика със здраве - да, но с физика ...

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 00:25 от Sweta

# 1 151
Това лято на няколко пъти отсядахме в апартамент в Гърция, който беше на 30 метра от градски стадион. Разбирайте място и волейболни, баскетболни игрища, тенис, пътеки за тичане и т.н. Бях възхитена колко много възрастни хора минават през стадиона за по няколко кръгчета. Коментирахме с ММ, че това се дължи И на локацията на стадиона- баш в центъра, близо до заведения, магазини, плаж. А колко възрастни жени имаше на велосипеди тръгнали на пазар. Ми, евала от мен.
Магни, къде се губиш? Как е младото семейство?

# 1 152
Мариат, бачкам здраво, а в почивните дни почивам и мързелувам още по-здраво. Семейството ми е приоритет, телефон и компютри ползвам рядко след работа. И понеже съм с лятна униформа - риза с лого и пола работни, шорти и тениска в останалото време, съвсем няма с какво да се включа в темата.
И тук възрастните които са активни са много. Рано сутрин и вечер след залез, ние живеем срещу парк и стадион. Децата играят футбол на включено осветление през нощта, че през деня е 40+ и не се диша.

# 1 153
  • София
Цитат
Лошото е, че психика и физика санеразривно свързани, при това двупосочно.
Клеми, в какъв смисъл са свързани психика-физика, дай пример, че ме замисли.
Аз не виждам никаква връзка психика-физика. Психика със здраве - да, но с физика ...
Най-прекият пример е, че като се изплашиш (което е психическа реакция), сърцето ти се разтуптява (което е физическа реакция). Това е елементарна пряка връзка, само за илюстрация. Но показва, че психика и тяло са свързани двупосочно. Обратната връзка също я има, като спортува човек отделя ендорфин и се чувства много по-добре психически. Но понеже не е толкова видима като предния пример, първият служи за онагледяване. Хората често забравят за тази връзка. Всичко е важно. Както каза и Магни, сънят също. 8 часа е класиката.

# 1 154
Вчера в ранни зори се изстрелях нагоре, с идея да се прибера преди пладне и бях изненадана колко много хора имаше - млади, стари, мъже, жени, с кучета, едно семейство с малки дечица ❤️
Физическата активност е голяма работа. Ендорфини на макс.
Като човек се чувства добре в кожата си и гледа по-ведро на света 🙂

Днес с любим леопард

Почнах да заглеждам за есента новите предложения.
Разкошен цвят 😍

и обувките

и още от D.W.P. 2

Общи условия

Активация на акаунт